Vajina derken vajinanın yanındaki kemikleri mi kastediyorsun? Orası sanırım leğen kemiği oluyor, ben zamanında hafif bir kaza atlatıp leğen kemiğimi kırmıştım da ordan biliyorum. Benim de o tarz ağrılarım oluyor ama aşırı değil. Çok aşırıysa doktoruna danış bence.
Kızlar bana yüzmek inanılmaz iyi geliyor ya. Resmen hafifliyorum, ödemim olmuyor, bel sırt ağrılarıma bile iyi geliyor. Yürümeye cesaret edemiyorum zaten bu sıcaklarda. Tavsiye ederim.
Dün esim isyan etti vursa çocuk neden cok vuruyor vurmasa vurmadi agrim var sert olur buyuyor yeter artik paranoyak oldun rahat birak çocuğu kendini diye firca cekti baska yiyen yokmu firca
Sağlık ocağında kalp sesini de dinledim çok şükür pır pırdı almilamın kalbi
Ebe biraz iri bi bebek olucak galiba dedi karnımı görünce.. valla güldüm bende ne diyim ki olabilir dedim. Karnımdan nasıl anlamış olabilir ki
Sağlık ocağında kalp sesini de dinledim çok şükür pır pırdı almilamın kalbi
Ebe biraz iri bi bebek olucak galiba dedi karnımı görünce.. valla güldüm bende ne diyim ki olabilir dedim. Karnımdan nasıl anlamış olabilir ki
Selam kızlar bizim minik de maşallah baya hareketli, sağda toplanıyor solda toplaniyor niye bu kadar kuduruk anlamıyorum ama hareket etmediği zamanda aklıma cok takılıyor tedirgin oluyorum analik bu olsa gerek
Kızlar Bnmde bugün görüş günüydü bebislerden biri 1310 diğeri 1260 gr olmus biri 6 gün geriden geliyor dedi ama sorun yok herşeyleri iyiymis kalp atmi suları fln 3 hafta sonra tekrar gitcem doktora Allah nasip eder ins erken gelmezlerse 24 temmuzda dogum olacakmis az kaldı ya 54 gün kalmış çok heyecanlandım
Kızlar günaydın bebek kıyafeti koyamaya ilgili konuşulmuş tam konusu açılmışken sorayım bana bir sürü kullanılmış kıyafet geldi böyle üzerinde sarı sarı beklemeden kaynaklı lekeler var önerebileceğinşz bişey var mı soda falan ya da normal deterjanla yıkasam zararı olur mu
Kızlar Bnmde bugün görüş günüydü bebislerden biri 1310 diğeri 1260 gr olmus biri 6 gün geriden geliyor dedi ama sorun yok herşeyleri iyiymis kalp atmi suları fln 3 hafta sonra tekrar gitcem doktora Allah nasip eder ins erken gelmezlerse 24 temmuzda dogum olacakmis az kaldı ya 54 gün kalmış çok heyecanlandım
Sağlık ocağında kalp sesini de dinledim çok şükür pır pırdı almilamın kalbi ❤
Zeytinliii
midem almıyor bu aralar zaten.zoraki yiyorum su zaten.2 lt zor zor iciyorum napak olek mi borek.tuz hamur isim.yok @pratik45 ben meyve yiyorum valla abartmasın oda ne.olcakmis dondurma.meyveden
yedikten sona yürüyüşle dengele demişti bana diyetisyen ama mümkünse yeme dedi. bende hı demesi kolay dedim içimden :) benimde sabahları kahvaltı yaparken midem kalkıyor özellikle peynir yerken ama yemekte zorundayım. normalde severek yerdim de
Kızlar günaydın bebek kıyafeti koyamaya ilgili konuşulmuş tam konusu açılmışken sorayım bana bir sürü kullanılmış kıyafet geldi böyle üzerinde sarı sarı beklemeden kaynaklı lekeler var önerebileceğinşz bişey var mı soda falan ya da normal deterjanla yıkasam zararı olur mu
37 de alcaz dedi ikiz diye sanırım şimdilik sorun yok çünkü herşey yolunda dedi dün de bi ikiz doğuma girmiş doktorum 33. Haftada doğmuşlar 1800 biri 2000 de biriymiş bebeklerin korktum valla birde normal doğum olmuş bnm bebeklerde ikiside dönmüşler dedi belki senide normal dogurturuz tırstım azıcık hep sezeryana odaklanınca ins erken gelmesin hicbirimizin bebeği zamanında gelsinler hepside ins
37 de alcaz dedi ikiz diye sanırım şimdilik sorun yok çünkü herşey yolunda dedi dün de bininiz doğuma girmiş doktorum 33. Haftada doğmuşlar 1800 biri 2000 de biriymiş bebeklerin korktum valla birde normal doğum olmuş bnm bebeklerde ikiside dönmüşler dedi belki senide normal dogurturuz tırstım azıcık hep sezeryana odaklanınca ins erken gelmesin hicbirimizin bebeği zamanında gelsinler hepside ins
Ya kizlar benim bulantilarim geri dondu 2 kilo vermisimsevinsemmi uzulsemmi bilemedim herseyden yine midem bulaniyo kahvalti yapmak yine zulum oldu aksam desen ogure ogure yiyorum ama karnim daha ac ilk aylara gore