2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
şu koca grupta 2 manisalı kaldık, çok görme:)
ankara ve bursaya yetişemeyiz:)
bu arada bende çatlamadadım kantaron yağı sürüyorum,organik. annemde çok var son aylarda bekliyorum
Tamam tamam demedik bisey manisaymis severim ayvaliktan hep gideriz oraya

Ayyyy dur kizz tövbe de tirstim.uc gun deli gibi dolandim Allah korusun salak.kari erken dedi beni tirstirdiii Allahtan diğer kadin rahatlatti dur zamaninda gelsinler deme.oyle
pratik45 hemseri haaaa vay vayyy ayrimcilik
Yok kız hemen doğsun demedim Allah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin bı iki hafta erken doğsun isterim ben aslında sorunsuz olduktan sonra şafak saymakta zor

şu koca grupta 2 manisalı kaldık, çok görme:)
ankara ve bursaya yetişemeyiz:)
bu arada bende çatlamadadım kantaron yağı sürüyorum,organik. annemde çok var son aylarda bekliyorum
Aynen herkes İstanbul Bursa falan biz tek kaldık o kadar olsun inşallah catlamaz bundan sonra da

Kızlar benim kızçe karnımı sallıyor mu desem titretiyor mu desem değişk hareketler yapıyor.Aynı yerden seri halde 4 5 kere vuruyor.Sizler de var mı böyle bişey,normal mi acaba

Bende titreme olmuyor ama sanki boks var içerde ard arda darbeler :))

Kendi doktorum ve dünkü doktor dedi ki rahim ic karin büyüklüğü annenin zayif olmasi boyu vb vb bebek hareket hissini.cok.etkiliyormus

Banada doktorum karındaki yağ tabakası etkili bebeği hissetmekte demişti. Benim çok kalın değilmiş o yüzden rahat hissedersin dedi. Hatta ultrasonda gösterdi o tabakayı. Sizde sorun çok enteresan onu görmek var anasını dedim :))

Eki Görüntüle 2273795
Kimdo çatlaklar seysi soran? Benim simdiye dek kullandıklarım bunlar

Bende soldaki Bio Oil yağını kullanıyorum 25 ülkede satışı varmış baya yorumları iyiydi. Mesela dün sürdüm sabah karnıma dokundum hiç bi şey kalmamış çekmiş hepsini derim :))

Günaydın herkese bayram tatili için uzun yola gidecek olan var mı nasıl yapmayı planlıyorlar

Ben gidicem canısı. Beline yastık ayağına terlik ve 1 saatte 10 dk yürüme molası tamamdır :)

100 lirayla pazara girdim, en son abi 7 liralik muz verir misin dilenci değilim abi diyodum biz nasıl gecinicez, bu çocuklara nasıl gelecek saglayacagiz? Gelecek hep mi karanlık anacim

O dert bende de var ama sonra diyorum rızkı veren Allah elbet bizimde bi yerlerden kısmetimiz vardır. Yeter ki sağlık olsun iş olsun çalışır kazanırız.

Kızlar doktor randevusu vardı bayrama eşimin köyüne gitmeye izin kopardım gerçi 3 saatlik yol ama merkeze 40 dk diye rahim ağzını ölçmesini istedim 4 ml dedi sorun yokmuş kasılmalar 1 saatte 5 ten fazla ve dinlenmeye geçmeyen cinsten olursa riske atma acile görün dedi şükür öyle bir şikayetimde yok bayramda kaynımın sözü var şimdi Antalya sıcağında nereden elbise bulcam hiç bilmiyorum yanıyor buralar

Kızlar aranızda böyle bir ürün almış veya alan tanıdığı olan varmı? Sizce nasıl kullanışlı olur mu? Benim yatak odam aynı zamanda bahçedeki köpeğimin alanına bakıyor. Haliyle havlaması vs bebeği rahatsız eder. Gün içerisinde benimle salonda olur diye düşünüyorum. Gece yatakodasında beraber olucaz. Hem bahçeye çıkarkende kullanabilirim cibinliğide var. Sallanması da güzel bence. Gerçi sözde karşıydım bu sallama olayına ama ne dersiniz bir çok çeşidi markası var her bütçeye uygun. Belki kullanamam elimde kalır diye ucuz bişey beğendim

Bebek doğunca kanına bakılıp yine de emin olmak istyrlarms farklıysa grubu ona da yaplyrms iğne canım.
Yarın bakalm npczz biz

Gözünaydın canm. Valla kıyafet artık baya sorun olmaya başladı. Hiç bir şey giyesim yok. umarım bulursun gönlüne göre.
Emzirme atleti alan var mı? Nerden aldınız? Nisa’n annelerinden birine sordum en çok işine yarayanlardan biri emzirme atletiymiş

Bebek doğunca kanına bakılıp yine de emin olmak istyrlarms farklıysa grubu ona da yaplyrms iğne canım.
Yarın bakalm npczz biz
Aynen onuda duydum. Sızınde ya hastanenız ayarlar bızım hastane kucuk oldugu ıcın eczacı ayarladı. Zaten senın testın yapılmıstı galıba ıgne olacaksn sadece. Yaz buraya ınsallah gıdınce.

Ben 75 kullanıyordum 80 sipariş verdim canım kapsız olanı bu. Daha rahat gibi geldi bana..

Eklentiler

• AB2F32A7-C878-4DAD-B921-291AA3B64ABF.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 26
Hoşgeldinizz

Benim de burada bir Japon arkadaşım var bir Türkle evli, hamile ve o da kız bebek bekliyor

bemim vardi canim kiizm ilk bi kac ay bunda ytti hep iyi oldu kullanmsi

Evet evet eşim Türk, eğitim için yurt dışındayız. Az kaldı dönmemize inşallah tez bitti çok şükür. Önümde 12 saatlik upuzunnn bir uçak yolculuğu var
Evet evet eşim Türk, eğitim için yurt dışındayız. Az kaldı dönmemize inşallah tez bitti çok şükür. Önümde 12 saatlik upuzunnn bir uçak yolculuğu var

Doğum Türkiye'de mi olacak. 36. haftaya kadar doktor raporu ile uçuşlara izin veriliyor. Sonra uçuşlara alınmıyor hamileler.

Hoşgeldinizz ☺

Benim de burada bir Japon arkadaşım var bir Türkle evli, hamile ve o da kız bebek bekliyor

:) Japonlar çok nazik, iyi insanlar. O da benim gibi gurbetçi olmuş

Ben 75 kullanıyordum 80 sipariş verdim canım kapsız olanı bu. Daha rahat gibi geldi bana..

Benim alışveriş yaptığım yerdeki görevli ölçüp tahmini bir ölçü hesaplayıp, uygun bedeni verdi. Normalde ben 75 B idim ama şimdi 75 C/D gibi olacağını düşünüyorum. 75 kısmı çok kilo almamışsanız değişmemiştir ama cup kısmı daha da değişecektir.

Ben ilk hamileliğimde hiç kullanmadım kızımın direk temas etmesini istedim bu hamileliğimdede kullanmayı düşünmüyorum emzirme önlükleri rahat oluyor birileri varken önlük kullanırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…