2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kucuk kızım ve ben,

nihayet yukleyebildim,
insanlık icin kucuk benim icin buyuk bir teknolojik seviye

Maşallah nasılda güzelsiniz

Ay kocam da eminim bir bana koşar bir oraya bir buraya

Bizim hastane de diger ozellere gore cok ucuz geliyor kulaga, korkmuyor degilim.

Ne kadardı canım sizin hastanenin ücreti

Geçmiş oldun canım dikkat et aman öyle işlere kalkışmamamız lazımda duramıyoruz çok şükür yavaş düşmüşsün

Canım bende yaptım sağol

Benim de bugün doğum günüm ne kadar da sıradan bir gün güzel mesaj atanlar oldu sağolsunlar amma heriften ses çıkmadı g hala..

Mutlu yıllar dilerim tatlım benim eşimde hep unutur alıştım artık napalım

Ayaklarım.butun gece dinlenmiş olmasına rağmen sis bir şekilde uyandım yine...anlamıyorum.neden bu kadar çok şişiyor tuzu da az tüketirim hatta..dün anneme.gittim.donuste giderken giydiğim.ayakkabinin içine sığmadı ayaklarimbugün çıkıp 2 numara büyük bir terlik bakmam lazım yoksa galos giymek zorunda kalicam

Hee büyük sürpriz.. Unutmuş doğum günümü.. Acı gerçek..
sen halledersin zuhaha tatli tatli
kuzummmm aramiza hoşgeldin ev kadini mode on
R Rzg14 oglus nasıll oldu canim
Herkeseee gunaydinnnnn en guzel.tatli anneler ve minnos sirin bebislerrr mutlu sağlıklı gunlerr kizlar yormayin.kendiniziiii yavas yavas yapin hazirlik

Fotoğraf çekicem cikmiyor fotoda kemik var ya yanda görünmüyor oysa yeni uyandik sis davul.ggibi napcaz biz yaaaaa

Baya bi yol almışsin yorulmuşsun dur sen simdi

Günaydın hanımlar

Resmen 150 sayfa okudum hemde atlamadan 2 günde anca bitirdim

Bizim Cuma günü kontrolümüz vardı şükür iyi geçti oğlumuz 1800 g olmuş, ters duruyordu dönmüş o yoğun tempoma rağmen gayet iyi suyu, hareketleri çok şükür
Kontrole gitmeden önceki akşam çok fazla hareketliydi normalden farklı dedim eşime sanırım o vakit dönmüş bizim kuzu, artık baş aşağıdaymış Neyse biz doktorumuzdan izini aldık ve bayram tatili için yola koyulduk yaklaşık 6 saatlik yola çıktık benim ödem toplayan ayaklarım yolda iyice davul oldu ama şükür bir gün sonra yine normale döndü, mola vermemize rağmen çok şişmişlerdi.

Haberlerimiz böyle bizim sevgili teyzelerimiz
Tatile çıkanlara iyi tatiller dilerim, hala çalışan annelerimize de kolaylıklar diliyorum. Bir dahaki bayram belki de miniklerimiz kucağımızda olucak bazılarımızın nasıl heyecanlı

Herkese sevgiler

Masallah kuzuya gayet guzel ❤ dikkat et yorma.kendini canim

Hoş buldum canım:)

Güzelmiş f

Gerçekten iyiymiş fiyatlar canım güzel doğumlarımız olur inşallah

Valla kuzu netten sipariş vermeye bu sefer güvenemem heralde çünkü ayaklar o kadar sis durumdaki kesinlikle denemeden alamam

Teşekkür ederim canım. Alışamam alışamam unutmamalıydı ama unuttu.. Gerçi bu 2 haftadır yoğun çalışıyor uyku düzeni de bozuldu normalde hiç unutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…