2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet dedim ya vücut tutuyo herşeyi.. Sorun değil o kadar ödemeden bişey olmaz ya ben ne şiş anneler gördüm ayaklar eller yüz balon gibi olmuştu.. Biz gayet dikkatliyiz inşallah endişeye mahal yok
Ben o annelerdenim sanırsam burnum patates gibi oldu resmen

lcw den siparisle geldi. cok begendim. I ikuayko bana yine gicik olacak ama elbise M aldim ... gecelik ve sortu L aldim. daha rahat olsun sicakta diye. gecelik 35tl idi. dogumhaneden cikinca giyerim dedim. emzirme ozellikli..sonra rahat hissedince asil aldigim susluyu giyerim dedim..
elbiseyi de kuzenim kinasinda yada dugununde giyerim diye aldim.

Güzel yalniz olmamak karar verdim ben de demicem.dunden sonra nasil.derse harikayim hic bu kadar iyi olmamistim.dicem
Kesinlikle bende öyleyim. Şuram ağrıyor demiyorum. Yüz ifademden anlayınca soruyor. Öyle söylüyorum ki. Gerçekten normalde de pek söylemiyordum da işte benim kocam çok rahat bir insan hamilelikte olur böyle şeyler diyor. Ama korkuyorda bana belli etmiyor farkındayım :)

Bnm herif de tekme attılar deyince tembihliyor kızlarına iyi vurun ananıza fırsat bu fırsat diyo çıkınca daha vuramazsınız diyo bn de haklisin o zmn da seni tekmikletcem diyorum
Acısını çıkart sende ikisini aynı anda örgütle nasıl oluyormuş görsün :))

Bu adamlar hiç mi anlamaz bizi arkadaş. Beni anlamıyorsun diyorum. Anlıyorum dinliyorum hak veriyorum ama elimden bir şey gelmiyor diyor. Ve gerçekten haklılar galiba ellerinden bir şey gelmiyor onlarda napsın böyle söylüyor :))

Arwien tutkuu85 sabah gece gordum o.markayi uyku arkadaslari 30 tl di.cesaret edemedim.dun.aksam.neden.yazmadiniz simdi bitmis uyku arkadasi babymallde de %50 indirimde aklinizda olsun

Tatlım bebekhouse.com 'a bakabilirsin. Aynı indirim orada da var. tutkuu85 önlüğü de ordan aldım ben.
Sabah ikisi de vardı.

Canım bende yüzmeyi çok seviyorum ama sırf enfeksiyondan korktuğum için gidemedim. Ama bayramda izmire gidicez o zaman bol bol yüzmek istiyorum ☺

Ya ben de internetten okuyup okuyup korkuyordum ama doktorum tavsiye etti, düzenli olarak da idrar kültürüne bakıyorlar. Aylardır giriyorum valla, temiz bir havuz, inşallah sonrasında da sıkıntı olmaz. Oh İzmir de ne güzeldir şimdiiiii.

Kemiği de ağrıyor eti de ağrıyor acıyor şuan yok sabahlari ve aksam yatmaya yakin oluyor yolda hoplaya ziplaya gidiyorum servisle 1 buçuk saat arkadas ondan oluyordur dedi

Aaaa evet ondan olabilir valla, keşke biraz dikkatli kullansalar.

Anaaaa ilk doğum haberi ikiz bebişlerimizden geldi İçimizdeki Temmuz anası

öyle kabul edeceğiz sanırım :) ama kendisinin en ufak bir yeri ağrısın sürekli of üf görsen koca bebek :)

Doğum Türkiye'de inşallah evet ☺
Doktordan raporu da istedim, ne olur ne olmaz. Bayrama gelmeye çalışıyorum. İnşallah bir aksilik olmaz
Sorun olmaz, 26. haftadan sonra rapor şart zaten. Raporsuz uzun yolculuğa çıkamazsınız.
Yaa bir ben mii keyfime duskunumm acabaa mis gibi emzir koy yatağına niye başka odaya gitcnz valla bir artışı varsa bana da anlatın lütfen
Ülke ve kültüre göre değişiyor. Bizim kültürümüzde en az bir yaşına kadar ama ideali i anne ile kalması öneriliyor. Japonlar çocuk kendi ayrılana kadar birlikte aynı odada yatıyorlar

Somon da pek önerilmiyor aslında. Ton balığı da. Taze, mevsiminde balıklar en iyileri.
Yirmili yaslarin basinda yapacaktik veletleri, cok geç kaldık azizim vucutlarimiz isyanda

:) geç oldu ama güç olmasın doğum..
Ben de tokyo ya gelmiştim o zaman üniversitede bir ay görev için
Yabancı diller okuluna geldiniz sanırım :) Hep görevliler oraya
Mide yanması gibi bir yanma ise yediklerinize dikkat edin. Tuzlu, acılı şeyler yemeyin. Ben acılı yediğimde olmuştu tüm gün.. Sonra acısız yemekler yemeye başladım.
Bence de düşük ısıda yıkamak yeterli. Burada sıcak su kullanılmıyor mak
Ödem mutlaka oluyor kaçınılmaz çünkü vücut herşeyi tutuyor bebek için ne yesek içsek bizde kalıyor ne kadar az tuz bol su daha az ödem ama ödem sıfırlanmaz hamilelikte çok zor..
Yürüyüş iyi geliyor ödeme.
Şu ebelerde alem ya bnm ocakta ki ebede bana sormuştu ki ikiz taşımak nasil birşey ayrı ayrı hissediyor musun onları diye
Ölçüyorlar ama karından da kaç cm diye. Normal sınırlarda mı diye bakıyor bana 6. aydan sonra doktorum.
kucuk kızım ve ben,

nihayet yukleyebildim,
insanlık icin kucuk benim icin buyuk bir teknolojik seviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…