Yok.oyle.biseyy korkmaKasılmamıymışben bebek hareket edip itiyor saniyordum
Benimki babaya tepkili hic sallamiyor anaci.olcak insallahBenim bebiş Meksika dalgası şeklinde karnımı sallıyor çok nadir yapıyor ama şunu fark ettik babası okşayınca tepki veriyor. Ben gündüz okşayıp şarkı söylüyorum ona hiç tepki yok
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman.. İyi bir üğretmen de şans yani.. Umarım tekrarlamaz Bi daha..Selam hanimlar.
Gecmis sayfalari okuyacagim insallah. Bugun bir annenin sabri ogretmen tarafindan nasil sinanir onu yasadim yine. Sinirim hat safhaya cikti. Dolayisiyla baya kasilma yasadim. Okulla ev arasi mekik dokudum. Sonuc atiyoruz dedikleri ogretmen artik cuma gunu atiliyor. Hadsiz kadin. Kendi yetersizligini kapatmak icin anneleri ve cocuklari sucluyor devamli. Benden baska 3-4 aile daha sikayet etmisler.
Basim ve gogsum agriyor demis diye oglum hemen psikolojik demis. Cocugu bunun normal birsey olduguna inandirana kadar gobegim catladi. Daha once uyari yapilmisti bu konuda ogretmene. Eski yasadigimiz sorunlari bilenler bilir uzun uzun yazmak istemiyorum. Ama yeminle yiprandim su 1.5 ayda..
Yaa şimdiden anacı olmasnlar sonra yakamizi bırakmazlar amaBenimki babaya tepkili hic sallamiyor anaci.olcak insallah
Gunaydin sabah 5 te uyandım 7 ye kadar kol ve bacaklarım kaşındı uyuyamadim belki kurudu diye yaglandim yok sanki gebelik kolestazi oldu inşallah olmam Kasinmaktan uyuyamamak berbat bisey
uzulme cnm. gecici bir donem. bebegine de bisicik olmaz.Selam hanımlaarr.. Şeker sonucum biri yüksek çıkmış ya puff onu yeme bunu yeme şunu yeme dedi dahiliyeye yönlendirdi çok bunaltıcı
Ooooo bak bunu sevdimYaa şimdiden anacı olmasnlar sonra yakamizi bırakmazlar amabenim planım nasipse doğurup emzirme zamanı hariç eşime ve anneme bırakıp horul horul uyumak 9 ay uyuycam ayucuk gibi
cnm reaktif hipoglisemi yuzunden beslenmemi degistirmek zorunda kalmistim ben hani. 2 saate bir beslenmemiz gerekli gebeliktede. sebze pisir cnm ama etsiz. yanina eti ayri pisiriyorsun. makarna, pirinc, bulgur, sekerli hersey, beyaz unla yapilan hersey kesin yasak... salata, sebze, et turu, yumurta, yogurt serbest. protein agirlikli beslenme.yani.Amin inşallah düşer yaa neyse sağlıklı fit anneler olcaz deseneherşey yasak ya yemek kültürümüze ters bu diyet ne yicem ben ot kemiricem ha bire uff hiç de sevemem haa
cnm senle ayniyiz. o yuzden diyetisyenim bana karanfilli su verdi.. aksamdan 500ml kaynar suya 4-5 tane karanfil atiyrsun. ssabah gune o suyu icerek basliyorsun. kan sekerini dengeliyor ve seker istegini de azaltiyoe.Bende tarçın kullanmak istiyorum ama kan sulnadırıcı ve tansiyonu düşük olanlar kullanmasın diyorlar.Bende ikisi de var,o yüzden tarçın kullanamıyorum.
zaten sancisiz olani suan makbulAyy şu an aydınlanma geldi resmenmeğer bendeki o taşlaşma hissi de kasılmaymış demek. E ama hiç sancı filan yok? Kabul oluyor mu böyle de
Sevdiğim herşey den vazgeçiyorum bu bebiş kıymetimi bilmelicnm reaktif hipoglisemi yuzunden beslenmemi degistirmek zorunda kalmistim ben hani. 2 saate bir beslenmemiz gerekli gebeliktede. sebze pisir cnm ama etsiz. yanina eti ayri pisiriyorsun. makarna, pirinc, bulgur, sekerli hersey, beyaz unla yapilan hersey kesin yasak... salata, sebze, et turu, yumurta, yogurt serbest. protein agirlikli beslenme.yani.
cnm senle ayniyiz. o yuzden diyetisyenim bana karanfilli su verdi.. aksamdan 500ml kaynar suya 4-5 tane karanfil atiyrsun. ssabah gune o suyu icerek basliyorsun. kan sekerini dengeliyor ve seker istegini de azaltiyoe.
