2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Rabbim dermansiz dert vermesin canım sıkma canını hayırlısı olsun saglikla gelsin sen.haftaya takilma Allah yardimciniz olsun insallah duzelir gerek bile.kalmaz dualarimiz seninle.Allahim.buyuk
İnşallah düzelir canım inşallah

İnşallah düzelir canım inşallah
Allah büyük iyi dusun kuzum.iyi.olsun rabbim dermansiz dert vermesin canı icinde olsun sağlık versin.tum bebeklere Allah bugunlerimizi aratmasin dua et bizde ederiz rabbim.sifa versin

Çok geçmiş olsun canım.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsn.

Allah saglikli dohym versin insallah canim.ne zMan hayirlisiysa o zaman olsun

Böbreklerinde darlık olduğu için çişini yapamıyo kurban olduğum o yüzden sıvı birikmiş 10 mm sınır bizimki 10.5
Bir arkadaşımın kızında dogustan bobrek taşı var, ilac kullandilar sürekli, simdi 2 yasinda olacak bu yaza. Herşey geçer gider, üzülme diyemiyorum da stres yapmamaya çalış.

Bir arkadaşımın kızında dogustan bobrek taşı var, ilac kullandilar sürekli, simdi 2 yasinda olacak bu yaza. Herşey geçer gider, üzülme diyemiyorum da stres yapmamaya çalış.
Erkek bebeklerin %50sinde görülüyomuş canım doğar doğmaz sünnet ettirip geçebiliyormuş doğuma kadar düzelme şansıda var

Tabiki sorabilirsin canım bende doktorumu değiştirince öğrendim ilk doktorum göremedi
Kalbını bozma canım arkadasım 35 haftalık dogurdu gayet saglıklı kuveze bıle gırmedı bebısı senınde oyle olur ınsallah. Doktoruna guven o nerde oyle beslen belkı daha uzun kalır sorunsuz dogumun olur

selam kizlar, vallahi okuyamadim, nerdeyse 25 sayfa yazmissiniz
escape room’uydu, gemiyle gezisiydi, aksam da tapas’iydi, dolu bi oglenle aksamdan sonra arabayla eve gelirken hic zorlanmadim sukur. korktugum kadar yorulmadim sismedi ayaklarimda

son bes sayfada goz gezdirdim. R Rzg14 hosuma cok gitti senin anekdotlar hihi! ay gecen aklima geldi, ilk tekmesini nezaman hissettim hatirlayamadim! kacinci hafta cinsiyeti ogrendik, unuttum!
simdiden hemde

elaide bende seninle aynı düşünüyorum. Mantıklı gelen neyse öyle yapıcam inşallah. Senin ebe sana anlattıkça sende biz yazda bizde doğruyu öğrenelim. Kim bilir bilmediğimiz neler var neler...
ebe insallah iyi cikar valla, paylasmaz olurmuyuum

Biraz abarti geldi tabi ama gaza cok iyi gelir oyle sicacik yatmasi bence. ben karnina kiraz cekirdekli yastiklardan gormustum en fazla ondan alir isitir koyarim sanirim.
Adamlar neleri akil ediyor pes
aslinda yatagi isitma olayi yeni degil ablamin cocuklarindan da biliyorum. bakalim belki havalar guzel olur ihtiyac duymayiz

yahu kizlar, bugun sabaha karsi resmen bagirarak uyandim, okadar sert bir agri saplandi ki gobegimin sol altina (sirt ustu yatmisim), esimin de odu patladi. donmeye calistim daha beter oldu. diger tarafa donunce gecti. yeni yeni seyler cikariyoruz her gun bakalim bu gece neler yasiicaz kaslar sikisiyo galiba.

Yok vallahi burayı boşlamaya gelmiyor yahuuu 60 küsür sayfaa hay maşallah :) atlaya atlaya okumak zorunda kaldım okumaya çalıştıkça sayfalar artıyordu hızınıza yetişemiyordum olsunduu

Genelde kasılmalar konuşulmuş ben anlayamıyorum ayırt edemiyorum biri beni yeşillendirebilir mi nasıl anlayabilirim bu bahsettiğiniz zararsız kasılmaları

Bu sıcaklar beni mahvetti. Gece uyku haram. Uyuduğum kısacık zamanda ya tuvalete kalkıyorum habire, ya da yatakta beni ateşe verdiler sanıp ter içinde uyanıyorum. Sonrası ızdırap, uyumaya çalışmakla cebelleşiyorum. Kasık, bel, çatı ağrısı yaşıyorum. Onun dışında bir sorun yok çok şükür.
Umarım herkes iyidir hanımlar. Birkaç gündür bakıp yazamadım özledim sizleri yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…