- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
Bnm herif de tekme attılar deyince tembihliyor kızlarına iyi vurun ananıza fırsat bu fırsat diyo çıkınca daha vuramazsınız diyo bn de haklisin o zmn da seni tekmikletcem diyorumBennnnnnn. Bir kere çok fena tekmeledi ahh dedim. Eşim de bak sen böyle ah uh diyorsun ya ben doğum zamanı gerçek sancını da böyle tekme sanicam ona göre dedi o günden beri tekme atınca ahh demiyorum. Birde bu kadar şikayet edeceksen niye çocuk istedin diyor ki çok nadiren şikayet ediyorum. Günde sadece bir kere ha hayy :)
ay canim niye normal daha iyi bence doktorun destekliyorsa hic korkma37 de alcaz dedi ikiz diye sanırım şimdilik sorun yok çünkü herşey yolunda dedi dün de bi ikiz doğuma girmiş doktorum 33. Haftada doğmuşlar 1800 biri 2000 de biriymiş bebeklerin korktum valla birde normal doğum olmuş bnm bebeklerde ikiside dönmüşler dedi belki senide normal dogurturuz tırstım azıcık hep sezeryana odaklanınca ins erken gelmesin hicbirimizin bebeği zamanında gelsinler hepside ins
Inş ikinci hamileliğin ikiz olur AMINNN :)2 kilo iyi ya, çıkar onlarkız resmen hayalimi yasiyorsun, ikiz kız dedim dedim tek erkek tutturabildik
Bak o aklına gelmedi. Bobrektir diye tereddüt etmistim.
Ama analik cok kutsal tabi tabi cennet ayaklarimizin altinda tabi yaaaa
oh sukur cnm.
ayyy ilk sen mi anne olacaksin acaba.Kızlar Bnmde bugün görüş günüydü bebislerden biri 1310 diğeri 1260 gr olmus biri 6 gün geriden geliyor dedi ama sorun yok herşeyleri iyiymis kalp atmi suları fln 3 hafta sonra tekrar gitcem doktora Allah nasip eder ins erken gelmezlerse 24 temmuzda dogum olacakmis az kaldı ya 54 gün kalmış çok heyecanlandım
ankara sodamatik var duydun mu cnm. onun uzerindeki talimatlara gore yikayabilirsin cnm.Kızlar günaydın bebek kıyafeti koyamaya ilgili konuşulmuş tam konusu açılmışken sorayım bana bir sürü kullanılmış kıyafet geldi böyle üzerinde sarı sarı beklemeden kaynaklı lekeler var önerebileceğinşz bişey var mı soda falan ya da normal deterjanla yıkasam zararı olur mu
Pazartesi günü tahlil verdim enfeksiyon yok canımBen de yaşıyorum canım. Özellikle sabahları. Bi de gece dönerken çok hissediyorum.Uzun oturduğumda da ağrıyor. Benim doktorumda normal dedi. İnternette çatı ağrısı olarak geçiyor. Araştır istersen. Bazen idrar yolu enfeksiyonu ya da iltihapında da ağrı yapabiliyormuş. Çok var ise bir idrar tahlili yaptırabilirsin. Ben de çıktı. İlaç kullanıyorum şimdi.
Bende bekliyorum ınşallah temiz cikar aricaklar gozun aydin tatlimPazartesi günü tahlil verdim enfeksiyon yok canım
Aslında çok istiyordum normal doğum ama sezeryan olur riske atmayız deyince basta hep sezeryana odaklandım ona hazırladım psikolojiyi şimdi normal de olabilir deyince bi korku geldi banaay canim niye normal daha iyi bence doktorun destekliyorsa hic korkma
Kendin mi yapiyosun canm hemşire koldan kendin yapamazsın demişti ama yapılır benceBn en baştan beri hep koldan yaptım dirseğin 3 4 parmak üstüne arkaya doğru yumuşak yerine yap cnm acımıyor hiç koldan
yok canım bilenme :) diyorum ya ne diyecekleri belli olmuyor. birgün bak ayaklarım çok şişti diye nazlanacaktım, napim dedi :) bende bozuldum kızdım surat yaptım bu sefer ee gerçekten ne yapabilirim. doktorda gayet normal demedi mi geçen diyor :)Bak kocaya beni bilendiriyorsunuzaksam dalacam kanamam oluyor sık sık artik geleneksel oldu en.son kanamada ya bisey yoktur demeye basladi surekli korkan adam normallesti korkum doguruyorum desem gaz dicek
Büyük ihtimal ilk bnm olur gibi bakalım nasip herşey :)oh sukur cnm.
ayyy ilk sen mi anne olacaksin acaba.
ankara sodamatik var duydun mu cnm. onun uzerindeki talimatlara gore yikayabilirsin cnm.
