2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ödem mutlaka oluyor kaçınılmaz çünkü vücut herşeyi tutuyor bebek için ne yesek içsek bizde kalıyor ne kadar az tuz bol su daha az ödem ama ödem sıfırlanmaz hamilelikte çok zor..
dün ebede normal,çözümü yok dedi. doğumdan sonra inecek dedi. ama doktor bugün dikkat! dedi:)

Ya kizlar benim bulantilarim geri dondu 2 kilo vermisimsevinsemmi uzulsemmi bilemedim herseyden yine midem bulaniyo kahvalti yapmak yine zulum oldu aksam desen ogure ogure yiyorum ama karnim daha ac ilk aylara gore
Benim.çıkmayan turden icim almiyor donuyorr ama.Benim fikrim sıcaktan oluyor gecmis olsun canim

Dün esim isyan etti vursa çocuk neden cok vuruyor vurmasa vurmadi agrim var sert olur buyuyor yeter artik paranoyak oldun rahat birak çocuğu kendini diye firca cekti baska yiyen yokmu firca
Ben yiyordum da bu ara kizmiyor. Bıktı sanki
Normal deterjan degil de beyaz sabunla citileyip yikamayi deneyebilirsin bence.
37.hafta erken değil. Beklenen zaten 37-42 arası.

İkizler ya belki de normal dogursan kolay olur. Tabi ikisi de 3.5 kilo olurmus o zorlayabilir

Kiz doğuruyorum desem adam.ciddiye almicak o derece karar verdim soylemicem bisey

Dün esim isyan etti vursa çocuk neden cok vuruyor vurmasa vurmadi agrim var sert olur buyuyor yeter artik paranoyak oldun rahat birak çocuğu kendini diye firca cekti baska yiyen yokmu firca
yok benimki gece uyandırdı hareket etti mi hissettin mi diye sordu :) neyi ne zaman yapacaklar belli değil :) bence kocalarda hamile depresyonunda :)

yok benimki gece uyandırdı hareket etti mi hissettin mi diye sordu :) neyi ne zaman yapacaklar belli değil :) bence kocalarda hamile depresyonunda :)
Bak kocaya beni bilendiriyorsunuz aksam dalacam kanamam oluyor sık sık artik geleneksel oldu en.son kanamada ya bisey yoktur demeye basladi surekli korkan adam normallesti korkum doguruyorum desem gaz dicek

Hiç sanmıyorum 2 ser kilo olsalar öpüp basima koycam valla yememde fazla yok çünkü :) gerci belli de olmuyor bu işler ama ikiz doğumda ilki zor oluyormuş ama ikinciyi hissetmiyormussun diğeri yolu acıyorsa demekki

Haftana gore bebegın ıyı kılosu 28+4 bebıs 1010 gr

Çok tatluuu tüy yumağı canım karnımız büyüdükçe belin yan tarafında bir ağrı oluyor bende de. Herhalde organlar sıkışıp yer değiştirdiğinden. Barsaklar da sıkışıyor. Yer kalmadı

Bende yaşıyorum canım ara ara oluyor ve normal diye biliyorum.

Adamlara da üzülüyorum aslında; cocuklari olacak ama olayin cok disindalar. Evlilikler de degisti, ortam evli cift gibi degil abuk bi hal aldı. Herkes annelere soruyor ediyor konusuyor, adamlara bisi diyen eden de yok. Baya dış kapinin dis mandali.

Garaja gelen musteriler horror time story anlatiyormus ki beyim sürekli İlke çok iyi diyor.

Simdi kedi evi yapmaya sardi; kizlar misafirden ve bebekten kacabilsin diye duvara raflar yapalim dedim, kompleks yapacak herhalde iki saattir iniyor cikiyor ölçü aliyor. Kullanmazlarsa iceri kitliycekmis kızları beli hala tutuk, odanin boyasi hala ilk katta, becerikli kocam kedi evi mimarlık ciziminde.

Kac cocum var benim bilmiyorum ki

Bennnnnnn. Bir kere çok fena tekmeledi ahh dedim. Eşim de bak sen böyle ah uh diyorsun ya ben doğum zamanı gerçek sancını da böyle tekme sanicam ona göre dedi o günden beri tekme atınca ahh demiyorum. Birde bu kadar şikayet edeceksen niye çocuk istedin diyor ki çok nadiren şikayet ediyorum. Günde sadece bir kere ha hayy :)

2 kilo iyi ya, çıkar onlar kız resmen hayalimi yasiyorsun, ikiz kız dedim dedim tek erkek tutturabildik
Bak o aklına gelmedi. Bobrektir diye tereddüt etmistim.

Ama analik cok kutsal tabi tabi cennet ayaklarimizin altinda tabi yaaaa

Güzel yalniz olmamak karar verdim ben de demicem.dunden sonra nasil.derse harikayim hic bu kadar iyi olmamistim.dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…