Canim Allah kolaylık versin Herşeye karışıyorsa sende kendin yap alışverişiAl benden de o kadar tatlım. Dün Joker'de bebek bezlerinde indirim vardı. 148 adet 2 numara 98 TL'ye aldık. Gitmişken alt açma bezi de alayım dedim. 10'lu paket. Onu nerede kullanacaksın, gereksiz, bilmem ne. İlla birinin ona önermesi lazım şundan alın bak çok kullanılıyor diye. Yeğenimde kullandık iyi oluyor diyorum.Yok aldırmadıDediğin gibi gözünü seveyim internetin. Temizleme pamuğu aldım. Bunu nerde kullanacaksın ıslak mendik aldık ya diyor
ayyy boyle karissa kocam herhalde cildirirdim! neden goturuyosun yaninda, git kendin al gel. yada online.Al benden de o kadar tatlım. Dün Joker'de bebek bezlerinde indirim vardı. 148 adet 2 numara 98 TL'ye aldık. Gitmişken alt açma bezi de alayım dedim. 10'lu paket. Onu nerede kullanacaksın, gereksiz, bilmem ne. İlla birinin ona önermesi lazım şundan alın bak çok kullanılıyor diye. Yeğenimde kullandık iyi oluyor diyorum.Yok aldırmadıDediğin gibi gözünü seveyim internetin. Temizleme pamuğu aldım. Bunu nerde kullanacaksın ıslak mendik aldık ya diyor
Elaide kız sayende alışveriş aşeriyorum zatenkoyu renk candir valla! bitane polo elbise aldim siyah, cok rahat! hemde gayet yakisiyo hehe..bitane de bayrama siyah aldim.
bitane de siyah bayrama aldim. onu coook sevdim, aslinda gomlek elbisesi. mali muazzam hos. giymemek icin zor tutuyorum bikac haftadir kendimi haha..
ayrica diz altima kadar olan bi penye etek aldim, karnimin uzerine gecirebiliyorum. tshortlerle giymeyi dusunuyorum onuda.
ayrica kollarim genisledi diye bitane off-schoulder siyah ince dar uzun kollu bi badi almistim, off-schoulder da tavsiye ederim:) yakisiyo hamilelikte!
bu erkekler adami kanser eder valla bizim cocuk dogacak daha odasi besigi yok ortada ben gidip bakalim demesem bütün haftasonu evde yatacak. Ufak tefek seylerini internetten aldim gidip alalim desem keyfi gelene kadar cocuk okula baslar kendi basima halletmeye calisiyorumBu erkekler anlamıyo ya valla, geçen emzirme sütyeni almam lazım diyorum e dolu sütyenlerin diyobi daha sana bişey demicem valla dedim sipariş veriyorum geliyor ayağıma kime ne söylüyosam
ayyy boyle karissa kocam herhalde cildirirdim! neden goturuyosun yaninda, git kendin al gel. yada online.
'cok mu aldik bebege kiyafet' demeye kalkisti bikac ay once, gozlerimden ates fiskirdi bidaha o hataya dusmedi. bebek arabasi puseti alirken danisirken bile bana 'sen sec, beni yorma, al iste sorup durma, darlama beni benim gozumde hepsi ayni' dedi durdu. ufak tefek seyleri alirken o sadece canta tasiyan ve odeyen gorevinde eheheh. e ne bilcek adamin ilk bebegi, bilmedigine gore karismiyorda.
bebegin yatagini duzleme videolari izledim...streslendim valla.
benim demirden sicak su tulumum yok? normal sicak su torbalarim var, uzerinde sicacik pelustan kumasi olan.
demirden de olmasi lazimmi?
Evet Bursa dışı olmazdı zaten dizimizin dibinde olsunlar senin ki de benim ki deHahahahahahha ben Bursa'dayım talip olabilirim
Iyiyim canim aksam uzanip dinlenince gecti bu sabah hicbiseyim yok cok sukurCanım şimdi nasıl oldun daha iyi misin?
Bizim hissettiklerimizle onlarınkiler çok farklı tam kavrayamıyorlar bence durumu, anca doğunca anlarlar tam olarakbu erkekler adami kanser eder valla bizim cocuk dogacak daha odasi besigi yok ortada ben gidip bakalim demesem bütün haftasonu evde yatacak. Ufak tefek seylerini internetten aldim gidip alalim desem keyfi gelene kadar cocuk okula baslar kendi basima halletmeye calisiyorum
Kaynanalık is loading...Evet Bursa dışı olmazdı zaten dizimizin dibinde olsunlar senin ki de benim ki de
Kaynanalık is loading...
