Ben o annelerdenim sanırsamEvet dedim ya vücut tutuyo herşeyi.. Sorun değil o kadar ödemeden bişey olmaz ya ben ne şiş anneler gördüm ayaklar eller yüz balon gibi olmuştu.. Biz gayet dikkatliyiz inşallah endişeye mahal yok
Benim eşim yapmıyor maalesef ısrarla reddediyorYok cnm eşim yapıyor kendim yapamam yumuşak yeri arkaya kalıyor kolun on kısmı kas olduğu için morarıyor hemen ve agiriyor
Kesinlikle bende öyleyim. Şuram ağrıyor demiyorum. Yüz ifademden anlayınca soruyor. Öyle söylüyorum ki. Gerçekten normalde de pek söylemiyordum da işte benim kocam çok rahat bir insan hamilelikte olur böyle şeyler diyor. Ama korkuyorda bana belli etmiyor farkındayım :)Güzel yalniz olmamakkarar verdim ben de demicem.dunden sonra nasil.derse harikayim hic bu kadar iyi olmamistim.dicem
Acısını çıkart sende ikisini aynı anda örgütle nasıl oluyormuş görsün :))Bnm herif de tekme attılar deyince tembihliyor kızlarına iyi vurun ananıza fırsat bu fırsat diyo çıkınca daha vuramazsınız diyo bn de haklisin o zmn da seni tekmikletcem diyorum
Bu adamlar hiç mi anlamaz bizi arkadaş. Beni anlamıyorsun diyorum. Anlıyorum dinliyorum hak veriyorum ama elimden bir şey gelmiyor diyor. Ve gerçekten haklılar galiba ellerinden bir şey gelmiyor onlarda napsın böyle söylüyor :))yok canım bilenme :) diyorum ya ne diyecekleri belli olmuyor. birgün bak ayaklarım çok şişti diye nazlanacaktım, napim dedi :) bende bozuldum kızdım surat yaptım bu sefer ee gerçekten ne yapabilirim. doktorda gayet normal demedi mi geçen diyor :)
Tamam canm saol. Bir bakayım.Tatlım bebekhouse.com 'a bakabilirsin. Aynı indirim orada da var.tutkuu85 önlüğü de ordan aldım ben.
Sabah ikisi de vardı.
Canım bende yüzmeyi çok seviyorum ama sırf enfeksiyondan korktuğum için gidemedim. Ama bayramda izmire gidicez o zaman bol bol yüzmek istiyorum ☺
Kemiği de ağrıyor eti de ağrıyor acıyor şuan yok sabahlari ve aksam yatmaya yakin oluyor yolda hoplaya ziplaya gidiyorum servisle 1 buçuk saat arkadas ondan oluyordur dedi
Anaaaa ilk doğum haberi ikiz bebişlerimizden geldiKızlar Bnmde bugün görüş günüydü bebislerden biri 1310 diğeri 1260 gr olmus biri 6 gün geriden geliyor dedi ama sorun yok herşeyleri iyiymis kalp atmi suları fln 3 hafta sonra tekrar gitcem doktora Allah nasip eder ins erken gelmezlerse 24 temmuzda dogum olacakmis az kaldı ya 54 gün kalmış çok heyecanlandım
öyle kabul edeceğiz sanırım :) ama kendisinin en ufak bir yeri ağrısın sürekli of üf görsen koca bebek :)Bu adamlar hiç mi anlamaz bizi arkadaş. Beni anlamıyorsun diyorum. Anlıyorum dinliyorum hak veriyorum ama elimden bir şey gelmiyor diyor. Ve gerçekten haklılar galiba ellerinden bir şey gelmiyor onlarda napsın böyle söylüyor :))
Masallah size masalah gayet fitsiniz yahukucuk kızım ve ben,
nihayet yukleyebildim,
insanlık icin kucuk benim icin buyuk bir teknolojik seviye
Maşallah ne güzel bı annekucuk kızım ve ben,
nihayet yukleyebildim,
Aynen öyle kabul ettik. Benimki kendisine de bir şey olsa hiç ses etmez. Yanında birinin onunla ilgilenmesini de istemez. :)öyle kabul edeceğiz sanırım :) ama kendisinin en ufak bir yeri ağrısın sürekli of üf görsen koca bebek :)
Diyecek kadardı valla yuzundeki ifadeyi gorseydinBir iki tur vereyim sen taşı deseydin bari
saol canim
Sorun olmaz, 26. haftadan sonra rapor şart zaten. Raporsuz uzun yolculuğa çıkamazsınız.Doğum Türkiye'de inşallah evet ☺
Doktordan raporu da istedim, ne olur ne olmaz. Bayrama gelmeye çalışıyorum. İnşallah bir aksilik olmaz
Ülke ve kültüre göre değişiyor. Bizim kültürümüzde en az bir yaşına kadar ama ideali i anne ile kalması öneriliyor. Japonlar çocuk kendi ayrılana kadar birlikte aynı odada yatıyorlarYaa bir ben mii keyfime duskunumm acabaamis gibi emzir koy yatağına niye başka odaya gitcnz valla bir artışı varsa bana da anlatın lütfen
canım yurt dışındayım ben burada öneriyorlar ama çeşitleri var. Bana verilen "chunk light tuna" yani normal ton balıklarına göre daha minik olan balıklardan yapılıyor. Onlardaki ağır metal içeriği normal balıklar kadar oluyor. Türkiye'de böyle bir ayrım var mı bilmiyorum ama Metro marketlerde dondurulmuş somon vs bulabilirsin bence.
