2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun cnm

Sarma yapicam yarın ama kurabiye hiç atmadım dolaba daha önce iyi oluyorsa yapıp atayım
bırtane tarıf vardı. Buz dolabına atıyorsun hafıf yumusayınca kesıp pısırıyorsun cok lezzetlı bır kurabıye. Nefıs yemek tarıflerınde en cok begenılen kurabıye.

Eklentiler

• 468E0777-595F-4994-AE6E-AD90A65012E5.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 46
Yaptığın yemekleri bol yapip sicak suda kaynattigjn kavanoz ve yeni kapaklarla sicakken doldur, agzini iyice kapa vakumlasin. Soguyunca normal dolap kismina koy buzdolabinin. Sonra ısıt ye.

Bunun disinda ben nohutu onceden haslar posetler koyarim hep. Sarma yapardım eskiden, tencereye poset koyar onun icine dizuo dondururdum, acilmasini beklemeden pisirebilirsin böylece. Dizili oluyor hazır.

Sigara boregi sarip atabilirsjn, yine acilmadan kizartirsin yagda (dikkatli olun bunda ama)

Dondurucudan cikarilan seylerin cozdurulmeden pisirilmesi gerektigini de hatirlatayim.

Kiymayi sogan tuz vs ile kavurup atabilirsin, yemekte seni hizlandirir.

Hira tatlısı denedim gecende, elimi bile surmeden kaşıkla karışıyor tam bana gore kolaylikta. O hızlı bi tarif olur dondurucuya atmadan da.

Bir de mercimekli borek tarifim var, kiymali cevizli de yapiyorum (etcil erkek tarafina özel yeni çeşit)

Erimis Tereyag ve iki kati kadar zeytinyagi ve yumurtayi karistirip yufkanin yarisina kadar surup ikiye katliyorsun, kiymali veya yeşil mercimekli icle sigara boreginden kalinca sarip donduruyorsun. Cozdurmeden firinda 35dk da falan tamam. (Fotosunu atarim ilerde hazirlarken)

Bir de ben kofteyi cok yapil atarim, once tepside dondurup sonra poşetlerim ki yapışmasın.

Minik top kofteler yapip onunla kofteli spagetti de kolay oluyor.

Bunlari yazdim ama hepsi bulunabilecek, hamilelere as erdirip zora sokmayacak şeyler. Umarim kimsenin cani cekmez.

Aklima gelirse eklerim

kizlar, sevdigim bi ablamin oglu turkiyeye kesin donus yapti bikac sene once kardesim gibidir oda. annesinin yanina tatile gelmis ve dogmamis bebegime altin getirmis. gecen bana ‘sana gelmek istiyorum elaide abla’ dedi. bende persembe aksami icin iftara davet ettim. anneme de ‘sende gelirsin!’ dedim (babam gece vardiyasina gidecegi icin gelemiicek zaten). evdeki en ufagimiz bekar kardesimi de cagiricam tabi, etti bana 4 misafir. simdi bi sureligine karisi ve bebegiyle annemlerde kalan diger erkek kardesimi de cagirsam, edecek bana 6 misafir. cumartesi diger kardesimgil iftara davet etti. hadi onlarida cagirsam edecek 8. e gectigimi haftasonu ablamlar davet etti onlarida cagirayim desem cocuklarla edecek 12. arti biz 2 kisi.

biraz ciddi is gorunce belim agriyor, ayaklarim bacaklarim sisiyor (is gormesemde sisiyor). sirtima karnimin gogsumun agirligindan agri giriyor. bide tum hafta calisicam (persembe haric). yani temizlik te o gune kalacak (temizlikci abla gelemez okullar is yerleri tatil yani cocugu evde). e ben simdi napayim. sadece o abla oglu annemi ve kardesimi cagirsam sorun yok, deli gibi yormadan kendimi yaparim uc bes yemek. ama herkesi cagirsam is bi okadarda uzayacak. diger yandan da o yemekleri ha 6 kisilik yapmisim ha 14 kisilik.

fikirleriniz ne, naapsam? ablam ustune basa basa sakin kimseyi cagirma iftara, o ablayi cagirirsanda disarda yemege cikar dedi. o da bi opsiyon elbette. ama evde de agirlarim, biraz yorgunluk elbet olacak.

Yardimci ablan.yaparmi yemek.rica etsen

Bence süpersin
Yalnız bişey dicem sözüm Ağustos kaynanalarına şimdi siz oğluşum oğluşum yapıyosunuz ya ilerde belki dünür falan olur ben kızımı ezdirmemmmm ona göre he
Ezmeyiz 3 oğlan anası olarak kaynanası kimin olursam çok şanslı olur.
Ben çok tatlı buldum canım ama o kafana çok güldüm
ya senin gebeliğin bizden zor ikiz gebelik iş yemek mi beklenir lütfen yorma kendini Sigara böreği onuda kızartma ile uğraşırsın fırınlık yap Nohut,fasulye haşla, poğaça yap at,kurabiye olur,sarma olur ama yazık sana gelen yapsın mümkünse yemek içmek icin gelmesin az düşünce olsun

Way arkadas motorcu kimliginin yaninda ayni zamanda bi geyşaymissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…