2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ben de bilmiyorum bunları çatı ağrısı dediğin ne tam olarak?

Şükür diyelim canım sen nasılsın? Heyecan korku endişe hepsi bir aradaa vallahiii :)

bende de durumlar aynı :)

1 ay önce ayağım kırılmıştı yeni yeni ayaklandım şimdi. Geçen hafta da diş problemim vardı kocamaaannn bir enfeksiyon geçirdim kanal tedsvisi yapılmak zorunda kalındı. Kötüydü.. Ama bu hafta iyiyim çoookk şükür.

ben de bilmiyorum bunları çatı ağrısı dediğin ne tam olarak?

Bacak arası, vajina yanındaki kas mı diyim kemik mii işte tam olarak orada ağrım oluyor. Özellikle bir süre oturduktan sonra ayağa kalkarken baya ağrıyor, yürürken zorluyor falan. Ama normalmiş bu ağrılar.

hmm daha hiç olmadı o zaman öyle. Benim sadece bazen bebekler hareket ederken sanki böyle vajinamın içi acıyor gibi oluyor ama anlık bişy yani öyle can yakacak bişey değil. Böyle şeyler oldu mu sende?

Selam kizlar akşam benimde ciddi kasılmam oldu bi yarım saat felan sürdü çok korktum derin nefes alip verdim gecti şükür ama bugün bebek baya da hareketli ondan mıdır normal mi bu durum korkuttu aslında 26 haftalik olduk bugün tam. Insallah devami gelmez tecrubeli anneler cevap yazarsa cok sevinirim

hmm daha hiç olmadı o zaman öyle. Benim sadece bazen bebekler hareket ederken sanki böyle vajinamın içi acıyor gibi oluyor ama anlık bişy yani öyle can yakacak bişey değil. Böyle şeyler oldu mu sende?

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Diş problemi benide mahvetti. Benim tedavi sürecim çok uzun ve sıkıntılı olduğu için doğumu bekliyorum. Iyi olmana sevindim.
Bende vajinada acı hissinden çok arada tekmeleri orda hissediyor gibi oluyorum. İlk bebek ve ilk tecrübeler olunca ne olduğunu da anlayamıyorum açıkçası :) tecrübeli anneler daha sağlıklı bilgilendirme yapabilirler :)

Günaydın guzel analar ve guzel bebisleri ❤ dun pek bakamadim smdi sabah khvemle okumaya girisicem acabaa kac syfa var
Gebelikten onceki geceligime girebilmenin hakli gururu icindeyim fekat 72kg olmusum tam +10um artik yarin doktor konturolu var heyecan basti 1 ay oldu bebisimi görmeyeli. Umarim doktr dogumla ilgili bebkle ilgili guzel seyler soyler.. Daha hic konusulmadi dogum konusu bakalm bu sefer konu acilcak mi unutmazsam sorucam. Hastaneden de bilgi alicam bakalmm

Eklentiler

• tmp-cam-378787766.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 53
Gunaydinnnnn en guzel anneler ve fıstık gibi tas hatun olcak yakisikli karizmatik bey olcak bebisler
Herkese saglikli mutlu gunler diliyorum Rabbim sifa huzur versin
afroditi o gobisi yerler masallah masallah size bizim bebeler uslu olcaklar insallah akıllı sakin sessiz onlar sadece sıkıldı orda

ayni benimki daha adam bakinca duruyo çocuk

Gecmis olsun insallah saglikla kucagina alirsin dogunca hicbiseycigi kalmaz

yataktan kalkamayanlarda bugun ben varim ha gayret kalksam, bugün son is gunum haftasonu giriyo.

kendime masallah demeliyim, uykularim coook iyi. havalarda serin. zaten gun boyu okadar yoruluyorumki bayilarak uyuyorum sanki. gece uyaniyorum elbette tuvaletiydi bebisin flykick’iydi ama hemen ardindan tekrar horul horul gidiyorum. bebisin dogumuna hazirlamiyo hamilelik beni uykusuzluga alistirmadi henuz. ay alismak istemiyorum zaten benim oglum akilli uslu olcak bikere kalkacak gece. emziricem altini degistircem sonra tekrar uyuyacak oyle anlastik ay hadi insallah hepimizinki hakkaten oyle olur amiiin!

bu arada afroditi ne guzelsiniz oyle masallah

ps; kizlar yanaklarim hafiften tombullasmaya basladi, yuzume contour yapmalara basladim vallahi. gozunu sevdigimim makyaji. herkes ‘yuzun cok degismedi!’ diyo, the magic of make-up demiyorum tabi

Senin olumlamalarina kurban yaa cok tatlisin

Ha gayret bugun de biticek hemencik
Tesekkur ederim canım ❤
Benm kiz da geceleri pek sessiz 2 kere wc disinca hic uyanmiyorum masallah diyelim bize bazi gorusler var bebegin uyku duzeni anne karnindaki gibi oluyomus dogunca da insllah dogrudur bakalim yaşayıp gorucez umutluyum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…