Bende seninle aynı saatte çıktım ve 18.45 de geldim eve..tek yapabildiğim kocaya hediye almak..birde mevlitte hediyelik için şişesini alabildim sadece..bayramdan sonra bir tur daha yapacağım süsler ve kendim için lohusa pijama bakmaya
Ya hepsinden denedim diye catlarsam gobegime duzenli suruyorum da diger yerleri anca banyo çıkışı. Ugrasilmiyo onunla
Kayinvalidem kafasi dedi ama kim bilir.
Kociskom dedi ki buyukleriyle oda icerde daha fazla insan demek, küçük odada dar burasi kalabalik yapmayalim derler/deriz az kalirlar. Bizim hastanede +1 secenegi yok, büyük oda decenegi var sadece.
Zeytinliii
sen zaten etcilsin, dert etme su şeker işini. Ya et yasak deseydi?
Ben bebek bezlerini ebeveyn banyosundaki çöpe atıyordum, yine öyle yaparım diye düşünüyorum. Biz de çöp atmak sorun değil zaten. Korbell i insanlar çocuk odasına falan koyuyorlar, bana da o tuhaf geliyor.
Du bakalım ben daha hiçbir şey almadım, bayram bir geçsin de alışverişimi yapayım sonra kredi kartımdaki deliğe göre hareket edeyim
İlk doğduğunda giydirmek için ve eve gelirken giydirmek için iki takım almak mantıklı. Ben daha alışverişe çıkmadım. Alt üst benimde almam lazım ve daha bir sürü almam gereken var
Ben bebek bezlerini ebeveyn banyosundaki çöpe atıyordum, yine öyle yaparım diye düşünüyorum. Biz de çöp atmak sorun değil zaten. Korbell i insanlar çocuk odasına falan koyuyorlar, bana da o tuhaf geliyor.
Du bakalım ben daha hiçbir şey almadım, bayram bir geçsin de alışverişimi yapayım sonra kredi kartımdaki deliğe göre hareket edeyim
Selam hanimlar.
Gecmis sayfalari okuyacagim insallah. Bugun bir annenin sabri ogretmen tarafindan nasil sinanir onu yasadim yine. Sinirim hat safhaya cikti. Dolayisiyla baya kasilma yasadim. Okulla ev arasi mekik dokudum. Sonuc atiyoruz dedikleri ogretmen artik cuma gunu atiliyor. Hadsiz kadin. Kendi yetersizligini kapatmak icin anneleri ve cocuklari sucluyor devamli. Benden baska 3-4 aile daha sikayet etmisler.
Basim ve gogsum agriyor demis diye oglum hemen psikolojik demis. Cocugu bunun normal birsey olduguna inandirana kadar gobegim catladi. Daha once uyari yapilmisti bu konuda ogretmene. Eski yasadigimiz sorunlari bilenler bilir uzun uzun yazmak istemiyorum. Ama yeminle yiprandim su 1.5 ayda..
Selam hanimlar.
Gecmis sayfalari okuyacagim insallah. Bugun bir annenin sabri ogretmen tarafindan nasil sinanir onu yasadim yine. Sinirim hat safhaya cikti. Dolayisiyla baya kasilma yasadim. Okulla ev arasi mekik dokudum. Sonuc atiyoruz dedikleri ogretmen artik cuma gunu atiliyor. Hadsiz kadin. Kendi yetersizligini kapatmak icin anneleri ve cocuklari sucluyor devamli. Benden baska 3-4 aile daha sikayet etmisler.
Basim ve gogsum agriyor demis diye oglum hemen psikolojik demis. Cocugu bunun normal birsey olduguna inandirana kadar gobegim catladi. Daha once uyari yapilmisti bu konuda ogretmene. Eski yasadigimiz sorunlari bilenler bilir uzun uzun yazmak istemiyorum. Ama yeminle yiprandim su 1.5 ayda..
Selam hanimlar.
Gunaydin sabah 5 te uyandım 7 ye kadar kol ve bacaklarım kaşındı uyuyamadim belki kurudu diye yaglandim yok sanki gebelik kolestazi oldu inşallah olmam Kasinmaktan uyuyamamak berbat bisey