2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
merhaba ağustos güzelleri,
bende kontrolden geldim. 1190 gram benim yavru, haftasıyla uyumlu dedi. tekmeler eşliğinde kontrol oldu.
kasılmalar ve krampların en yoğun olduğu haftalar ve normal dedi.
denize girebilir miyim diye sordum, çok uzun süre kalmadan dinlenerek gir dedi.
göğüs ucu kurumuş sütler normal dedi.
34 den sonra aspirini keseceğim dedi.
+9 kilo olduğu için ödem normal çünkü azcık fazla kilo almışsın yaz sıcağına dikkat et dedi. tuzlu ve hamur işi ile vedalaş dedi.
izin ve rapor tarihleri hakkında konuştuk, darısı tüm kontrole gideceklere:)

26+4 de benim 780 gr di cnm..bana da az geldi ama dr gayet iyi demisti..

pratik45 masallah prensese gayet guzel kilosu odem var da tuz yemiyoruz ki pasta borek.te.yok eeee napcaz
Ödem mutlaka oluyor kaçınılmaz çünkü vücut herşeyi tutuyor bebek için ne yesek içsek bizde kalıyor ne kadar az tuz bol su daha az ödem ama ödem sıfırlanmaz hamilelikte çok zor..

Kizlar bu hastane cantasi konusinda akasyaana diye youtube kanali var ordan biraz kopya cekicem tecrubeli annelerde yazarlarsa insallah son zamanlarda cok yarari olur ben cunku o geeekli bu gerekli derken evi yuklenip giderim
Mesaji alintiladim da acaba ne yazacaktim? Unuttum
Seninki zaten öndeydi. En ufak şeyde analik icguduleri stres hormonu basıyor bize.

Bugün hava iyi biraz ya çok şükür o neydi kızz 2 gün önce alev düştü sanki İstanbula hiç hazır değilim yaz sıcağına Ayyy serin serin essin böyle püfür püfür.. Bende de çatı ağrısı var hiç sormadım bile doktora Vala son ayda daha da şiddetlenecek hazırlıklı olun hanımlar bebiş baskı yapiiyyy çünki ağırlaşıcak daha

Maşallah canım benimde izne az kaldı 31+6da rapor verir mi acaba bı gün farkla yani bı bilgin var mı

Zeytinliii midem almıyor bu aralar zaten.zoraki yiyorum su zaten.2 lt zor zor iciyorum napak olek mi borek.tuz hamur isim.yok
P pratik ben meyve yiyorum valla abartmasın oda ne.olcakmis dondurma.meyveden
Şeker de ödem yapıyormuş ama sadece tuz değil ve beyaz un da galiba

Belim agriyor ama rotoskolyoz degil, kemik agrisini ayird edebiliyorum. Bu organ et agrisi gibi. Geziyorum evde benim bobregim mi bura, neyim burda diye. Oturamiyorum kalkamiyorum başı kesik tavuk gibi dolanıyorum bura nirem tuvaletim mi var vs vs. Kabizlar bilir tuvaletini yapamayinca da abuk subuk agrilarin olur belinde. 2 kere de çıktım ama. Su da iciyorum, gunde en az 2.5-3lt.

Yemek yemek istemiyorum yine, ilk gunlerdeki gibi. Sabah kalktim sadece kahve istedim resmen, yemek istemedim. Aksam cok yedim (bana göre çok) o da zorlamış olabilir.

Pamuskom da yanımdan ayrılmıyor, esaslı kızım benim

kızlar böyle tekme değil de kalp atışı gibi ritmik o hıçkırık mı yoksa kalp atışı mı? eğer hıçkırıksa onu nerede hissediyorsan bebeğin başı orada diyorlarda emin olamıyorum
Şuan sağdaki bebek aynen anlattığın gibi yapiyo sanki kalp atışı gibi tık tık yapıyor soracaktım gruba nedir bu diye sen sormuşsun :)

Şuan sağdaki bebek aynen anlattığın gibi yapiyo sanki kalp atışı gibi tık tık yapıyor soracaktım gruba nedir bu diye sen sormuşsun :)
Sizinkiler.kibar benim.azman titresimli vuruyor elektrik.çarpma efektli

Tatli yemiyorum.hamurişi yok sadece meyve oda iki.porsiyon 300 gramdir toplasan bence bunye yapiyor
Evet dedim ya vücut tutuyo herşeyi.. Sorun değil o kadar ödemeden bişey olmaz ya ben ne şiş anneler gördüm ayaklar eller yüz balon gibi olmuştu.. Biz gayet dikkatliyiz inşallah endişeye mahal yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…