dün ebede normal,çözümü yok dedi. doğumdan sonra inecek dedi. ama doktor bugün dikkat! dedi:)Ödem mutlaka oluyor kaçınılmaz çünkü vücut herşeyi tutuyor bebek için ne yesek içsek bizde kalıyorne kadar az tuz bol su daha az ödem ama ödem sıfırlanmaz hamilelikte çok zor..
Inş Amin :)günlerimizde aynı bizim :) ende hep sağ kasığıma doğru hissediyorum :) umarım ters değil doğum zamanı akıllıca kanala iner üzmez anneyi :)
Benim.çıkmayan turden icim almiyor donuyorr ama.Benim fikrim sıcaktan oluyor gecmis olsun canimYa kizlar benim bulantilarim geri dondu 2 kilo vermisimsevinsemmi uzulsemmi bilemedim herseyden yine midem bulaniyo kahvalti yapmak yine zulum oldu aksam desen ogure ogure yiyorum ama karnim daha ac ilk aylara gore
Bir iki tur vereyim sen taşı deseydin bariŞu ebelerde alem ya bnm ocakta ki ebede bana sormuştu ki ikiz taşımak nasil birşey ayrı ayrı hissediyor musun onları diye
Ben yiyordum da bu ara kizmiyor. Bıktı sankiDün esim isyan etti vursa çocuk neden cok vuruyor vurmasa vurmadi agrim var sert olur buyuyor yeter artik paranoyak oldun rahat birak çocuğu kendini diye firca cekti baska yiyen yokmu firca
Normal deterjan degil de beyaz sabunla citileyip yikamayi deneyebilirsin bence.Kızlar günaydın bebek kıyafeti koyamaya ilgili konuşulmuş tam konusu açılmışken sorayım bana bir sürü kullanılmış kıyafet geldi böyle üzerinde sarı sarı beklemeden kaynaklı lekeler var önerebileceğinşz bişey var mı soda falan ya da normal deterjanla yıkasam zararı olur mu
37.hafta erken değil. Beklenen zaten 37-42 arası.37 de alcaz dedi ikiz diye sanırım şimdilik sorun yok çünkü herşey yolunda dedi dün de bi ikiz doğuma girmiş doktorum 33. Haftada doğmuşlar 1800 biri 2000 de biriymiş bebeklerin korktum valla birde normal doğum olmuş bnm bebeklerde ikiside dönmüşler dedi belki senide normal dogurturuz tırstım azıcık hep sezeryana odaklanınca ins erken gelmesin hicbirimizin bebeği zamanında gelsinler hepside ins
Evet annem de sicaktandirnbelki dedi anlamadim vallaBenim.çıkmayan turden icim almiyor donuyorr ama.Benim fikrim sıcaktan oluyor gecmis olsun canim
Kiz doğuruyorum desem adam.ciddiye almicak o derece karar verdim soylemicem biseyBen yiyordum da bu ara kizmiyor. Bıktı sanki
Normal deterjan degil de beyaz sabunla citileyip yikamayi deneyebilirsin bence.
37.hafta erken değil. Beklenen zaten 37-42 arası.
İkizler ya belki de normal dogursan kolay olur. Tabi ikisi de 3.5 kilo olurmus o zorlayabilir
benimde 1 temmuz normalde 32+0 ama izne çıkcakmış 28 haziranda gel yazayım dedi. bi sor bakalım yazar sanırımçMaşallah canım benimde izne az kaldı 31+6da rapor verir mi acaba bı gün farkla yani bı bilgin var mı
yok benimki gece uyandırdı hareket etti mi hissettin mi diye sordu :) neyi ne zaman yapacaklar belli değil :) bence kocalarda hamile depresyonunda :)Dün esim isyan etti vursa çocuk neden cok vuruyor vurmasa vurmadi agrim var sert olur buyuyor yeter artik paranoyak oldun rahat birak çocuğu kendini diye firca cekti baska yiyen yokmu firca
Bak kocaya beni bilendiriyorsunuzyok benimki gece uyandırdı hareket etti mi hissettin mi diye sordu :) neyi ne zaman yapacaklar belli değil :) bence kocalarda hamile depresyonunda :)
Hiç sanmıyorum 2 ser kilo olsalar öpüp basima koycam valla yememde fazla yok çünkü :) gerci belli de olmuyor bu işler ama ikiz doğumda ilki zor oluyormuş ama ikinciyi hissetmiyormussun diğeri yolu acıyorsa demekkiBen yiyordum da bu ara kizmiyor. Bıktı sanki
Normal deterjan degil de beyaz sabunla citileyip yikamayi deneyebilirsin bence.
37.hafta erken değil. Beklenen zaten 37-42 arası.
