2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kizlar. bana dr ilk kez seyahat izni verdi maglum. bir daha da verecegini sanmiyorum cunku haftamiz ilerliyor. biz de niyeti bozuyor gibiyiz ... uzun yola cikmak niyetindeyiz ama biraz maddi kosullar biraz da caba bisi olur mu endisesinde gidip geliyoruz bakalim.

Arkadaşlar baby shower benzeri partiler yapacak olan var mı?
Biz karsiyiz zuhahah saka maka yapan olursa foto bekleriz ben ilk yas gününü daha onemsiyorum bir de hastane odasini psikolojim.icin suslemeyi az da olsa sembolik renk gelsin.diye

Biz karsiyiz zuhahah saka maka yapan olursa foto bekleriz ben ilk yas gününü daha onemsiyorum bir de hastane odasini psikolojim.icin suslemeyi az da olsa sembolik renk gelsin.diye

:) Ben küçük bir parti yapacağım.
Birkaç arkadaşlarımla eğlenceli bir parti olacak. Balonların vs havada uçuştuğu tarzda değil de bir araya gelip eğlenmek gibi. Bekarlığa veda benzeri

Hastane odası süsleme burada hiç yok ama ben çiçek vs ile biraz renk gelsin istiyorum.
Zaten bebek ve anne hastane kıyafetleri giymek zorunda olduğu için renksiz olacak, ben sabahlık, terlik, bir iki toka vs ile de kendime de renk getirmek istiyorum.

Orda zorunlu mu hastane kiyafeti ay cok ilginç bisey sorcam.beslenme.olarak doktorlar ne tavsiye ediyor.kontrollerde neler öneriyorlar yani.turkiyeden farkı merak ediyorum ne test yaptırdın diceksin ne.cok merakli ama.merak ettim.turkiye gibi mi

Hoş geldin aramıza . Ben belki bu forumda belki başka yerde duydum şimdi çıkaramıyorum ama duyduğuma göre Japonya’da hamilelerin kilo alma sınırları konusunda doktorlar aşırı katıymış. Yani çok kilo alanları diyete galan sokup kızıyorlarmış. Öyle mi gerçekten diye merak ediyorum eğer öyle ise iyi ki burada hamile kalmışım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…