2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tuzlu mu tuzsuz mu tuzluysa gebe mothercare hm lyn devon tuzsuzsa defacto koton lcw
Bu arada trendyolda indirim.varmis elbiselerde R Rzg14 bak

gunaydin kizlar güne sakin ve evde baslayanlarda ben varim bugun! sabah evden calisicam. sonra arabayla azcik uzak bi sehire gidicem (o 145 kmyi gozum kesmede mecburiyet..).
ogleden sonra bi projenin bitisini kutliicaz. önce escape room, ardindan sehirdeki kucuk kanallarda gemi turu, ardindan yemek. oh mis! ama yorulucam. sisen ayaklari sihirli bi sekilde nasil indirebilirim bi fikri olan varmi aksamustu lazim olcak..

Canım şimdi nasıl oldun daha iyi misin?

Günaydın canım şimdi nasılsın gece dinlenince geçti mi?

Çok yakışıyor sana elbise. Ben de o civarda aldım. Güle güle giy. Maşallah bebişli göbüşe
tesekkur ederim canim! sana da cok yakistirdim o fuchia elbiseyi gercekten.
valla artik saldim cayira kiloyu miloyu. +16 ile bitirme hayallerim galiba suya dustu. cok yesem yemegi, anliicam ama ben cok yedigimi dusunmuyorum, esim bile az yiyosun bebege sana yetiyo mu diye mirildaniyo. bi bak karina sence yetmiyo mu dedim

geceleri o koca gobekle yatakta donmek...yataktan cikmak...iskence!! sabah kalktiktan sonra bi sure yatagin kenarinda oturakaldim karnimda hersey yerli yerine oturuversin önce diye. resmen organlarin bebegin yerlerinin degistigini hissediyorum.

Günaydın tatlı anneler. Dün gece oğlumun resim ödevlerini yaptık. Sonra uyudum sabah bir kalktım 20 sayfadan fazla yazmışsınız hiç uyumuyor musunuz? Performansınız süper maşallah hepinize. Kendime koyu renk elbise alacağım bu gün ben de bakalım onu giyebilecek miyim. Pantolon çok darlıyor artık. Mutlu güzel bir gün olsun hepimiz için

Hahaha evet ya benim organlar da öyle. Yataktan kalkınca sanki yerleşiyor gibi. Yatmakta dönmek de zor olmaya başladı. Ayy napcaz biz 2 ay daha
Benim eşim de diyor ki bu yediklerinle kilo alıyor olamazsın bence ödem diyor ama bilmiyorum ki. Cidden çok yemiyorum hatta akşam neredeyse hiç yemiyorum. Oğluma hamileyken neler yediğimi saysam sayfa tutar. Resmen kovayla dondurma yiyordum akşam yemekten sonrA bile. Bizim yemeden kaynaklı değil zannedersem

Bu erkekler anlamıyo ya valla, geçen emzirme sütyeni almam lazım diyorum e dolu sütyenlerin diyo bi daha sana bişey demicem valla dedim sipariş veriyorum geliyor ayağıma kime ne söylüyosam

Al benden de o kadar tatlım. Dün Joker'de bebek bezlerinde indirim vardı. 148 adet 2 numara 98 TL'ye aldık. Gitmişken alt açma bezi de alayım dedim. 10'lu paket. Onu nerede kullanacaksın, gereksiz, bilmem ne. İlla birinin ona önermesi lazım şundan alın bak çok kullanılıyor diye. Yeğenimde kullandık iyi oluyor diyorum.Yok aldırmadı Dediğin gibi gözünü seveyim internetin. Temizleme pamuğu aldım. Bunu nerde kullanacaksın ıslak mendik aldık ya diyor

Son düzenleme:
koyu renk candir valla! bitane polo elbise aldim siyah, cok rahat! hemde gayet yakisiyo hehe..bitane de bayrama siyah aldim.
bitane de siyah bayrama aldim. onu coook sevdim, aslinda gomlek elbisesi. mali muazzam hos. giymemek icin zor tutuyorum bikac haftadir kendimi haha..
ayrica diz altima kadar olan bi penye etek aldim, karnimin uzerine gecirebiliyorum. tshortlerle giymeyi dusunuyorum onuda.

ayrica kollarim genisledi diye bitane off-schoulder siyah ince dar uzun kollu bi badi almistim, off-schoulder da tavsiye ederim:) yakisiyo hamilelikte!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…