Tamam tamam demedik bisey manisaymis severim ayvaliktan hep gideriz orayaşu koca grupta 2 manisalı kaldık, çok görme:)
ankara ve bursaya yetişemeyiz:)
bu arada bende çatlamadadım kantaron yağı sürüyorum,organik. annemde çok var son aylarda bekliyorum
her zaman bekleriz:)Tamam tamam demedik bisey manisaymis severim ayvaliktan hep gideriz oraya
Yok kız hemen doğsun demedim Allah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin bı iki hafta erken doğsun isterim ben aslında sorunsuz olduktan sonra şafak saymakta zorAyyyy dur kizz tövbe de tirstim.uc gun deli gibi dolandim Allah korusun salak.kari erken dedi beni tirstirdiii Allahtan diğer kadin rahatlatti dur zamaninda gelsinler deme.oyle
pratik45 hemseri haaaa vay vayyy ayrimcilik
Amin amin 37 den.sonra hay hay diyorum ben de amenna saglikla gelsinler insallahYok kız hemen doğsun demedim Allah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin bı iki hafta erken doğsun isterim ben aslında sorunsuz olduktan sonra şafak saymakta zor
Biz de efenim ankaraya beklerizher zaman bekleriz:)
Aynen herkes İstanbul Bursa falan biz tek kaldık o kadar olsunşu koca grupta 2 manisalı kaldık, çok görme:)
ankara ve bursaya yetişemeyiz:)
bu arada bende çatlamadadım kantaron yağı sürüyorum,organik. annemde çok var son aylarda bekliyorum
Kızlar benim kızçe karnımı sallıyor mu desem titretiyor mu desem değişk hareketler yapıyor.Aynı yerden seri halde 4 5 kere vuruyor.Sizler de var mı böyle bişey,normal mi acaba
Kendi doktorum ve dünkü doktor dedi ki rahim ic karin büyüklüğü annenin zayif olmasi boyu vb vb bebek hareket hissini.cok.etkiliyormus
Eki Görüntüle 2273795
Kimdo çatlaklar seysi soran? Benim simdiye dek kullandıklarım bunlar
Günaydın herkese bayram tatili için uzun yola gidecek olan var mı nasıl yapmayı planlıyorlar
100 lirayla pazara girdim, en son abi 7 liralik muz verir misin dilenci değilim abi diyodumbiz nasıl gecinicez, bu çocuklara nasıl gelecek saglayacagiz? Gelecek hep mi karanlık anacim
Evet evet eşim Türk, eğitim için yurt dışındayız. Az kaldı dönmemize inşallahPineapple60 senin esin.türk dimi sen de yurtdisindaydin hatirliyorum ama.esin türk sanki
Bebek doğunca kanına bakılıp yine de emin olmak istyrlarms farklıysa grubu ona da yaplyrms iğne canım.Negatıf olması benden aldıgı anlamına gelıyormus test ıstedık ankaraya gıttı on gunde sonuc cıktı bu arada doktorum mor receteye yazdı ıste eczaneye gıdıyorsunuz hangısındeyse sıra belırlı ucret karsılında gun verıp getıttırıyor. Igne soguk yerde kalması lazım demek kı yanında bu buz koydugumuz seyden vardı doktora gıttık sonuc negatıf dedı senın kanını almıs dedı ıstedıgımız bu dedı ıgnenı acılden olabılırsıb dedı bu kadar. Oldum gıdınce yıne bılgı alrım ıkıncı defa fılan gereklı mı dıye
Gözünaydın canm. Valla kıyafet artık baya sorun olmaya başladı. Hiç bir şey giyesim yok.Kızlar doktor randevusu vardı bayrama eşimin köyüne gitmeye izin kopardım gerçi 3 saatlik yol ama merkeze 40 dk diye rahim ağzını ölçmesini istedim 4 ml dedi sorun yokmuş kasılmalar 1 saatte 5 ten fazla ve dinlenmeye geçmeyen cinsten olursa riske atma acile görün dedi şükür öyle bir şikayetimde yok bayramda kaynımın sözü var şimdi Antalya sıcağında nereden elbise bulcam hiç bilmiyorum yanıyor buralar
Aynen onuda duydum. Sızınde ya hastanenız ayarlar bızım hastane kucuk oldugu ıcın eczacı ayarladı. Zaten senın testın yapılmıstı galıba ıgne olacaksn sadece. Yaz buraya ınsallah gıdınce.Bebek doğunca kanına bakılıp yine de emin olmak istyrlarms farklıysa grubu ona da yaplyrms iğne canım.
