2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
dikat edersen almazsin insallqh
İnşallah. Dikkat etmek değilde ben yemek yiyemiyorum artık hemen tikaniyorum şişiyorum fenalık basıyor vs. İnşallah bebeğimi kötü etkilemez bu durum. Günde iki öğün zorlayıp da yiyorum ikisi yarım öğünlük bile değildir

canım senin meslekle alakalı bir durum sanırım, aşçısın ya yemek kokusuyla doyuyorsundur.

Kılo alımında baslangıc kılosu onemlı kan uyusmazlı ıgnemı oldum. Bebıs kanını benden almıs. Nts gırdım doktor gırdın dedı bakalım yarın sonuc gostercez.
Sen de mi nst ye girdin cok hızliyiz aninda cikiyor kiz sonuc aslinda

Kılo alımında baslangıc kılosu onemlı kan uyusmazlı ıgnemı oldum. Bebıs kanını benden almıs. Nts gırdım doktor gırdın dedı bakalım yarın sonuc gostercez.
Combest test negatifti diye mi senden alms anladın canım ben de yarin vurdrcm iğne bulmak sorunms kotalı olyrms ecznlerde. Nasıl halltn geçmiş olsn

canım senin meslekle alakalı bir durum sanırım, aşçısın ya yemek kokusuyla doyuyorsundur.
Hafiza canavar masallah kiziniz sizden.alsin insallah Asiltutku verimli yemek.onemli dolu yersin yaramaz bos yersin yarar kafana takma dusunme Allahın izniyle sorun.yoktur 30 kg alip 2.75 doguran insan gördüm kuzenim 8 kilo aldi 3.75 kg dogurdu sen.dusunme

Yok sonuclar cıktı ben kan ve ıdrar verdıgım ıcın yarın gostercem. Kac kere haraket ettı. Ya hemsıre bas demedı gec basmaya basladm ust uste bastm 18 kere basmısım
Benim hareket olcmeli yapmadı o sonraki haftalar dedi sadece sanci kasilma.bakti hareket saymadi bu arada bayanlar cok hareket etmesi guzelmis korkmayin sordum oksijen yeterli demekmis gunde 10 hareket yukarisi cok hareket demekmis

canımmmmm inşallah, ağzın bal yesin:)
Asiltutku hemşerim benim o yüzden unutmam onu:)

Combest test negatifti diye mi senden alms anladın canım ben de yarin vurdrcm iğne bulmak sorunms kotalı olyrms ecznlerde. Nasıl halltn geçmiş olsn
Negatıf olması benden aldıgı anlamına gelıyormus test ıstedık ankaraya gıttı on gunde sonuc cıktı bu arada doktorum mor receteye yazdı ıste eczaneye gıdıyorsunuz hangısındeyse sıra belırlı ucret karsılında gun verıp getıttırıyor. Igne soguk yerde kalması lazım demek kı yanında bu buz koydugumuz seyden vardı doktora gıttık sonuc negatıf dedı senın kanını almıs dedı ıstedıgımız bu dedı ıgnenı acılden olabılırsıb dedı bu kadar. Oldum gıdınce yıne bılgı alrım ıkıncı defa fılan gereklı mı dıye

Doğumda başı çekecekler belli oldu ilk nst ler sizden hayırlısı bakalım
Ayyyy dur kizz tövbe de tirstim.uc gun deli gibi dolandim Allah korusun salak.kari erken dedi beni tirstirdiii Allahtan diğer kadin rahatlatti dur zamaninda gelsinler deme.oyle
pratik45 hemseri haaaa vay vayyy ayrimcilik

Sağlıksız hiç bişey tüketiyorum zaten istesem de yiyemiyorum içimi rahatlattı valla inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz

Gayet güzel masallah ben 9.5 bu hafta yattim kesin 1 alirim ekstra dikkat etmem gerekiyor biraz bu hafta
Başlangıç kilosu çok önemliymiş. 28/36 haftalar arasında aylık 1,5/2 kilo almak normal :) Bana doktorum 15 kiloya kadar normal dedi. İnşallah oralara gitmeyiz

Canım kilolu hamile kalınca ve 7.ayda hala k.sunca istesende alamiyorsn çok bence.

Zor olsa gerek bulantıların ve kusmaların devam etmesi

Evet başlangıç kilosu önemliymiş. 15 kiloya kadar endişe etmene gerek yok dedi doktorum. Ama son üç ay için dikkat etmek istiyorum vücudun şişmemesi için bakalım becerebilecek miyim?

Ayyyy dur kizz tövbe de tirstim.uc gun deli gibi dolandim Allah korusun salak.kari erken dedi beni tirstirdiii Allahtan diğer kadin rahatlatti dur zamaninda gelsinler deme.oyle
pratik45 hemseri haaaa vay vayyy ayrimcilik
şu koca grupta 2 manisalı kaldık, çok görme:)
ankara ve bursaya yetişemeyiz:)
bu arada bende çatlamadadım kantaron yağı sürüyorum,organik. annemde çok var son aylarda bekliyorum

N
becerırsın donem donem ıstahım olmuyor benım ıkı hafta kılo alsam ıkı hafta yıyemıyorım zorla yıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…