2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
7 kilo aldım canım

Aptala malum.olurmus ohhh sen odesende o kadin kriz gecirir hahaha
Ben de catladim zeytinyagi karisimlar sursemde annem de catlamis bende basen kismim zebra gibi beyaz beyaz

2. Aydan itibaren düzenli olarak nemlendirmeme rağmen çatladı göbeğim ya hergün artıyo sanki bol suda içiyorum göbüşü çatlayan bi ben miyim ya sizin çatlaklar ne alemde kızlar
Canım bu konuyu çok okdm catlycgi varsa ne sürsen çatlar diyor doktorlar ama kötü çatlak olmazms hiç canını skma. Doğumdan sonra renk siliklsyrms. Kilo almayla da direk bağlantısı yokmuş iç karin olayı önemli. Ablam 36 beden oğulları 4 kiloya yakın doğdu kendisi hamillkte 30 kilo aldı ama tek çatlağı yok iç karnı genismis.

Aman daha iki ay var, önce yakın sorunlarla ilgileniyorum ben

Hadi sizinki melez olursa neyse de bizden birinin melez olursa sen o zaman gör hengameyi bilemeyiz ki 5 kusak önce kim kimle ne yapmis
Müge Anliya gideriz kime.cekmis.bu dnalar ispatlamalar

Maşallah 30 kilo hımm :)))

Son dakika golunu aticak dur dur 3.5 kg dogacak
O zaman kemik yapisi babaya..göz yüz ve ozellikle kan bana ceksindigeri oyle olmadi diye dertliler bunu oyle olur diye 4 gozle bekliyorlar..umarım bu junier da beni dinler de dediğim gibi doğar oğlumda nasıl sipariş ettiysem öyle gelmişti de

İnsallah yavrum duan kabul olmus bu da olsun insallah ben barış arduç dedim ama zuhahaha baya da kuzgun izledim cekerse naparim babamiz andirsa da yine sorun sanki hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…