selam kizlar, vallahi okuyamadim, nerdeyse 25 sayfa yazmissiniz
escape room’uydu, gemiyle gezisiydi, aksam da tapas’iydi, dolu bi oglenle aksamdan sonra arabayla eve gelirken hic zorlanmadim sukur. korktugum kadar yorulmadim sismedi ayaklarimda
son bes sayfada goz gezdirdim.
R
Rzg14
hosuma cok gitti senin anekdotlar hihi! ay gecen aklima geldi, ilk tekmesini nezaman hissettim hatirlayamadim! kacinci hafta cinsiyeti ogrendik, unuttum!
simdiden hemde
elaide
bende seninle aynı düşünüyorum. Mantıklı gelen neyse öyle yapıcam inşallah. Senin ebe sana anlattıkça sende biz yazda bizde doğruyu öğrenelim. Kim bilir bilmediğimiz neler var neler...
ebe insallah iyi cikar valla, paylasmaz olurmuyuum
Biraz abarti geldi tabi ama gaza cok iyi gelir oyle sicacik yatmasi bence. ben karnina kiraz cekirdekli yastiklardan gormustum en fazla ondan alir isitir koyarim sanirim.
Adamlar neleri akil ediyor pes
aslinda yatagi isitma olayi yeni degil ablamin cocuklarindan da biliyorum. bakalim belki havalar guzel olur ihtiyac duymayiz
yahu kizlar, bugun sabaha karsi resmen bagirarak uyandim, okadar sert bir agri saplandi ki gobegimin sol altina (sirt ustu yatmisim), esimin de odu patladi. donmeye calistim daha beter oldu. diger tarafa donunce gecti. yeni yeni seyler cikariyoruz her gun bakalim bu gece neler yasiicaz
kaslar sikisiyo galiba.