Yirmili yaslarin basinda yapacaktik veletleri, cok geç kaldık azizim vucutlarimiz isyanda
Yabancı diller okuluna geldiniz sanırım :) Hep görevliler orayaBen de tokyo ya gelmiştim o zaman üniversitede bir ay görev için
Mide yanması gibi bir yanma ise yediklerinize dikkat edin. Tuzlu, acılı şeyler yemeyin. Ben acılı yediğimde olmuştu tüm gün.. Sonra acısız yemekler yemeye başladım.İyi geceler kızlar. Benim göğüslerimin ortası ile karnımın arasında çok fena bir yanma var. Sanki oraya ateş tutuyorlar. Dışarıdan bir şey yok ne bir kızarıklık ne yara. İçten de midem yanıyor sanırım. Tam ne olduğunu da anlamış değilim. Oğlum dik duruyor. Kafası ile baskı yapıyor sanırım. Yediklerime de dikkat ediyorum ama ne yersem içersem oluyor. Bir haftadır böyle. Benimle aynı durumda olan ve çözüm bulan var mı? Pek tarif edemedim ama bende nereme ne olduğunu anlayamıyorum
Bence de düşük ısıda yıkamak yeterli. Burada sıcak su kullanılmıyor makGunaydiinnlaar ❤
Bizim de bugun kontrolumuz var ogleden sonra cok heyecanliyim 1 ay oldu cunku bu ay daha da uzun geçti sanki :) tum kontrolu olanlar guzel sonuclarla geliriz insallah
Dun sonunda uni baby bebek deterjanini aldimfiyatlari gorunce eşim son alisimiz olucak dedi kiyamamm
Yarin annemlerle bebisin dolabini hazirlicaz. Giysileri yikayip utulicezz. Smdi camasir makinesinin deterjan gozunu iyice yikadim 95 derecede bos calistiriyorum arinsin diye pinpirik mod on
Arastirdigim kadariyla yuksek derecede yikayin deniyor bebek kiyafetlerini mikrop vs icin ama etiketlerinde 30 40 dereec yaziyor napicagimi sasirdim bozulurlarsa diye nasilsa utu yapilacak yuksek derecede yikamasam da olur dimi??
Kızlar tünaydın. Bugun kontrole gittim bebek 10günde sadece 1santim uzamış 39cm olmuş ve 130gram almış yani 1380gram olmuş. 27+5 günlük şuan. Doktor bu haftalarda 250 300 gram alması gerekiyor sağlıklı bir bebeğin dedi. Bebek için süt yumurta somon tavuk sebze yemen lazım dedi. Zaten şeker diyetindeyim bunları yiyorum dedim. Bilmiyorum moralim çok bozuldu. Hergün muz ceviz kaşar yedim hiç etkisi olmamış
Yürüyüş iyi geliyor ödeme.Ödem mutlaka oluyor kaçınılmaz çünkü vücut herşeyi tutuyor bebek için ne yesek içsek bizde kalıyorne kadar az tuz bol su daha az ödem ama ödem sıfırlanmaz hamilelikte çok zor..
Ölçüyorlar ama karından da kaç cm diye. Normal sınırlarda mı diye bakıyor bana 6. aydan sonra doktorum.Şu ebelerde alem ya bnm ocakta ki ebede bana sormuştu ki ikiz taşımak nasil birşey ayrı ayrı hissediyor musun onları diye
kucuk kızım ve ben,
nihayet yukleyebildim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?