- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Ama malesef yas ilerleyince anliyoruz bazı şeyleri..illa biseyler yaşamak gerekiyor anlamak icinŞimdiki aklim olsa 20lerin başında bi çocuk yapardim da evlenmezdim.O nasıl olcak tam bilemedim ama bu yaş geç çocuk sahibi olmak icin.
kucuk kızım ve ben,
nihayet yukleyebildim,
insanlık icin kucuk benim icin buyuk bir teknolojik seviye
Ay kocam da eminim bir bana koşar bir oraya bir buraya
Bizim hastane de diger ozellere gore cok ucuz geliyor kulaga, korkmuyor degilim.
Bu arada salonun camlarını sileyim dedim bugün sandalyeye çıkmıştım sandalye ayağımın altından kaydı ben hooop diye düştüm ama Allah korudu yumuşacık oturdum böyleeşim koşuyo odadan gürültüye noldu diye ben de kahkaha atıyorum korkudan ters tepki yaptı herhalde ayy Allah korudu ya neyse geldi kendi sildi camları bitirdi fırçaladı da beni bir sürü ayy
Kızlar herkese hayırlı kandiller :) sudocremin sitesine girip https://www.sudobebek.com/sudocrem-tanisma-paketi-formu/ bunu doldurup ücretsiz deneme ürünü gönderiyolar faydalanmak isteyenler olur diye düşündüm :) bugün bizde kontrole gideceğiz çok heycanlıyım çok özledim oğlumu yüzünü hiç göremedik bugün görme ümidiyle :)
Benim de bugün doğum günüm ne kadar da sıradan bir güngüzel mesaj atanlar oldu sağolsunlar amma heriften ses çıkmadı g hala..
sen halledersin zuhaha tatli tatliHee büyük sürpriz.. Unutmuş doğum günümü.. Acı gerçek..
kuzummmm aramiza hoşgeldin ev kadini mode on
Fotoğraf çekicem cikmiyor fotoda kemik var ya yanda görünmüyor oysa yeni uyandik sis davul.ggibi napcaz biz yaaaaaAyaklarım.butun gece dinlenmiş olmasına rağmen sis bir şekilde uyandım yine...anlamıyorum.neden bu kadar çok şişiyor tuzu da az tüketirim hatta..dün anneme.gittim.donuste giderken giydiğim.ayakkabinin içine sığmadı ayaklarimbugün çıkıp 2 numara büyük bir terlik bakmam lazım yoksa galos giymek zorunda kalicam
Baya bi yol almışsin yorulmuşsun dur sen simdiGünaydın kızlar ❤ kocamı amasya ya gönderdim cuma günü malum bize yasak yolculukben de annemlerde geçtim yan apartmana annemler niyetli bizde babamla kahvaltıya çıktık ❤ yarında köyümüze gidicez 1.5 saatlik yol
Aynı benim de öyle iste girenler çok mu ayakta durdun yada tuzlu mu yiyorsun diyor..ikisini de yapmıyorum ama.cok sisFotoğraf çekicem cikmiyor fotoda kemik var ya yanda görünmüyor oysa yeni uyandik sis davul.ggibi napcaz biz yaaaaa
Masallah kuzuya gayet guzel ❤ dikkat et yorma.kendini canimGünaydın hanımlar
Resmen 150 sayfa okudum hemde atlamadan 2 günde anca bitirdim
Bizim Cuma günü kontrolümüz vardı şükür iyi geçti oğlumuz 1800 g olmuş, ters duruyordu dönmüş o yoğun tempoma rağmen gayet iyi suyu, hareketleri çok şükür
Kontrole gitmeden önceki akşam çok fazla hareketliydi normalden farklı dedim eşime sanırım o vakit dönmüş bizim kuzu, artık baş aşağıdaymışNeyse biz doktorumuzdan izini aldık ve bayram tatili için yola koyulduk yaklaşık 6 saatlik yola çıktık benim ödem toplayan ayaklarım yolda iyice davul oldu ama şükür bir gün sonra yine normale döndü, mola vermemize rağmen çok şişmişlerdi.
Haberlerimiz böyle bizim sevgili teyzelerimiz
Tatile çıkanlara iyi tatiller dilerim, hala çalışan annelerimize de kolaylıklar diliyorum. Bir dahaki bayram belki de miniklerimiz kucağımızda olucak bazılarımızın nasıl heyecanlı
Herkese sevgiler
Hoş buldum ama hiç öyle hic niyetim yokHosgeldin ev hanimisiligina ❤ irgat gibi calisak mi evde tatli kıs?
zeynepaligndz sgk destegiyle
Vajinal 1.750 sezeryan 2.250
İsteğe bağlı sezeryanda destek yok 3.500
@peridrol84 dün gorumcemde sisti ayagim, sanırım ben de furyaya katıldım. Çıkıp bişi de alamıyorum, internetten rahat bi model bilen varsa ordan soyleyeyim.
Valla kuzu netten sipariş vermeye bu sefer güvenemem heralde çünkü ayaklar o kadar sis durumdaki kesinlikle denemeden alamamzeynepaligndz sgk destegiyle
Vajinal 1.750 sezeryan 2.250
İsteğe bağlı sezeryanda destek yok 3.500
@peridrol84 dün gorumcemde sisti ayagim, sanırım ben de furyaya katıldım. Çıkıp bişi de alamıyorum, internetten rahat bi model bilen varsa ordan soyleyeyim.
Vala ben evdeyim de durduğum yerde yoruluyorum.. Çalışan annelerin gücüne hayranımSağol canım valla çok iyi olcak çok yorulmaya başlamıştım artık
Teşekkür ederim canım.Maşallah nasılda güzelsiniz
Ne kadardı canım sizin hastanenin ücreti
Geçmiş oldun canım dikkat et aman öyle işlere kalkışmamamız lazımda duramıyoruz çok şükür yavaş düşmüşsün
Canım bende yaptım sağol
Mutlu yıllar dilerim tatlım benim eşimde hep unutur alıştım artık napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?