2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cnm geçmiş olsun bende sıkı diyetteyim ins benimde ınsulin e gerek kalmaz sonuçların kaç cıktı cnm birde evde ölçümde kaç çıkıyordu açlık tokluk bende evde ölçümler yapıyorum

Aaa süper fikir canm ya. Hatta o ahşap etrafından led ile aydınlatma da yapılabilir. Çok saol bişey ler denk gelirse atarsan sevinirim

Canım dolabın üzerinde gri taç şeklinde ben de ondan alıp su yeşiline boyycm birde çekmece kulplari da içine sinmediyse degsblr

Canm senin kaç cıktı sekerin

İnşallah canım benim

Hatun bana doğum yakin galiba demiss kiziiiimm kavga da soylenmez
Kiz sabah biri.duzenleyici paylasti kimdir o dolap ici insanlik.namina link atabilir mi bende.sifon icin alcam da
Ben paylastim sabah bunu

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-29-09-07-11.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 39
Çok şükür bu aralar dişim konusunda rahatım yavrum ağrımıyor. Sen nasıl oldun kanaman ne durumda?
kanamam sukur kesildi yataktayim dort gündur sisiyorum disine cok.sevindim masallah

Ben paylastim sabah bunu
abooooo ben duymadim I ikuayko yurek yemis sanirim hormon.hormon napsin bir kaynana olarak tasvip etmiyorum.hos degil tas attim ben bir tas etki etmez kelebek etkisi bekliyorum 1000 tas.atmalı tesekkurler bakim.o sayfaya

Ben paylastim sabah bunu
Düzen aşkına benim kızın çekmecesini görseniz savaştan çıkmış gibi son zamanlarda mankenliği tutmuş hanımefendinin yazlıkları teker teker deniyo hepsini aynı gün giymek istiyor yetişemiyorum ona saat başı farklı kombinle dolanıyor evin içinde dolabı murdar etmiş ben de bıraktım kendi haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…