Canm kulplar için 2 delik deldiler. Değişirsem 2 delikli zor bulurum. Bu taç modellerine bir bakayım. Ahşap harflere baktım şimdi. İkisinin baş harfide olabilir.
Canm kulplar için 2 delik deldiler. Değişirsem 2 delikli zor bulurum. Bu taç modellerine bir bakayım. Ahşap harflere baktım şimdi. İkisinin baş harfide olabilir.
Cnm geçmiş olsun bende sıkı diyetteyim ins benimde ınsulin e gerek kalmaz sonuçların kaç cıktı cnm birde evde ölçümde kaç çıkıyordu açlık tokluk bende evde ölçümler yapıyorum
sağol canım sanada çok geçmiş olsun, inşlh kalmaz benim nacizane fikrim skı diyet yapmasak bile sanki gerek kalmıcak gibi geliyor :) evde ölçmedim hiç ben aletim yok ama dünki sonuçlar açlık 88, tokluk 60 dk 129, tokluk 120dk 88 çıktı canım gayet iyi dedi. zaten referans aralıkları sırasıyla açlık 95, tkş 60dk140, tkş 120 120 den küçük olması gerekiyormuş
Canım benim yaa oğlum olmasa böyle bebek dolabı hiç düşünemezdim.. Oğlumda da almamıştık şimdi ihtiyaç arttı oğlum 1 e başlayacak ders çalışma alanı gerekli, eşyaları çoğaldı falan. Biraz fazla ileri yatırım yaptım yani
sağol canım sanada çok geçmiş olsun, inşlh kalmaz benim nacizane fikrim skı diyet yapmasak bile sanki gerek kalmıcak gibi geliyor :) evde ölçmedim hiç ben aletim yok ama dünki sonuçlar açlık 88, tokluk 60 dk 129, tokluk 120dk 88 çıktı canım gayet iyi dedi. zaten referans aralıkları sırasıyla açlık 95, tkş 60dk140, tkş 120 120 den küçük olması gerekiyormuş
2gundur ölçüyorum ben aç 130 tok 160 civarı bu hafta hep ölçmemiştim 3 haziranda endokrine gitcez biraz sıkıp 90 civarını görmem lazım kiloda almadim aslında gebelikte sekerde yemiyordum banada önce sağlık ocağı 50lik yukledim sonra kendi dr um 100luk yukledi bende keşke yatırmasaydım dedim ama iste açlık tokluk baktirsaydim
Düzen aşkına benim kızın çekmecesini görseniz savaştan çıkmış gibi son zamanlarda mankenliği tutmuş hanımefendinin yazlıkları teker teker deniyo hepsini aynı gün giymek istiyor yetişemiyorum ona saat başı farklı kombinle dolanıyor evin içinde dolabı murdar etmiş ben de bıraktım kendi haline
Senin ki gene kendini guzellestiriyor bizimkine ne demeligecen oyun oynuyor ipad ten bak simdi cok guzel bi kiz secicem diyoroglum dur yavaş gel azz dimi ama daha 4 yaşındasın yahu
Senin ki gene kendini guzellestiriyor bizimkine ne demeligecen oyun oynuyor ipad ten bak simdi cok guzel bi kiz secicem diyoroglum dur yavaş gel azz dimi ama daha 4 yaşındasın yahu
kanamam sukur kesildi yataktayim dort gündur sisiyorum disine cok.sevindim masallah
abooooo ben duymadim Iikuayko
yurek yemis sanirim hormon.hormon napsin bir kaynana olarak tasvip etmiyorum.hos degil tas attim ben bir tas etki etmez kelebek etkisi bekliyorum 1000 tas.atmalı tesekkurler bakim.o sayfaya