2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bnm herif de tekme attılar deyince tembihliyor kızlarına iyi vurun ananıza fırsat bu fırsat diyo çıkınca daha vuramazsınız diyo bn de haklisin o zmn da seni tekmikletcem diyorum

ay canim niye normal daha iyi bence doktorun destekliyorsa hic korkma

Inş ikinci hamileliğin ikiz olur AMINNN :)

R Rzg14 canım yok hareketlenmeye başladı şükür hıçkırık falanda hissediyorum :)
oh sukur cnm.
ayyy ilk sen mi anne olacaksin acaba.
ankara sodamatik var duydun mu cnm. onun uzerindeki talimatlara gore yikayabilirsin cnm.

Pazartesi günü tahlil verdim enfeksiyon yok canım

ay canim niye normal daha iyi bence doktorun destekliyorsa hic korkma
Aslında çok istiyordum normal doğum ama sezeryan olur riske atmayız deyince basta hep sezeryana odaklandım ona hazırladım psikolojiyi şimdi normal de olabilir deyince bi korku geldi bana

Bak kocaya beni bilendiriyorsunuz aksam dalacam kanamam oluyor sık sık artik geleneksel oldu en.son kanamada ya bisey yoktur demeye basladi surekli korkan adam normallesti korkum doguruyorum desem gaz dicek
yok canım bilenme :) diyorum ya ne diyecekleri belli olmuyor. birgün bak ayaklarım çok şişti diye nazlanacaktım, napim dedi :) bende bozuldum kızdım surat yaptım bu sefer ee gerçekten ne yapabilirim. doktorda gayet normal demedi mi geçen diyor :)

Ben 28+0 da gittim 1250 gr dedi kilosu gayet iyi sen beslenmene dikkat ettikten sonra yapabileceğin baska bir sey yok canını sıkma hiç bir sonraki kontrolunde bolca kilo almis olur inşallah

Vuhuuu anlaşılan ilk sen doğuracaksın...heyecanlandimm..zamanımiz gelmiş de farkında miyiz acaba yada hazırmiyiz

Kemiği de ağrıyor eti de ağrıyor acıyor şuan yok sabahlari ve aksam yatmaya yakin oluyor yolda hoplaya ziplaya gidiyorum servisle 1 buçuk saat arkadas ondan oluyordur dedi

Kemiği de ağrıyor eti de ağrıyor acıyor şuan yok sabahlari ve aksam yatmaya yakin oluyor yolda hoplaya ziplaya gidiyorum servisle 1 buçuk saat arkadas ondan oluyordur dedi

Inş ikinci hamileliğin ikiz olur AMINNN :)
Erenköy' de yakin zaten, 5 cocukla anca oraya layik olurum
Realist adam, ayni benim sevgi dolu kociskom
Vuhuuu anlaşılan ilk sen doğuracaksın...heyecanlandimm..zamanımiz gelmiş de farkında miyiz acaba yada hazırmiyiz
Degiliz degiliz. Dogmasinlar ya iyiydik böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…