Teşekkür ederim canım.Zeytinliii dogumgunun kutlu olsun canim nice guzel gonlunce yaslara insallah
@peridrol84 benim ayaklarim da sisiyo ama seninkileri gorunce odum patladi oyle olcaz mi bizde? evvelsigun suslu puslu 40 nr terlik aldim (38 giyiyorum normalde). oda dun ilk kez giydigimde ayagima vurdu azcik, yazlik ayakkabi cilem. her sene ayni. neyse bant falan ile minimuma dusurdum.
yahu kizlar annem dun bebegine fitre hayrini yapmayi unutmadin dimi dedi. az once online hallettim. bizim gibi bilmeyenlere duyrulur
dun aile iftari icin ailemin yasadigi sehirdeydik. minik 1,5 aylik yegenimle vakit gecirdim biraz, ac kalmayiversin yikiyolar ortaligi ahaha..annesi sut sagiyordu beklemesi gerekiyordu ama iki yetiskin zor zaptettiksonra 1 yasindaki bal oglani sevdik, halasinin bali kaymagi nasil tek tek basarak tatli tatli milletin ayagina dolaniyoo ahah. darisi bizlere kizlar. saglik sihhatle kavusalim evlatlarimiza insallah!
bide kardesim tasiniyo annemlerden kendi evlerine azcik yardim ettim gelinimize.
babyshower israrla istemedim, ama her iki gelinimizde ablamla ve hamile olmayan diger gelinle organize ettik supriz. gelen hediye paketlerini dun bosaltirken kiskandim yahu ben neden direttim istemiyorum bana organize etmeyin diyesaka biyana, bebek esyalari dizmek nasil keyifli! gelsin bi an once yatak odamiz:))
guzel pazarlar diliyorum size, 31 dereceleri gorcez bugun hayirlisi bakalim.
kuzum benim Allah sifa versimgunaydin cnm.simdi ilac verdim artik ates yukseldi. 38.5 oldu. "tabus (kabus)" gormus de kuzum..
Ankara basık kasvetli bulanik ama nefes aldirmiyor keske serin olsaBugün İstanbul çok serin çok harika hava Allaaam
@zeynepaligndz sgk destegiyle
Vajinal 1.750 sezeryan 2.250
İsteğe bağlı sezeryanda destek yok 3.500
@peridrol84 dün gorumcemde sisti ayagim, sanırım ben de furyaya katıldım. Çıkıp bişi de alamıyorum, internetten rahat bi model bilen varsa ordan soyleyeyim.
Aynı benim de öyle iste girenler çok mu ayakta durdun yada tuzlu mu yiyorsun diyor..ikisini de yapmıyorum ama.cok sis
Belli değil ama damarlandi da toynak
[/QU
Kızlar ben de 37 giyiyordum şu an 39 oldu. Trendyoldan 2 terlik aldım. İkisi de geldi hem çok rahatlar hem de beğendim. Ancak bakarsanız bu terlikler trendyolda farklı fiyatlarda bulunuyor. Ben 69 ve 59 tl civarında aldım ama aynı terlik 119 a da var. Aramaya basarak iyi inceleyin. Elbiselerle falan da güzel oldu tabanı yüksek seviyorum ben boyum kısa olduğu için. Belki fikir olur.
Ayyy inşallah o günler bir gelseydi. Kuş gibi di miiiYaa ne alaka.. Benim görümcelerim 40 ları da taş gibiler hep abartmayın çıtırız çıtırr.. Sadece hamilelik gerçekten ağır hantal hissettiriyor amaa az kaldı çıkınca bu bebeler kuş gibi hafifliyiceezz
Bu arada bir bilgi öğrendim sizlerle de paylaşmak istedim. Sağlık ocağına uğradım Cuma günü. Ebe bana göğüs bakımı anlattı bayramdan sonrA zeytinyağı ya da nemlendiren bir ürüne başla ki yara olmasın dedi. Şişlikleri fazla buldu bol su iç dedi de asıl önemlisi şu:
Bebek doğunca 72 saat içinde hepatit aşısı yapılıyormuş. Özel hastaneler bunu ya parayla yapıyormuş ya da aşıyı eczaneden alın getirin yapalım diyorlarmış. Ebe dedi ki burada aşı daha taze ve soğuk zinciri daha güvenli üstelik ücretsiz. Hastaneden çıkınca gelin burada aşısını yapalım eczanelerde aramaya uğraşmayın dedi. Bilginiz olsun tatlı anneler. Hepinize sevgiler.
Bakiyim tatlim uygun fiyatlari hemen.inceliyimO fiyatları biraz daha yüksek düşün çünkü sanırım ekstra bir şeyler alırlar.
Dedi ve unuttuudg06 kan vs olursa ekstra demislerdi ama haziran gidisimde tekrar soracağım.
Bir de prosedur nedir, doguma gittigimde prosesleri neler asamalari vs soracagim. Dogum kismidir vs gormek istiyorum. Bir de neler verecekler, neler isteyecekler
Kesin unuturum ben bunlari
Not al sen b12 baaktirdin mi kanda yakin zamandaudg06 kan vs olursa ekstra demislerdi ama haziran gidisimde tekrar soracağım.
Bir de prosedur nedir, doguma gittigimde prosesleri neler asamalari vs soracagim. Dogum kismidir vs gormek istiyorum. Bir de neler verecekler, neler isteyecekler
Bugün İstanbul çok serin çok harika hava Allaaam
Evet canım iyice sor odalara bak hatta fırsat bulursan Doğum yapmış odanın refakatçisi ile konuş( ben öyle yaptım da abartmış mıyım biraz neudg06 kan vs olursa ekstra demislerdi ama haziran gidisimde tekrar soracağım.
Kizz naptin.sen bak.hic aklima.gelmedi o.refakatci hatta dogum.yapana sormakEvet canım iyice sor odalara bak hatta fırsat bulursan Doğum yapmış odanın refakatçisi ile konuş( ben öyle yaptım da abartmış mıyım biraz ne) işte yine de illa ki çikarken 300/500 masraf çıkarırlar diye düşünüyorum çünkü konuşurken bazı konularda net rakamlar vererek konuşamıyorlar. 3500 Doğum fiyatı ben 4000 olarak düşünüyorum şu an mesela.
Hala yanıyorum
Bana bu bakış açısından lazım yaaaDedi ve unuttudoğaçlama yaşayın yaa aman sancı gelince koşun en yakın hastaneye gerisi Allah kerim
Kolay gelsin güzel güzel terapi gibi bunları yapmak3.gün... Hala bitmedi
Kız için yanıyor senin soğuk Bi su iç bu havada da yanıyosan Oo
Hepinizi de bu moda soktumKizz naptin.sen bak.hic aklima.gelmedi o.refakatci hatta dogum.yapana sormakakil.akildan.üstün
Bana bu bakış açısından lazım yaaaBaşak da değilim kovayım ben ama çok pimpirik oldum. Hayatımda hiç bu kadar pimpirik olmuşluğum yoktur sanırım burçla ilgili değil Yusuf Yusuf korku durumu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?