2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Lohusa seysinde gonlum suslulere dantellere kaymaya basladi. Sonumu iyi görmüyorum.

Haha ben hamurcuyum daha çok yaa tatlı da severim herşeyi de seviyorum ha pisboğazım ben

mavilibalik simdi baska arkadasla yazistim, o da diyor ki senin balkonun yok al Korbell ben memnunum. Her gün de çöp atiyolarmis ona rağmen.
Ben bebek bezlerini ebeveyn banyosundaki çöpe atıyordum, yine öyle yaparım diye düşünüyorum. Biz de çöp atmak sorun değil zaten. Korbell i insanlar çocuk odasına falan koyuyorlar, bana da o tuhaf geliyor.
Du bakalım ben daha hiçbir şey almadım, bayram bir geçsin de alışverişimi yapayım sonra kredi kartımdaki deliğe göre hareket edeyim

Nasip.bir zevkin.var valla çözemedim.deri siyah seven biri canlandirirken birden dantele geçemiyorum anla.hayal.gucum.tikaniyor
Deri sevmem de siyah severim ❤
Banyoda çöp kovasi kullanmıyorum ben normalde ama bakalım.
Sen ve dantel heee...sana ev hanımı olmak yaramadı herhal..tamamen değiştin yafss..motor botu eldivenin den sen çik gel dantel lohusa pijamaya
Sana dantellerimin fotolarini ayrica gondericem

Selam hanimlar.
Gecmis sayfalari okuyacagim insallah. Bugun bir annenin sabri ogretmen tarafindan nasil sinanir onu yasadim yine. Sinirim hat safhaya cikti. Dolayisiyla baya kasilma yasadim. Okulla ev arasi mekik dokudum. Sonuc atiyoruz dedikleri ogretmen artik cuma gunu atiliyor. Hadsiz kadin. Kendi yetersizligini kapatmak icin anneleri ve cocuklari sucluyor devamli. Benden baska 3-4 aile daha sikayet etmisler.
Basim ve gogsum agriyor demis diye oglum hemen psikolojik demis. Cocugu bunun normal birsey olduguna inandirana kadar gobegim catladi. Daha once uyari yapilmisti bu konuda ogretmene. Eski yasadigimiz sorunlari bilenler bilir uzun uzun yazmak istemiyorum. Ama yeminle yiprandim su 1.5 ayda..

Bayramdan sonra senin oraya gelicem bi çay iceriz artik
Başımın üstünde yerin var
Sabrini sınıyor resmen. Cumaya kadar katil olma bitti gitti

gerizekali bunlar ya aptal.kadin ayyy sakin ol sen.kuzum.kurtuldunuz sukur gidiyor Allah akil fikir versin manyaga

Gunaydin sabah 5 te uyandım 7 ye kadar kol ve bacaklarım kaşındı uyuyamadim belki kurudu diye yaglandim yok sanki gebelik kolestazi oldu inşallah olmam Kasinmaktan uyuyamamak berbat bisey
dr.a danismanda fayda olabilir cnm.
Kızlar deterjan yumuşatıcı falan ayrı mı kullancaz? Aldıklarımı yıkayım diyorum ama kararsız kaldım
Yumusatici kullanmani onermem cnm. Oglumda da dr onermemisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…