2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım bende yüzmeyi çok seviyorum ama sırf enfeksiyondan korktuğum için gidemedim. Ama bayramda izmire gidicez o zaman bol bol yüzmek istiyorum

İçini goruyordur ultrason gözleriyle

Kızlar Bnmde bugün görüş günüydü bebislerden biri 1310 diğeri 1260 gr olmus biri 6 gün geriden geliyor dedi ama sorun yok herşeyleri iyiymis kalp atmi suları fln 3 hafta sonra tekrar gitcem doktora Allah nasip eder ins erken gelmezlerse 24 temmuzda dogum olacakmis az kaldı ya 54 gün kalmış çok heyecanlandım

Kızlar günaydın bebek kıyafeti koyamaya ilgili konuşulmuş tam konusu açılmışken sorayım bana bir sürü kullanılmış kıyafet geldi böyle üzerinde sarı sarı beklemeden kaynaklı lekeler var önerebileceğinşz bişey var mı soda falan ya da normal deterjanla yıkasam zararı olur mu

Kiz masallah altin kızlara masallah neden erken aliyorlar

Şu ebelerde alem ya bnm ocakta ki ebede bana sormuştu ki ikiz taşımak nasil birşey ayrı ayrı hissediyor musun onları diye

Zeytinliii midem almıyor bu aralar zaten.zoraki yiyorum su zaten.2 lt zor zor iciyorum napak olek mi borek.tuz hamur isim.yok
@pratik45 ben meyve yiyorum valla abartmasın oda ne.olcakmis dondurma.meyveden
yedikten sona yürüyüşle dengele demişti bana diyetisyen ama mümkünse yeme dedi. bende hı demesi kolay dedim içimden :) benimde sabahları kahvaltı yaparken midem kalkıyor özellikle peynir yerken ama yemekte zorundayım. normalde severek yerdim de

Annem bi kovaya tuz kabartma tozu falan koyuyodu onda bekletip oyle makinaya atiyodu cikiuodu

Kiz masallah altin kızlara masallah neden erken aliyorlar
37 de alcaz dedi ikiz diye sanırım şimdilik sorun yok çünkü herşey yolunda dedi dün de bi ikiz doğuma girmiş doktorum 33. Haftada doğmuşlar 1800 biri 2000 de biriymiş bebeklerin korktum valla birde normal doğum olmuş bnm bebeklerde ikiside dönmüşler dedi belki senide normal dogurturuz tırstım azıcık hep sezeryana odaklanınca ins erken gelmesin hicbirimizin bebeği zamanında gelsinler hepside ins

Şuan sağdaki bebek aynen anlattığın gibi yapiyo sanki kalp atışı gibi tık tık yapıyor soracaktım gruba nedir bu diye sen sormuşsun :)
günlerimizde aynı bizim :) ende hep sağ kasığıma doğru hissediyorum :) umarım ters değil doğum zamanı akıllıca kanala iner üzmez anneyi :)

Aman iyi olsunlar da gerisi bos sağlıkla zamaninda gelsinler kolaylikla dogsunlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…