kızlar günaydın, dün giremedim hastane iş derken umarım hepiniz iyisinizdir. tüm sayfaları okuyamadım maşallah yine destan yazmışsınız :)
öncelikle dahiliye ye gittim açlık tokluk şekere bakıldı açken bir kez kan alındı. sonrasından karnımı doyurdum 1. ve 2.saat tekrar alındı ve şükür insülin e gerek kalmadan diyete aynen devam dedi. ama diyetisyen o kadar sert ki kesinlikle liste dışına çıkmıyacaksın dedi. 20 günde bir açlık tokluk kanıma baktıracağım işte. eğer yükselirse insülin dedi. ama arada kaçamaklar yapsamda sanmıyorum yükselmez. hamilesin sonuçta canın illa ki çekecek tatlı şeyler :)
Zeytinliii
canım sana da geçmiş olsun. inşlh en az hasarla atlatırız bu süreyi :) benide çikolata pasta dondurma hamurişleri zorluyor. bir hafta baya sıkı yaptım hatta diyetistenin verdiği ekmekten çok az yedim. çokta doymadım ama kendimce oynamalar yaptım 1 kilo vermişim bir haftada ona da kızdı :) amacımız seni zayıflatmak değil listeye uy dedi. zaten listeye uyarsan baya tıka basa doyarsın inan :) ama işte yasak şeyler yok mu cazip onlar geliyor. sormak istediğin birşey olursa cevaplarım canım :)