2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar benim kızçe karnımı sallıyor mu desem titretiyor mu desem değişk hareketler yapıyor.Aynı yerden seri halde 4 5 kere vuruyor.Sizler de var mı böyle bişey,normal mi acaba
Normal canım normal. Benimki de öyle. Eşime diyorum ki karnımda deprem oluyor. Elimde telefon varsa ve elimde karnıma değiyorsa telefon bile sallanıyor. :))

Bende ıkı hastane cıkısı dusunuyorum. Bı kac tane de alt ust aldım yeter. Bende sade seylerı sevıyorum.
İlk doğduğunda giydirmek için ve eve gelirken giydirmek için iki takım almak mantıklı. Ben daha alışverişe çıkmadım. Alt üst benimde almam lazım ve daha bir sürü almam gereken var

Valla kuzum verilir ya dusununce uygunsa durumunuz ver iki.gun kalcaksin ayyy daralmak.

Bende seninle aynı saatte çıktım ve 18.45 de geldim eve..tek yapabildiğim kocaya hediye almak..birde mevlitte hediyelik için şişesini alabildim sadece..bayramdan sonra bir tur daha yapacağım süsler ve kendim için lohusa pijama bakmaya

Kiz sen.catlarsan ben ne olam resmen hepsinden.denemissin
Ya hepsinden denedim diye catlarsam gobegime duzenli suruyorum da diger yerleri anca banyo çıkışı. Ugrasilmiyo onunla
Nasil toparlak kasilip boyle sanki bebegin poposunu dayamis gbi
Kayinvalidem kafasi dedi ama kim bilir.
Kociskom dedi ki buyukleriyle oda icerde daha fazla insan demek, küçük odada dar burasi kalabalik yapmayalim derler/deriz az kalirlar. Bizim hastanede +1 secenegi yok, büyük oda decenegi var sadece.

Zeytinliii sen zaten etcilsin, dert etme su şeker işini. Ya et yasak deseydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…