Merhaba canım aramıza hoşgeldin bı gün varmış aramızda bakalım kimin bebiş önce gelcekMerhaba..
İsmim Onigirichan..
Ben Japonya'da yaşıyorum. Türküm, eşim Japon. 29 haftalık hamileyim, bir kız bebek bekliyoruz.
İlk bebeğimiz, heyecanlıyız..
Rutin kontrollere gidip geliyorum, herşey sağlıklı dedi doktorum.
Hamilelikten dolayı Mayıs başında işten ayrıldım.
Benimde göbeğim çatladı canım ama garip bir şekilde çok dert etmiyorum ben :)2. Aydan itibaren düzenli olarak nemlendirmeme rağmen çatladı göbeğim ya hergün artıyo sanki bol suda içiyorumgöbüşü çatlayan bi ben miyim ya sizin çatlaklar ne alemde kızlar
Kesinlikle genetik diyolardı katılıyorum acıyo bide benimkiler yailk hamilelikdede bisey surmedim zaten cok sık kilo alip veren biriydim hemen catladim simdi de artarak deavm ediyor vucud nemsiz degil ama bence olacagi varsa oliyo gunde 3 litrw su rahat iciyorum
Bende dert etmiyorum inan sadece o kadar kremlemeye niye çatlıyo canım sıkıldı sadece bazen canım sıkılıyo of diyorum sonra hemen şükür ediyorum binlerce kadın var heryerim çatlasada evlat sahibi olsam diyen o yüzden bin şükür herşeyeBenimde göbeğim çatladı canım ama garip bir şekilde çok dert etmiyorum ben :)
Benim henüz catlamadi ama catlicak diye düşünüyorum çünkü annemde ablamda olmuş benimde olur oyuzden. Nasılsa catlicak diye krem falanda kullanmadım2. Aydan itibaren düzenli olarak nemlendirmeme rağmen çatladı göbeğim ya hergün artıyo sanki bol suda içiyorumgöbüşü çatlayan bi ben miyim ya sizin çatlaklar ne alemde kızlar
İnşallah çatlamazsın canım :)Benim henüz catlamadi ama catlicak diye düşünüyorum çünkü annemde ablamda olmuş benimde olur oyuzden
cidden hic takmiyirum bende kizim soruyo anne buralar niye boyle diye sen benim karnimdayken oldu diyorumBende dert etmiyorum inan sadece o kadar kremlemeye niye çatlıyo canım sıkıldı sadece bazen canım sıkılıyo of diyorum sonra hemen şükür ediyorum binlerce kadın var heryerim çatlasada evlat sahibi olsam diyen o yüzden bin şükür herşeye
bence sen catlamazsin cok az kilo aldin cunkuBenim henüz catlamadi ama catlicak diye düşünüyorum çünkü annemde ablamda olmuş benimde olur oyuzden. Nasılsa catlicak diye krem falanda kullanmadım
Ayy inşallah canım ya.ama sağlık olsun deriz olursada napamİnşallah çatlamazsın canım :)
Kesinlikle canım bin şükür halimize. O çatlaklar doğum sonrasında kalacak olan izler hepsi evlatlarımızdan bir parça bir hatıra olarak kalacak bizde ♥ Kremleme vs tabiki çok önemli ama genetik oluyor çatlayacağı varsa çatlıyor keşke olmasa ama napalım ana olmak böyle bişey işte :)Bende dert etmiyorum inan sadece o kadar kremlemeye niye çatlıyo canım sıkıldı sadece bazen canım sıkılıyo of diyorum sonra hemen şükür ediyorum binlerce kadın var heryerim çatlasada evlat sahibi olsam diyen o yüzden bin şükür herşeye
Olabilir belkide.son iki ay 10 kilo almazsamb
bence sen catlamazsin cok az kilo aldin cunku
Aynen canım benim bi an önce geçsede kavuşsak cennet kokulularımıza :)Kesinlikle canım bin şükür halimize. O çatlaklar doğum sonrasında kalacak olan izler hepsi evlatlarımızdan bir parça bir hatıra olarak kalacak bizde ♥ Kremleme vs tabiki çok önemli ama genetik oluyor çatlayacağı varsa çatlıyor keşke olmasa ama napalım ana olmak böyle bişey işte :)
