Günaydın canım nasıl oldun hemen ayaklanma emi ? Daha iyisin değil mi?3 gun deli dana.gibi gezdim.kiz zuhahahaha nst yapildi herkes bana bakti 34 36 haftadalar aaa kiz 27 mis yazikzuhahah doktor sagolsun rahatlatti dun
Fren sistemini eklemek zorunda. Rengi de degistirtebilirsin istersen cnmGünaydın Kızlar
Çalışanlara kolaylıklar, evdekilere iyi uykular diliyorum
Bursa inanılmaz sıcak ve nemli 2 gündür, yanıyorum resmen2 gün kaldı tatile ha gayret diyerek sürünüyorum her sabah..
bu arada dün çocuk odasına yaptırdığım dolap geldi. İçime sinmedi ya
yatak odası dolabı gibi oldu niye öyle oldu bilmiyorum
Bana akıl verin bütün gece uyumadım düşünmektenkoyu olan renkleri çok koyu geldi gözüme.
Rafları çok derin, yüksekliğini abartmışım dolap kocaman olmuşçekmecelerini frenli sistem anlaşmıştık öyle yapmamış. Ve en önemlisi dolap arkasındaki 5 cm lik kiriş çıkıntısını dolap içine yedireceğine, dolabı 5 cm önden takmış düz olsun diye.
Dedim ki kirişi dolap içine alsaydınız???
Dolabın içi daralırdı diyor!!!!
Dolap içi zaten 60 cm derinlik, mezar gibi yapmış onu dadolap içleri fazla derin geldi arkalarda kalacak giysiler. Falan fistan...
velhasıl olan oldu artık. Benim bu dolabı kabullenmem gerekiyor...
Akşam bir kaç eksik için tekrar uğrayacak adam, fren sistemini konuşucam, ama özel ölçü yaptı adam rengini nasıl değişecek ki? Dolabı söküp yeni yapması lazımFren sistemini eklemek zorunda. Rengi de degistirtebilirsin istersen cnm
Çok güzel olmuş becerikli hatunGünaydın mutlu sabahlarBende dün kendimi bununla yordum acık. sipariş almıştım işten dönünce buna başladım yatana kadar uğraştım araya bide tatlı sıkıştırdım Sabah da yataktan çıkasım gelmedi tabi ama yine işteyim nasıl olmuş sizce.Eki Görüntüle 2273908 işi bırakınca oğlum için de yapıcam inşallah
Çok güzel olmuş becerikli hatunama ben bu tarz şeyleri sevsemde evde birde ablamız var o yüzden kapı süsü tarzı şeyler yaptırmicam ablamız üzülmesin.
Oğluna yapacağında eminim güzel olur.
[/QUO
Sağolcanm. Öneride bulanabilirim. Kapı süsünde mesela Ali doğdu melis abla oldu yazdiriyolar bence çok hoş oluyo buyugunde gönlünü alıyor böyle isimliklerde de yanyana yazdırıp alta doğum tarihleri falan yazılıyor ona çok güzel oluyor düşünebilirsin. Bu şekilde
Çok geçmiş olsun canım. Bizim bebiş de öyleydi. Son kontrole gittiğimizde normale dönmüştü. Yapmış çişini. İnşallah sizinki de yapar. Sağ sağlim kucağına alırsın.Böbreklerinde darlık olduğu için çişini yapamıyo kurban olduğum o yüzden sıvı birikmiş 10 mm sınır bizimki 10.5
Kimi dogru kimi degil diyo artik bahtimiza ne cikarsaEğer o doğruysa ben ağır hapı yuttum, bu çocuk hiç uyumuyor bence
Bizim bebişinkini detyaylı ultrasondaki doktor söylemişti ama normal doktorum takibini yaptı. Her kontrolde ölçü aldı. Normalde de gözlemlenebiliyor. Çişi yaptık rahatladık. Detaylı Ultrason doktoru da erkek bebeklerde normal bu olur demişti.Kusura bakma soruyorum belkı gozumuzden kacan bırsey olur dıye ben yaptırmadım detaylı utrasyon ondan endıse ettım
Renk değişimi için Instagramda dekotrend diye bir sayfa var, mobilyaları boyamak ve dekore etmek üzerine bir sürü teknik ve paylaşım var, ona bakabilirsin. İstediğin renge boyayabilir hatta üzerine süslemeler bile yapabilirsinAkşam bir kaç eksik için tekrar uğrayacak adam, fren sistemini konuşucam, ama özel ölçü yaptı adam rengini nasıl değişecek ki? Dolabı söküp yeni yapması lazım
ozel yapim olmasi fark etmez. Atolyesinde parca parca boyar ve kurutup monte eder. Arkadasim mobilya boyacisiymis de yapmam derse :) kiz kac sene caliatim ben bu alanda...Akşam bir kaç eksik için tekrar uğrayacak adam, fren sistemini konuşucam, ama özel ölçü yaptı adam rengini nasıl değişecek ki? Dolabı söküp yeni yapması lazım
Eline saglik cnm.Günaydın mutlu sabahlarBende dün kendimi bununla yordum acık. sipariş almıştım işten dönünce buna başladım yatana kadar uğraştım araya bide tatlı sıkıştırdım Sabah da yataktan çıkasım gelmedi tabi ama yine işteyim nasıl olmuş sizce.Eki Görüntüle 2273908 işi bırakınca oğlum için de yapıcam inşallah
Bılmıyordum gercekten. Olma ıhtımalı yuksekse endıse edılecek bırsey degıldır ınsallahBizim bebişinkini detyaylı ultrasondaki doktor söylemişti ama normal doktorum takibini yaptı. Her kontrolde ölçü aldı. Normalde de gözlemlenebiliyor. Çişi yaptık rahatladık. Detaylı Ultrason doktoru da erkek bebeklerde normal bu olur demişti.
Evet biliyorum canm o sayfayı. Hatta evimde boyadığım eşyalar bile var. Yeni yaptırdığım bir şeyi boyamak gelmedi içimden ya kıyamadımRenk değişimi için Instagramda dekotrend diye bir sayfa var, mobilyaları boyamak ve dekore etmek üzerine bir sürü teknik ve paylaşım var, ona bakabilirsin. İstediğin renge boyayabilir hatta üzerine süslemeler bile yapabilirsin
Akşam çıtlatıcam bakalım canım neler olacak. Adam da tanıdık çok yüz göz olmak istemiyorum.ozel yapim olmasi fark etmez. Atolyesinde parca parca boyar ve kurutup monte eder. Arkadasim mobilya boyacisiymis de yapmam derse :) kiz kac sene caliatim ben bu alanda...
Eline saglik cnm.
Geçmiş olsun Rabbim korktuklarımızla sınamasın. Sağ salim kucağına alırsın inşallahKızlar sanırım enn erken ben doğum yapmış olacağım bebeğimin böbreklerinde genişleme büyümüş sezeryanla temmuz ortası gibi alabiliriz dedi doktorum daha kesin değil ama35 36 haftalık civarında oluyor
Canm geçmiş olsun. Sağlıkla al kucağına. Gelişimi iyi ise 36 haftalık çok küçük değil hemen toparlar Allah’ın izniyle.Kızlar sanırım enn erken ben doğum yapmış olacağım bebeğimin böbreklerinde genişleme büyümüş sezeryanla temmuz ortası gibi alabiliriz dedi doktorum daha kesin değil ama35 36 haftalık civarında oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?