2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
40 i cikan yapiyo dis bugdayi 6 ay kinasi hastane suslemesi dogum gunusu derken cocuklar bisey anlamiyo ama olan bizlere olur bunlarin icinden bi tek dogum gunu yapicam galiba
Valla bende öyle. Sadece doğum günü yaparım kısmet olursa onu da nişan merasimine çevirmeden :))
Benimki geyik kizlar bende aynen dusuncem dogum.gunu cafcafli olur ilk dogum.gunu onemli hastahane.odasi kendimce suslucem balon aldim falan safari konseptli bakalim 40 banyosu aile buyukleriyle.evde yapilir dis bulguru hadi onuda kendin pişir bazen abartiyorlar

Mustelanın ürünlerini bebek için almayı düşünüyorum zaten çatlak için olan kremlerede bir göz atayım. Vazelin iğrenç artık hava ısındıkça daha çok mide bulandırıcı oluyor. Teşekkür ederim

Benim burada akrabam falan olmadigi icin fazla hastane suslemesi yapmicam ama guzel bi dogum gunu yaparim ilerde onlari seviyorum ben de hani su tabagi canagi takim sekilde aliyolar ya konseptli oyle bisey olur

Benim de 1saat sonunda 160 çıkmıştı şekerim.Doktor dikkat et dedi.Bende aynen böyle besleniyorum ,doyuyorum da şükür

40 banyosu ne ki aile buyukleriyle yapılıyor?

O kadar yorulmusum ki 1.yasgunu partisi bile yapmiycam yani. Ben hatirlamiyorum o da hatirlamiycak.

Cop at bakkala git kedi kumu supur benden pas. Dogumgununu buyusun kendi yapsın. Evde de gram yemek yok. Ben nire gidem.

Ya iste dua okunuyor iste ne bilim.obje konuluyor falan.filan bu yani zımbırtı.yapan.yapar salla

Aman almayalım o zaman, sonra gerekli görürsek alırız.

Kızlar benim kızçe karnımı sallıyor mu desem titretiyor mu desem değişk hareketler yapıyor.Aynı yerden seri halde 4 5 kere vuruyor.Sizler de var mı böyle bişey,normal mi acaba
Aynen ya o tıtretmeyı bende merak etmıstım. Hıckırıgı ayırıyorum da bu baska aglıyo musun dıyom bende oyle tıtreyınce demek ko herkesın bebısı tıtrıyormus

Benim yaglarim mi cok bu veletin öyle seylerini hissetmiyorum

Toparlak olma var bir tek bu anlattiklarinizdan
Kendi doktorum ve dünkü doktor dedi ki rahim ic karin büyüklüğü annenin zayif olmasi boyu vb vb bebek hareket hissini.cok.etkiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…