Yok cnm eşim yapıyor kendim yapamam yumuşak yeri arkaya kalıyor kolun on kısmı kas olduğu için morarıyor hemen ve agiriyorKendin mi yapiyosun canm hemşire koldan kendin yapamazsın demişti ama yapılır bence
Ben 28+0 da gittim 1250 gr dedi kilosu gayet iyi sen beslenmene dikkat ettikten sonra yapabileceğin baska bir sey yok canını sıkma hiç bir sonraki kontrolunde bolca kilo almis olur inşallahKızlar tünaydın. Bugun kontrole gittim bebek 10günde sadece 1santim uzamış 39cm olmuş ve 130gram almış yani 1380gram olmuş. 27+5 günlük şuan. Doktor bu haftalarda 250 300 gram alması gerekiyor sağlıklı bir bebeğin dedi. Bebek için süt yumurta somon tavuk sebze yemen lazım dedi. Zaten şeker diyetindeyim bunları yiyorum dedim. Bilmiyorum moralim çok bozuldu. Hergün muz ceviz kaşar yedim hiç etkisi olmamış
Vuhuuu anlaşılan ilk sen doğuracaksın...heyecanlandimm..zamanımiz gelmiş de farkında miyiz acaba yada hazırmiyizKızlar Bnmde bugün görüş günüydü bebislerden biri 1310 diğeri 1260 gr olmus biri 6 gün geriden geliyor dedi ama sorun yok herşeyleri iyiymis kalp atmi suları fln 3 hafta sonra tekrar gitcem doktora Allah nasip eder ins erken gelmezlerse 24 temmuzda dogum olacakmis az kaldı ya 54 gün kalmış çok heyecanlandım
Kemiği de ağrıyor eti de ağrıyor acıyor şuan yok sabahlari ve aksam yatmaya yakin oluyor yolda hoplaya ziplaya gidiyorum servisle 1 buçuk saat arkadas ondan oluyordur dediVajina derken vajinanın yanındaki kemikleri mi kastediyorsun? Orası sanırım leğen kemiği oluyor, ben zamanında hafif bir kaza atlatıp leğen kemiğimi kırmıştım da ordan biliyorum.Benim de o tarz ağrılarım oluyor ama aşırı değil. Çok aşırıysa doktoruna danış bence.
Kızlar bana yüzmek inanılmaz iyi geliyor ya. Resmen hafifliyorum, ödemim olmuyor, bel sırt ağrılarıma bile iyi geliyor. Yürümeye cesaret edemiyorum zaten bu sıcaklarda. Tavsiye ederim.
Kemiği de ağrıyor eti de ağrıyor acıyor şuan yok sabahlari ve aksam yatmaya yakin oluyor yolda hoplaya ziplaya gidiyorum servisle 1 buçuk saat arkadas ondan oluyordur dediVajina derken vajinanın yanındaki kemikleri mi kastediyorsun? Orası sanırım leğen kemiği oluyor, ben zamanında hafif bir kaza atlatıp leğen kemiğimi kırmıştım da ordan biliyorum.Benim de o tarz ağrılarım oluyor ama aşırı değil. Çok aşırıysa doktoruna danış bence.
Kızlar bana yüzmek inanılmaz iyi geliyor ya. Resmen hafifliyorum, ödemim olmuyor, bel sırt ağrılarıma bile iyi geliyor. Yürümeye cesaret edemiyorum zaten bu sıcaklarda. Tavsiye ederim.
Erenköy' de yakin zaten, 5 cocukla anca oraya layik olurumInş ikinci hamileliğin ikiz olur AMINNN :)
Realist adam, ayni benim sevgi dolu kociskomyok canım bilenme :) diyorum ya ne diyecekleri belli olmuyor. birgün bak ayaklarım çok şişti diye nazlanacaktım, napim dedi :) bende bozuldum kızdım surat yaptım bu sefer ee gerçekten ne yapabilirim. doktorda gayet normal demedi mi geçen diyor :)
Degiliz degiliz. Dogmasinlar ya iyiydik böyleVuhuuu anlaşılan ilk sen doğuracaksın...heyecanlandimm..zamanımiz gelmiş de farkında miyiz acaba yada hazırmiyiz
Ayy inşallah yazar seni ln üç gün önce yazcakmis benimde bı gün önce yazı etsin amabenimde 1 temmuz normalde 32+0 ama izne çıkcakmış 28 haziranda gel yazayım dedi. bi sor bakalım yazar sanırımç
ben koldan da kendim yapiyorum cnm.Kendin mi yapiyosun canm hemşire koldan kendin yapamazsın demişti ama yapılır bence
senin 37 de benim de 38de canimBüyük ihtimal ilk bnm olur gibi bakalım nasip herşey :)
Aaa evet bak ondan ağrır işte. Çok geçmiş olsun canımKemiği de ağrıyor eti de ağrıyor acıyor şuan yok sabahlari ve aksam yatmaya yakin oluyor yolda hoplaya ziplaya gidiyorum servisle 1 buçuk saat arkadas ondan oluyordur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?