Yarın bakalm npczz biz
Ben 75 kullanıyordum 80 sipariş verdim canım kapsız olanı bu. Daha rahat gibi geldi bana..şimdi kafamda deli sorular yine,
emzirme sütyeni son ayda mı alınmalı, şuan ki bedenden ne kadar farklı olmalı?
doğumdan sonra süt gelince daha da büyüyor diyorlar, biz bunu neye göre alacağız:)
e bebekten hem kaplı hem kapsız olandan almak istiyorum.
HoşgeldinizzMerhaba..
İsmim Onigirichan..
Ben Japonya'da yaşıyorum. Türküm, eşim Japon. 29 haftalık hamileyim, bir kız bebek bekliyoruz.
İlk bebeğimiz, heyecanlıyız..
Rutin kontrollere gidip geliyorum, herşey sağlıklı dedi doktorum.
Hamilelikten dolayı Mayıs başında işten ayrıldım.
bemim vardi canim kiizm ilk bi kac ay bunda ytti hep iyi oldu kullanmsiKızlar aranızda böyle bir ürün almış veya alan tanıdığı olan varmı? Sizce nasıl kullanışlı olur mu? Benim yatak odam aynı zamanda bahçedeki köpeğimin alanına bakıyor. Haliyle havlaması vs bebeği rahatsız eder. Gün içerisinde benimle salonda olur diye düşünüyorum. Gece yatakodasında beraber olucaz. Hem bahçeye çıkarkende kullanabilirim cibinliğide var. Sallanması da güzel bence. Gerçi sözde karşıydım bu sallama olayına amane dersiniz bir çok çeşidi markası var her bütçeye uygun. Belki kullanamam elimde kalır diye ucuz bişey beğendimEki Görüntüle 2274053
Bunlarin cenesi çok düşük bacim sorma, kocalarina cok üzülüyorum laf aramızda. Yazik vallaAtkadas bir uyudum bir uyandim 30 sayfa konusmak nedir? Gideyim de sut isitip icerken okuyayim. Malum kahve yok
Evet evet eşim Türk, eğitim için yurt dışındayız. Az kaldı dönmemize inşallahtez bitti çok şükür. Önümde 12 saatlik upuzunnn bir uçak yolculuğu var
Evet evet eşim Türk, eğitim için yurt dışındayız. Az kaldı dönmemize inşallahtez bitti çok şükür. Önümde 12 saatlik upuzunnn bir uçak yolculuğu var
Hoşgeldinizz ☺
Benim de burada bir Japon arkadaşım var bir Türkle evli, hamile ve o da kız bebek bekliyor
Ben 75 kullanıyordum 80 sipariş verdim canım kapsız olanı bu. Daha rahat gibi geldi bana..
Ben ilk hamileliğimde hiç kullanmadım kızımın direk temas etmesini istedim bu hamileliğimdede kullanmayı düşünmüyorum emzirme önlükleri rahat oluyor birileri varken önlük kullanırım artık.Gözünaydın canm. Valla kıyafet artık baya sorun olmaya başladı. Hiç bir şey giyesim yok.umarım bulursun gönlüne göre.
Emzirme atleti alan var mı? Nerden aldınız? Nisa’n annelerinden birine sordum en çok işine yarayanlardan biri emzirme atletiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?