2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim bebiş Meksika dalgası şeklinde karnımı sallıyor çok nadir yapıyor ama şunu fark ettik babası okşayınca tepki veriyor. Ben gündüz okşayıp şarkı söylüyorum ona hiç tepki yok
Benimki babaya tepkili hic sallamiyor anaci.olcak insallah

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman.. İyi bir üğretmen de şans yani.. Umarım tekrarlamaz Bi daha..

Gunaydin sabah 5 te uyandım 7 ye kadar kol ve bacaklarım kaşındı uyuyamadim belki kurudu diye yaglandim yok sanki gebelik kolestazi oldu inşallah olmam Kasinmaktan uyuyamamak berbat bisey
Selam hanımlaarr.. Şeker sonucum biri yüksek çıkmış ya puff onu yeme bunu yeme şunu yeme dedi dahiliyeye yönlendirdi çok bunaltıcı
uzulme cnm. gecici bir donem. bebegine de bisicik olmaz.

Amin inşallah düşer yaa neyse sağlıklı fit anneler olcaz desene herşey yasak ya yemek kültürümüze ters bu diyet ne yicem ben ot kemiricem ha bire uff hiç de sevemem haa
cnm reaktif hipoglisemi yuzunden beslenmemi degistirmek zorunda kalmistim ben hani. 2 saate bir beslenmemiz gerekli gebeliktede. sebze pisir cnm ama etsiz. yanina eti ayri pisiriyorsun. makarna, pirinc, bulgur, sekerli hersey, beyaz unla yapilan hersey kesin yasak... salata, sebze, et turu, yumurta, yogurt serbest. protein agirlikli beslenme.yani.
Bende tarçın kullanmak istiyorum ama kan sulnadırıcı ve tansiyonu düşük olanlar kullanmasın diyorlar.Bende ikisi de var,o yüzden tarçın kullanamıyorum.
cnm senle ayniyiz. o yuzden diyetisyenim bana karanfilli su verdi.. aksamdan 500ml kaynar suya 4-5 tane karanfil atiyrsun. ssabah gune o suyu icerek basliyorsun. kan sekerini dengeliyor ve seker istegini de azaltiyoe.

Ayy şu an aydınlanma geldi resmen meğer bendeki o taşlaşma hissi de kasılmaymış demek. E ama hiç sancı filan yok? Kabul oluyor mu böyle de
zaten sancisiz olani suan makbul .. braxton hicks denen doguma hazirlik kasilmalari bunlar.

Sevdiğim herşey den vazgeçiyorum bu bebiş kıymetimi bilmeli sebze et yoğurt iyi de ben pastasız napcaamm meyve bile sınırlı ya ne illet bişeymiş bu

Bulgur da mı yasak

Sevdiğim herşey den vazgeçiyorum bu bebiş kıymetimi bilmeli sebze et yoğurt iyi de ben pastasız napcaamm meyve bile sınırlı ya ne illet bişeymiş bu
Canım sana ben az sekerlı pasta tarıfı vereyım hıcbısey olmaz. Sekerın yuksek olsa zaten ünsilin başlar. Bak favorın olur zaten o pasta.

Başımın üstünde yerin var

Sabrini sınıyor resmen. Cumaya kadar katil olma bitti gitti
sabirdan catladim.artik. ozel okul bir de he.

gerizekali bunlar ya aptal.kadin ayyy sakin ol sen.kuzum.kurtuldunuz sukur gidiyor Allah akil fikir versin manyaga
Allah bildigi gibi yapsin manyagi.

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman.. İyi bir üğretmen de şans yani.. Umarım tekrarlamaz Bi daha..
amin cnm.

cnm sekersiz tatlilar var. hurma vs ile yapilan. netten bak bi. ben denemistim. cok da guzel oldular. kuruyemis hurma azicik bal ile yapilanlar superdi.
az uzak dur annesi artik. lohusalikta acisini cikarirsin.
Bulgur da mı yasak
bana yasakti cnm. gebe kalinca bebim diyet yalan oldu .
senin listen neyse ona gore devam

bir iki bisi kaldi aklimda.

ben oglumda ne guzel dogum sancilarimi yasiyordum. 15dk da birdi. acilmam da vardi. hatta bekledim de kac gun..ama kismet iste mecburi sezeryan. simdi de istiyorum herseyin normalini yasamayi ama kismet degil yine ne yazik ki...

kasilmalari cok taktiginizi fark ettim. bunaltmayin kendinizi. kasilmaya asiri agri, kanama, su gelmesi eklenmiyorsa sorun yoktur. en azindan dr bana oyle demisti

3 gun deli dana.gibi gezdim.kiz zuhahahaha nst yapildi herkes bana bakti 34 36 haftadalar aaa kiz 27 mis yazik zuhahah doktor sagolsun rahatlatti dun

Anladım canım,sağol.

benim notlar var maglum . isinize yarar belki.tabi herkes ayni olacak diye birsey yok.

27-30 haftalar: gece uykuszlugu basladi. rahimde sancilar basladi..bebegim yukarda nefes almakta zorluk, migdede baski yadiyorum. yurumekte zorlaniyorum. goz kararmasi, bas donmesi oluyor. 29.cu haftanin bitmesiyle bebek hareketleri cok kuvvetlendi. kiyafetimin uzerinden goruliyor. wc ihtiyacim asiri artti. bel ve kuyruk sokumu agrilarim artti. yemek yerken bile nefes nefeseyim. dis agrilarim geri geldi. ayrica gogus ucu hassasiyeti var.

30-33haftalar: bebegim dogum pozisyonu almis. kuyruk sokumu agrim artti. braxton hicks kasilmalarim var. gunde 7-8 kez normalmis. bebek karnimda top gibi toplaniyor, ama gobek deligi etrafinda. baski yapiyor ve sonra gevsiyor. bu braxton hicks kasilmasi. agri aci vs olmuyor.. ayakalrimin alti yaniyor ve aciyor. gece uykusuzlugum arttti ve kabuslar da artti. karnimin alt tarafinda regl gibi sancilar yasiyorum. normalmis. buyuyrn bebek ve karin, alt kisma baski yapiyor. gece nefes almak burundan degil, agizdan saglanir

Canım benim çok geçmiş olsun üzülme az zaman kaldı neyse ki haklısın zor olacak ama biraz dikkat edersen düzelecektir. Pasta zaten zararlı meyve ise yersin biraz abartmadan. Sağlıkla gelsin de bebiş bu günler geçici. Azıcık dayan tatlım allah başka dert sıkıntı vermesin tek bununla geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…