2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın Kızlar
Çalışanlara kolaylıklar, evdekilere iyi uykular diliyorum
Bursa inanılmaz sıcak ve nemli 2 gündür, yanıyorum resmen 2 gün kaldı tatile ha gayret diyerek sürünüyorum her sabah..
bu arada dün çocuk odasına yaptırdığım dolap geldi. İçime sinmedi ya
yatak odası dolabı gibi oldu niye öyle oldu bilmiyorum
Bana akıl verin bütün gece uyumadım düşünmekten koyu olan renkleri çok koyu geldi gözüme.
Rafları çok derin, yüksekliğini abartmışım dolap kocaman olmuş çekmecelerini frenli sistem anlaşmıştık öyle yapmamış. Ve en önemlisi dolap arkasındaki 5 cm lik kiriş çıkıntısını dolap içine yedireceğine, dolabı 5 cm önden takmış düz olsun diye.
Dedim ki kirişi dolap içine alsaydınız???
Dolabın içi daralırdı diyor!!!!
Dolap içi zaten 60 cm derinlik, mezar gibi yapmış onu da dolap içleri fazla derin geldi arkalarda kalacak giysiler. Falan fistan...
velhasıl olan oldu artık. Benim bu dolabı kabullenmem gerekiyor...

Eklentiler

• F7B96AA6-D7EF-452D-A589-D6C8036A993E.webp
    20 KB · Görüntüleme: 63
  • 46ABE04C-4A91-4A4C-92B8-7C6AA3EFB2A7.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 64
Fren sistemini eklemek zorunda. Rengi de degistirtebilirsin istersen cnm

Günaydın mutlu sabahlar Bende dün kendimi bununla yordum acık. sipariş almıştım işten dönünce buna başladım yatana kadar uğraştım araya bide tatlı sıkıştırdım Sabah da yataktan çıkasım gelmedi tabi ama yine işteyim nasıl olmuş sizce. işi bırakınca oğlum için de yapıcam inşallah

Çok güzel olmuş becerikli hatun ama ben bu tarz şeyleri sevsemde evde birde ablamız var o yüzden kapı süsü tarzı şeyler yaptırmicam ablamız üzülmesin.
Oğluna yapacağında eminim güzel olur.

Günaydın Kızlar;

Böbreklerinde darlık olduğu için çişini yapamıyo kurban olduğum o yüzden sıvı birikmiş 10 mm sınır bizimki 10.5
Çok geçmiş olsun canım. Bizim bebiş de öyleydi. Son kontrole gittiğimizde normale dönmüştü. Yapmış çişini. İnşallah sizinki de yapar. Sağ sağlim kucağına alırsın.

Eğer o doğruysa ben ağır hapı yuttum, bu çocuk hiç uyumuyor bence
Kimi dogru kimi degil diyo artik bahtimiza ne cikarsa
tutkuu85 tutkuu85 oncelikle iyi gunlerde kullanin kuzum. Gayet uzun vadede kullanilabilecek bir dolap olmus. Gezdigim bebek mobilyacilarinda hic bir dolapta frenli sistem yoktu sordum cocuklar parmaklarini sikistirabilir diye yapmiyoruz dediler :/ ama ayrica satiliyo biz kendi dolabimizin kapilarina takmistik onlardan nalburlara fln bir sorun. o derin raflarin arkalarina kutular koyup ivir zivirlari toparlarsin onlerine giysi dizersin ya da organizerler var raflar ve cekmecelere kullaniliyo

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-29-09-07-11.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Kusura bakma soruyorum belkı gozumuzden kacan bırsey olur dıye ben yaptırmadım detaylı utrasyon ondan endıse ettım
Bizim bebişinkini detyaylı ultrasondaki doktor söylemişti ama normal doktorum takibini yaptı. Her kontrolde ölçü aldı. Normalde de gözlemlenebiliyor. Çişi yaptık rahatladık. Detaylı Ultrason doktoru da erkek bebeklerde normal bu olur demişti.

Akşam bir kaç eksik için tekrar uğrayacak adam, fren sistemini konuşucam, ama özel ölçü yaptı adam rengini nasıl değişecek ki? Dolabı söküp yeni yapması lazım
Renk değişimi için Instagramda dekotrend diye bir sayfa var, mobilyaları boyamak ve dekore etmek üzerine bir sürü teknik ve paylaşım var, ona bakabilirsin. İstediğin renge boyayabilir hatta üzerine süslemeler bile yapabilirsin

Akşam bir kaç eksik için tekrar uğrayacak adam, fren sistemini konuşucam, ama özel ölçü yaptı adam rengini nasıl değişecek ki? Dolabı söküp yeni yapması lazım
ozel yapim olmasi fark etmez. Atolyesinde parca parca boyar ve kurutup monte eder. Arkadasim mobilya boyacisiymis de yapmam derse :) kiz kac sene caliatim ben bu alanda...
Eline saglik cnm.

Bılmıyordum gercekten. Olma ıhtımalı yuksekse endıse edılecek bırsey degıldır ınsallah

Evet biliyorum canm o sayfayı. Hatta evimde boyadığım eşyalar bile var. Yeni yaptırdığım bir şeyi boyamak gelmedi içimden ya kıyamadım ana mobilya gibi olmuyor maalesef.. olmadı biraz kullanıp letgo dan satarım

ozel yapim olmasi fark etmez. Atolyesinde parca parca boyar ve kurutup monte eder. Arkadasim mobilya boyacisiymis de yapmam derse :) kiz kac sene caliatim ben bu alanda...

Eline saglik cnm.
Akşam çıtlatıcam bakalım canım neler olacak. Adam da tanıdık çok yüz göz olmak istemiyorum.
Ama eşim kızıyor yeter artık düşünme güzel oldu boşver bizimle mi yaşıcak diyor.

Geçmiş olsun Rabbim korktuklarımızla sınamasın. Sağ salim kucağına alırsın inşallah

Canm geçmiş olsun. Sağlıkla al kucağına. Gelişimi iyi ise 36 haftalık çok küçük değil hemen toparlar Allah’ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…