Bulgur da mı yasakcnm reaktif hipoglisemi yuzunden beslenmemi degistirmek zorunda kalmistim ben hani. 2 saate bir beslenmemiz gerekli gebeliktede. sebze pisir cnm ama etsiz. yanina eti ayri pisiriyorsun. makarna, pirinc, bulgur, sekerli hersey, beyaz unla yapilan hersey kesin yasak... salata, sebze, et turu, yumurta, yogurt serbest. protein agirlikli beslenme.yani.
cnm senle ayniyiz. o yuzden diyetisyenim bana karanfilli su verdi.. aksamdan 500ml kaynar suya 4-5 tane karanfil atiyrsun. ssabah gune o suyu icerek basliyorsun. kan sekerini dengeliyor ve seker istegini de azaltiyoe.
Canım sana ben az sekerlı pasta tarıfı vereyım hıcbısey olmaz. Sekerın yuksek olsa zaten ünsilin başlar. Bak favorın olur zaten o pasta.Sevdiğim herşey den vazgeçiyorum bu bebiş kıymetimi bilmelisebze et yoğurt iyi de ben pastasız napcaamm meyve bile sınırlı ya ne illet bişeymiş bu
sabirdan catladim.artik. ozel okul bir de he.Başımın üstünde yerin var
Sabrini sınıyor resmen. Cumaya kadar katil olma bitti gitti
Allah bildigi gibi yapsin manyagi.gerizekali bunlar ya aptal.kadin ayyy sakin ol sen.kuzum.kurtuldunuz sukur gidiyor Allah akil fikir versin manyaga
amin cnm.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman.. İyi bir üğretmen de şans yani.. Umarım tekrarlamaz Bi daha..
cnm sekersiz tatlilar var. hurma vs ile yapilan. netten bak bi. ben denemistim. cok da guzel oldular. kuruyemis hurma azicik bal ile yapilanlar superdi.Sevdiğim herşey den vazgeçiyorum bu bebiş kıymetimi bilmelisebze et yoğurt iyi de ben pastasız napcaamm meyve bile sınırlı ya ne illet bişeymiş bu
bana yasakti cnm. gebe kalinca bebim diyet yalan olduBulgur da mı yasak
3 gun deli dana.gibi gezdim.kiz zuhahahaha nst yapildi herkes bana bakti 34 36 haftadalar aaa kiz 27 mis yazikbir iki bisi kaldi aklimda.
ben oglumda ne guzel dogum sancilarimi yasiyordum. 15dk da birdi. acilmam da vardi. hatta bekledim de kac gun..ama kismet iste mecburi sezeryan. simdi de istiyorum herseyin normalini yasamayi ama kismet degil yine ne yazik ki...
kasilmalari cok taktiginizi fark ettim. bunaltmayin kendinizi. kasilmaya asiri agri, kanama, su gelmesi eklenmiyorsa sorun yoktur. en azindan dr bana oyle demisti
cnm reaktif hipoglisemi yuzunden beslenmemi degistirmek zorunda kalmistim ben hani. 2 saate bir beslenmemiz gerekli gebeliktede. sebze pisir cnm ama etsiz. yanina eti ayri pisiriyorsun. makarna, pirinc, bulgur, sekerli hersey, beyaz unla yapilan hersey kesin yasak... salata, sebze, et turu, yumurta, yogurt serbest. protein agirlikli beslenme.yani.
Canım benim çok geçmiş olsun üzülme az zaman kaldı neyse kiSevdiğim herşey den vazgeçiyorum bu bebiş kıymetimi bilmelisebze et yoğurt iyi de ben pastasız napcaamm meyve bile sınırlı ya ne illet bişeymiş bu
Ver verCanım sana ben az sekerlı pasta tarıfı vereyım hıcbısey olmaz. Sekerın yuksek olsa zaten ünsilin başlar. Bak favorın olur zaten o pasta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?