2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Teşekkür ederim canım. Hepimizin olsun mutlu yılları inşallah.. Evet bebeğin de filtresi var

O fiyatları biraz daha yüksek düşün çünkü sanırım ekstra bir şeyler alırlar.

Aynı benim de öyle iste girenler çok mu ayakta durdun yada tuzlu mu yiyorsun diyor..ikisini de yapmıyorum ama.cok sis

Eklentiler

• 5A149C72-627D-4C0F-A7D5-1C6324E2BCD1.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 5C005F4C-957E-43FB-AC33-3E145A6B68A6.webp
    15 KB · Görüntüleme: 51
udg06 kan vs olursa ekstra demislerdi ama haziran gidisimde tekrar soracağım.
Bir de prosedur nedir, doguma gittigimde prosesleri neler asamalari vs soracagim. Dogum kismidir vs gormek istiyorum. Bir de neler verecekler, neler isteyecekler

Kesin unuturum ben bunlari

Dedi ve unuttu doğaçlama yaşayın yaa aman sancı gelince koşun en yakın hastaneye gerisi Allah kerim

Not al sen b12 baaktirdin mi kanda yakin zamanda

Evet canım iyice sor odalara bak hatta fırsat bulursan Doğum yapmış odanın refakatçisi ile konuş( ben öyle yaptım da abartmış mıyım biraz ne) işte yine de illa ki çikarken 300/500 masraf çıkarırlar diye düşünüyorum çünkü konuşurken bazı konularda net rakamlar vererek konuşamıyorlar. 3500 Doğum fiyatı ben 4000 olarak düşünüyorum şu an mesela.

Kizz naptin.sen bak.hic aklima.gelmedi o.refakatci hatta dogum.yapana sormak akil.akildan.üstün

Dedi ve unuttu doğaçlama yaşayın yaa aman sancı gelince koşun en yakın hastaneye gerisi Allah kerim
Bana bu bakış açısından lazım yaaa Başak da değilim kovayım ben ama çok pimpirik oldum. Hayatımda hiç bu kadar pimpirik olmuşluğum yoktur sanırım burçla ilgili değil Yusuf Yusuf korku durumu bu

Kizz naptin.sen bak.hic aklima.gelmedi o.refakatci hatta dogum.yapana sormak akil.akildan.üstün
Hepinizi de bu moda soktum ya biraz abarttım ben. Muayeneden sonrA servise çıkıp kapı süsü olan bir odadan nazikçe refakatçisi Kadını çağırıp bilgi aldım. Memnunmuşlar neyse ki. Yine de güvenemiyorum bu özellere ben ya. Hasta değil müşterisin çünkü.

Bana bu bakış açısından lazım yaaa Başak da değilim kovayım ben ama çok pimpirik oldum. Hayatımda hiç bu kadar pimpirik olmuşluğum yoktur sanırım burçla ilgili değil Yusuf Yusuf korku durumu bu
O olabilir korku var ya bende de ama daha düşünmemeye çalışıyorum.. Derin nefes aalll veeerrr daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…