2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eki Görüntüle 2273929
Canım dolabın üzerinde gri taç şeklinde ben de ondan alıp su yeşiline boyycm birde çekmece kulplari da içine sinmediyse degsblr
Canm kulplar için 2 delik deldiler. Değişirsem 2 delikli zor bulurum. Bu taç modellerine bir bakayım. Ahşap harflere baktım şimdi. İkisinin baş harfide olabilir.

Cnm geçmiş olsun bende sıkı diyetteyim ins benimde ınsulin e gerek kalmaz sonuçların kaç cıktı cnm birde evde ölçümde kaç çıkıyordu açlık tokluk bende evde ölçümler yapıyorum
sağol canım sanada çok geçmiş olsun, inşlh kalmaz benim nacizane fikrim skı diyet yapmasak bile sanki gerek kalmıcak gibi geliyor :) evde ölçmedim hiç ben aletim yok ama dünki sonuçlar açlık 88, tokluk 60 dk 129, tokluk 120dk 88 çıktı canım gayet iyi dedi. zaten referans aralıkları sırasıyla açlık 95, tkş 60dk140, tkş 120 120 den küçük olması gerekiyormuş

Güzel olmuş bencede ne güzel iste geniş geniş.. arkadaşların da dediğin gibi yer sıkıntın olmaz eline geçeni doldur icine

2gundur ölçüyorum ben aç 130 tok 160 civarı bu hafta hep ölçmemiştim 3 haziranda endokrine gitcez biraz sıkıp 90 civarını görmem lazım kiloda almadim aslında gebelikte sekerde yemiyordum banada önce sağlık ocağı 50lik yukledim sonra kendi dr um 100luk yukledi bende keşke yatırmasaydım dedim ama iste açlık tokluk baktirsaydim

Bizim velet te akşama kadar acaba hangi kostumu giysem diye dolap önünde.spiderman hulk pijamaskeliler noel baba

Benim kaynanaligim da cekilmez hea. Sürekli eleştiri, kendimi tanıyorum kesin susamam.
Erkekler.daha kudurukmus biz.napak evden.kovarlar
Kimi nerden kovuyomus o? Bacaklarını kırarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…