İkizler ya belki de normal dogursan kolay olur. Tabi ikisi de 3.5 kilo olurmus o zorlayabilir
Haftana gore bebegın ıyı kılosu 28+4 bebıs 1010 grKızlar tünaydın. Bugun kontrole gittim bebek 10günde sadece 1santim uzamış 39cm olmuş ve 130gram almış yani 1380gram olmuş. 27+5 günlük şuan. Doktor bu haftalarda 250 300 gram alması gerekiyor sağlıklı bir bebeğin dedi. Bebek için süt yumurta somon tavuk sebze yemen lazım dedi. Zaten şeker diyetindeyim bunları yiyorum dedim. Bilmiyorum moralim çok bozuldu. Hergün muz ceviz kaşar yedim hiç etkisi olmamış
Çok tatluuu tüy yumağıBelim agriyor ama rotoskolyoz degil, kemik agrisini ayird edebiliyorum. Bu organ et agrisi gibi. Geziyorum evde benim bobregim mi bura, neyim burda diye. Oturamiyorum kalkamiyorum başı kesik tavuk gibi dolanıyorum bura nirem tuvaletim mi var vs vs. Kabizlar bilir tuvaletini yapamayinca da abuk subuk agrilarin olur belinde. 2 kere de çıktım ama. Su da iciyorum, gunde en az 2.5-3lt.
Yemek yemek istemiyorum yine, ilk gunlerdeki gibi. Sabah kalktim sadece kahve istedim resmen, yemek istemedim. Aksam cok yedim (bana göre çok) o da zorlamış olabilir.
Pamuskom da yanımdan ayrılmıyor, esaslı kızım benim ❤
Eki Görüntüle 2274343
Bende yaşıyorum canım ara ara oluyor ve normal diye biliyorum.Kızlar aşırı vajina ağrısı yaşıyorum yürümemi zorlaştırıyor doktor ne desem normal diyor o yüzden aramadim boyle bir durum yaşayan var mi eger anormal bir durumsa acile gidicem okul çıkışı bilemedim evham yapmakta istemiyorm
dene canim.Ben bide koldan deniyim o zaman oda farketmez dmi canm
aynen cnm. bu 3 u odem.yapar.Şeker de ödem yapıyormuş ama sadece tuz değil ve beyaz un da galiba
Adamlara da üzülüyorum aslında; cocuklari olacak ama olayin cok disindalar. Evlilikler de degisti, ortam evli cift gibi degil abuk bi hal aldı. Herkes annelere soruyor ediyor konusuyor, adamlara bisi diyen eden de yok. Baya dış kapinin dis mandali.yok benimki gece uyandırdı hareket etti mi hissettin mi diye sordu :) neyi ne zaman yapacaklar belli değil :) bence kocalarda hamile depresyonunda :)
dün akşam yaptım valla kaçamak Allah affetsin :) ama ona rağmen çıldırmadı yavru :)Kız uyuyordur o tembellik yapıyordur annesi yaa şeker de alamıyor ya çıldırmıyor o yüzden
Bennnnnnn. Bir kere çok fena tekmeledi ahh dedim. Eşim de bak sen böyle ah uh diyorsun ya ben doğum zamanı gerçek sancını da böyle tekme sanicam ona göre dedi o günden beri tekme atınca ahh demiyorum. Birde bu kadar şikayet edeceksen niye çocuk istedin diyor ki çok nadiren şikayet ediyorum. Günde sadece bir kere ha hayy :)Dün esim isyan etti vursa çocuk neden cok vuruyor vurmasa vurmadi agrim var sert olur buyuyor yeter artik paranoyak oldun rahat birak çocuğu kendini diye firca cekti baska yiyen yokmu firca
2 kilo iyi ya, çıkar onlarHiç sanmıyorum 2 ser kilo olsalar öpüp basima koycam valla yememde fazla yok çünkü :) gerci belli de olmuyor bu işler ama ikiz doğumda ilki zor oluyormuş ama ikinciyi hissetmiyormussun diğeri yolu acıyorsa demekki
Bak o aklına gelmedi. Bobrektir diye tereddüt etmistim.Çok tatluuu tüy yumağıcanım karnımız büyüdükçe belin yan tarafında bir ağrı oluyor bende de. Herhalde organlar sıkışıp yer değiştirdiğinden. Barsaklar da sıkışıyor. Yer kalmadı
Güzel yalniz olmamakBennnnnnn. Bir kere çok fena tekmeledi ahh dedim. Eşim de bak sen böyle ah uh diyorsun ya ben doğum zamanı gerçek sancını da böyle tekme sanicam ona göre dedi o günden beri tekme atınca ahh demiyorum. Birde bu kadar şikayet edeceksen niye çocuk istedin diyor ki çok nadiren şikayet ediyorum. Günde sadece bir kere ha hayy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?