Du bakalım daha üniversiteleri var kimbilir nerelere gidecekler
masallah gayet guzel kilosu annesiGünaydın kızlar dünkü kontrol çok güzel geçti maşallah bebis 1308 gram olmuş centik düzelmiş bende rahatladım inşallah tekrarlamaz. Bu arada 4 aylık bebeği olan bir arkadaşıma doktoru burun aspiratörü alma bebek ona alışmasın demiş ve sterimar baby diye bi sprey vermiş gerektiğinde onu kullanıyorum dedi
fazla.yorma.kuzuyu yavas yavas yap Allah.kolaylik versin canimKızlaaar günaydın
Şimdi tam 50 sayfaya yakın yazdıklarınızı okuyacağım. Öyle yoğun geçiyor ki doktora yapıyorum ve şuan çalıştığım bir projede Doğum iznine çıkmadan bitirmemiz gereken analizler var sabah mesaiyle başlıyor akşam 10.30 gibi evde oluyorum. Oğlum’u yoruyorum diye de çok korkuyorum ama bunlarıda yapmak zorundayım. Dua edin, Cuma kontrolümüzde var umarım oğluşum bu yoğun tempodan etkilenmiyordur, şimdi yazdıklarınızı okuyacağım hepiniz iyisinizdir umarım
Sevgiler herkese
ahaa yine sulugoz modu.acilmis kaynana mode onKaynanalık is loading...
Du bakalım daha üniversiteleri var kimbilir nerelere gidecekler
O ne bea? Demirden sicak su tulumunu ilk defa duydum.ayyy boyle karissa kocam herhalde cildirirdim! neden goturuyosun yaninda, git kendin al gel. yada online.
'cok mu aldik bebege kiyafet' demeye kalkisti bikac ay once, gozlerimden ates fiskirdi bidaha o hataya dusmedi. bebek arabasi puseti alirken danisirken bile bana 'sen sec, beni yorma, al iste sorup durma, darlama beni benim gozumde hepsi ayni' dedi durdu. ufak tefek seyleri alirken o sadece canta tasiyan ve odeyen gorevinde eheheh. e ne bilcek adamin ilk bebegi, bilmedigine gore karismiyorda.
bebegin yatagini duzleme videolari izledim...streslendim valla.
benim demirden sicak su tulumum yok? normal sicak su torbalarim var, uzerinde sicacik pelustan kumasi olan.
demirden de olmasi lazimmi?
Al benden de o kadar tatlım. Dün Joker'de bebek bezlerinde indirim vardı. 148 adet 2 numara 98 TL'ye aldık. Gitmişken alt açma bezi de alayım dedim. 10'lu paket. Onu nerede kullanacaksın, gereksiz, bilmem ne. İlla birinin ona önermesi lazım şundan alın bak çok kullanılıyor diye. Yeğenimde kullandık iyi oluyor diyorum.Yok aldırmadıDediğin gibi gözünü seveyim internetin. Temizleme pamuğu aldım. Bunu nerde kullanacaksın ıslak mendik aldık ya diyor
hep beraber giyelim canim hahah! yahu alisveris konusunda kotu bi ornegim, ama ekonomiye cok yararliyim. inan ki ofiste yakin cevremde calisan butun kadinlari kendime benzettim. makyaj, topuklar, elbiseler, saatler, cantalar havada ucusuyoElaide kız sayende alışveriş aşeriyorum zatenay ben de bakıyım bu gün neler bulacağım bir de yeni toynaklarım için sandalet bulmam gerek.
Bütün cicilerini güle güle giy tatlım.❤
ahaha ay ilgili olmasida guzel yaa, o konu baska tabi. ama alinacaklara mudaheleÇok meraklı anacım.Aşırı ilgili babaherşeyi araştırıyor. Yorumları okuyor. Ben bi makale okuyayım onunla ilgili diyor hemen b.kunu çıkarttı afedersiniz artık . Çıldırıyorum zaten. Şimdi internette sepete bakar mısın dedi,almış bebek bakım bezi Hayır başak burcu da değil bildiğin kova. Yükselenini araştırayım ben onun dur.Bi garanticilik bir pimpirik gidiyoruz hayırlısı bakalım
Onsuz da alıyorum aslında ama birlikte gittiğimiz yerlerde hazır gitmişken ona da şuna da bakayım diyorum. Zaten koca göbeğimden zor araba kullanmaya başladım. O yüzden internet forever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?