Kızlar benim kızçe karnımı sallıyor mu desem titretiyor mu desem değişk hareketler yapıyor.Aynı yerden seri halde 4 5 kere vuruyor.Sizler de var mı böyle bişey,normal mi acaba
Kızlar benim kızçe karnımı sallıyor mu desem titretiyor mu desem değişk hareketler yapıyor.Aynı yerden seri halde 4 5 kere vuruyor.Sizler de var mı böyle bişey,normal mi acaba
Normal canım normal. Benimki de öyle. Eşime diyorum ki karnımda deprem oluyor. Elimde telefon varsa ve elimde karnıma değiyorsa telefon bile sallanıyor. :))
İlk doğduğunda giydirmek için ve eve gelirken giydirmek için iki takım almak mantıklı. Ben daha alışverişe çıkmadım. Alt üst benimde almam lazım ve daha bir sürü almam gereken var
Ya sorma bide benim.hastanede odalar ufak napıcaz bakalım.. o yüzden 1+1 istiyorum onlar geniş oluyor.. ama geçen baktım o odalara +1 olmasının çok bi özelliği yoktu sadece odası baya geniş ve ferah..bu yüzden den +500 verilirmi bilmiyorum
Ya sorma bide benim.hastanede odalar ufak napıcaz bakalım.. o yüzden 1+1 istiyorum onlar geniş oluyor.. ama geçen baktım o odalara +1 olmasının çok bi özelliği yoktu sadece odası baya geniş ve ferah..bu yüzden den +500 verilirmi bilmiyorum
Normal canım normal. Benimki de öyle. Eşime diyorum ki karnımda deprem oluyor. Elimde telefon varsa ve elimde karnıma değiyorsa telefon bile sallanıyor. :))
Teşekkür ederim canım evet az kaldı inşallah elimizden geleni yapıcaz yeterki onlar iyi olsun hem daha sağlıklı böyle beslenmek totişim de çok büyümüştü
Bende seninle aynı saatte çıktım ve 18.45 de geldim eve..tek yapabildiğim kocaya hediye almak..birde mevlitte hediyelik için şişesini alabildim sadece..bayramdan sonra bir tur daha yapacağım süsler ve kendim için lohusa pijama bakmaya
Kociskom dedi ki buyukleriyle oda icerde daha fazla insan demek, küçük odada dar burasi kalabalik yapmayalim derler/deriz az kalirlar. Bizim hastanede +1 secenegi yok, büyük oda decenegi var sadece.
Zeytinliii
sen zaten etcilsin, dert etme su şeker işini. Ya et yasak deseydi?