2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kimsenin benden birşey beklediği yokta bn rahat duramıyorum hazır olsun dipte birşeyler istiyorum dinlene dinlene yapicam bisiler ins

Gecmis olsun canim sıcaklardan olabilir bol sivi al ve dinlen ❤

Yardimci ablan.yaparmi yemek.rica etsen
yardimci abla o gun hic gelmez cocugu evde olunca calismiyor. kendi ablama anneme sorsam elbette yardim ederler ama bu benim onlar gelene kadar bos duracagim anlamina gelmiyor. onlar gelene kadar kek börek falan diicem yine yorcam kendimi ekstra aperatiflerle filan.

elaide 6 ile 14 arasinda cok fark var, girme o topa derim
bencede yaa. anneme sorsam ne diicek bilmiyorum soramiyorumda cagir herkesi beraber yapariz yemegi diicek diye korkuyorum e sevmiyorum cumbur cemaat karisik kurusuk calismak evimde. bilemedim

Annene sende gel demeseymissin zincirleme olmicakmis aslinda ha 6 kisilik ha 14 kisilik yapmisim deyince bende kararsiz kaldim valla ama bnce kendini cok yormadan halletmeye bak. Ablan dogru soylemis ayrica disari yemege cikar en temizi

cnm ben kurabiyeyi pisirip atiyorum. disarida isininca taze oliyor
pogaca ve sarma yapip atacagim yine. bayrama degil ama. benim misafir agirlamam yasak. oglum yil soni gosterisi var ona hazirliyorum.

gecmis olsun cnm. sicaklardan oluyor ne yazik ki.
az kisi olsun cnm.

Valla hamile olmasam bile o kadari beni zorlardi

Gecmis olsun canim

Valla hamile olmasam bile o kadari beni zorlardi
aile buyuk olunca mecburen canim:) 25 kisi ile bi rekorum var ufacik evime nasil sigdirdim, okadar yemegi nasil yaptim...hic anlamiyorum bilmiyorum. misafirden bisii de anlamadim ayrica.

neyse bebek dogduktan sonra mevlud yapma fikri biraz ordan dogdu. aile buyuk (teyzeler amcalar akrabalar..) yine herkesi tek tek agirlamaktansa herkesi birden davet edip yemek vermek en guzeli. hepsi birden aradan cikmis olur insallah:)) ustelik evim uzak herkese, illa yemekli oluyo misafirliklerim.

Tek değilsin üzülme aynisi ni kocam bana söyledi kaç tane bikinin var onları giyersin diye..
Bu erkekler anlamıyo ya valla, geçen emzirme sütyeni almam lazım diyorum e dolu sütyenlerin diyo bi daha sana bişey demicem valla dedim sipariş veriyorum geliyor ayağıma kime ne söylüyosam

Günaydınn güzel Ağustos anneleriii ve meleklerii

Malum bu İzmir macerası aniden çıktı ben de elbise almak istiyorum online için riske giremem az bi zaman kaldı bayrama.. gidip alabileceğim mağazalar var mı bildiğiniz lcw haricinde

Günaydın en guzel en tatli en muhtesem anneler ve en sirin en uslu bebisleri mutlu sağlıklı huzurlu gunleriniz olsun inşallah çalışan annelere kolaylıklar evdekiler yormayin kendinizi lütfen artık eskisi gibi değilsiniz yavas yavas böle böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…