ahaha icine mi dogduuu temiz kalplimisiiin!! dun aksam urunlerimi yapanlar mesaj atmislar, yarin veya oburgun elinize ulasacak diye. esim aradi annesini soyledi ahaah, kadincagiz nasilll odiicek o 430 lirayi, ici gidecek iciii ahaha. yahu prasini da vericem kadina.Kizelaide senin kapida odemelerin kaynanaya gitmis mi zuhahah aklima geldi durduk.yere kadin kriz gecirdimi acaba merak ettim
2. Aydan itibaren düzenli olarak nemlendirmeme rağmen çatladı göbeğim ya hergün artıyo sanki bol suda içiyorumgöbüşü çatlayan bi ben miyim ya sizin çatlaklar ne alemde kızlar
Evetonigirichan onu basindan beri takip ediyorum japon kulturunu asiri seviyorum ve japon bebekleri de japonya da dogum vs gidisat nasil kontroller vb durumlar
Merhaba canım aramıza hoşgeldin bı gün varmış aramızda bakalım kimin bebiş önce gelcek
Kesinlikle genetik ama yine de onarıcı bir krem kullanın bence..Bende dert etmiyorum inan sadece o kadar kremlemeye niye çatlıyo canım sıkıldı sadece bazen canım sıkılıyo of diyorum sonra hemen şükür ediyorum binlerce kadın var heryerim çatlasada evlat sahibi olsam diyen o yüzden bin şükür herşeye
Kesinlikle genetik diyolardı katılıyorum acıyo bide benimkiler ya
Bende dert etmiyorum inan sadece o kadar kremlemeye niye çatlıyo canım sıkıldı sadece bazen canım sıkılıyo of diyorum sonra hemen şükür ediyorum binlerce kadın var heryerim çatlasada evlat sahibi olsam diyen o yüzden bin şükür herşeye
Kaç kilo aldınız? Bu aydan sonra başlıyormuş genelde çatlaklar. Kendi yaptığım bir krem (e vitaminli bir krem, hindistan cevizi yağı, cilt yenileyici bir kremi karıştırıp yaptım) ve üzerine de Bio oil kullanıyorum ben. Sanırım genetik faktör herşeyden çok etkili. Bir de ne kullandınız çatlaklar için? Mutlaka cilt yenileyici birşeyler kullanın başındayken, ilerlemesini azaltabilmek adına. En az hasarla kurtulmaya çalışalım yine de
:) evet Japonya'yı anlatıyor kendi tecrübeleri ile. Sıcak kanlı ben de severek izliyorum. Daha önce bilmiyordum, eşimle tan
:) aa ne güzel, belki aynı gün doğarlar..
Kesinlikle genetik ama yine de onarıcı bir krem kullanın bence..
Acıması normalmiş, benim bir arkadaşım söylemişti ama nemlendirmeye de özen gösterin yine de..
Tamamen genetik ama cilt yenileyici kremler azaltabiliyor. Bence e vitaminli kremler, yağlar kullanmaya devam edelim :)
Amin.. Evet zeytinyağı da çok iyi geliyormuş. Ben de yeni yapacağım kreme ekleyimonigirichan hoşgeldin aramıza. Sağlıkla kavuşursunuz inşAllah kızınıza. Umarım yeşil ve çekik gözlü olur
C Can6 canım genetik diyorlar fakat benim annem ve kardeşlerimin hepsi çok çatladı, bana bu kaderden kaçamazsın demişlerdi ama çok şükür oğlumda hiç çatlamadım, zeytinyağı kullanmıştım. Şimdi sürmeye başlamadım daha çatlakta yok şimdilik inşAllah olmaz
Amiinn canım amiin inşallah ♥Aynen canım benim bi an önce geçsede kavuşsak cennet kokulularımıza :)
Aslında güzel kremler.. Bence devam edin.. Daha fazla çatlamayı engeller. Ben de benzer kremlerin japon muadillerini kullanıyoruMadecassol bepanthen ikisini karıştırıp sürüyorum canım biri onarıcı biri cilt yenileyici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?