2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugün geç yazıyorum size çünkü sabah sağlık ocağına gittim kan idrar testi falan verdim şimdi geldim işe. Cumartesi doktor kontrolüm var. İnşallah sonuçlar iyi çıkarda 1 ilaca daha başlamam.
Dün iş ekibiyle iftara gittik. Benim kasıklarım bir ağrıdı ayni adet sancısı gibi acayip gerildim stres oldum. Sizin yazdığınız o karın sertleşmesi kasılması durumları geldi aklıma. Yani yol nasıl geçti bilmiyorum aklım çıktı. Hemen mekana gidince lavaboya gittim leke falan gelmiş mi diye Allahtan bi şey yoktu. Sonra ağrı yavaş yavaş bitti. Allah korusun valla hepimizi.

Doktor su ic demisti canim.susuzluk etkiliyormus ben 2 lt geçemiyorum canim ya bol su ic

100 lirayla pazara girdim, en son abi 7 liralik muz verir misin dilenci değilim abi diyodum biz nasıl gecinicez, bu çocuklara nasıl gelecek saglayacagiz? Gelecek hep mi karanlık anacim
Bnde aynını düşünüyorum ve korkuyorum nasıl yeticez bu bebelere Allah yardımcımız olsun tüm ülkece

gözün aydın canım. benim doktora soruyorum döndü mü dönmedi mi demiyor. pozisyon iyi doğum şekli için daha çok döner diyor kafası aşağıda yukarıda birşey demiyor

Canım acıkcası benim dr da soylemedi ben sordum usg yi kasığıma doğru tutunca kafası bırada mı dedim evet dedi yani dönmüş mü dedim evet dedi .

Kizlar mrb nasilsiniz umarim.herkes iyidir sukurler olsun bu kontrolumuzde iyi gecti 1581 kg 41 cm olmus findigim haftasindan onde gidiyormus opuyorum hepinizi
Masallah masallah cok guzel kuzum Allah nazardan.saklasin

Herkese merhaba.. Ben de buralardayım ..

Siz epeydir yazışmışsınız. Kaldığınız yerden size yetişmeye çalışacağım.
Ahaaa taze kannnn hoşgeldin sen kimsin nesin dalalım nerelerdeydin senn bakimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…