Zeytinliii
dogumgunun kutlu olsun canim nice guzel gonlunce yaslara insallah
peridrol84
benim ayaklarim da sisiyo ama seninkileri gorunce odum patladi oyle olcaz mi bizde? evvelsigun suslu puslu 40 nr terlik aldim (38 giyiyorum normalde). oda dun ilk kez giydigimde ayagima vurdu azcik, yazlik ayakkabi cilem. her sene ayni. neyse bant falan ile minimuma dusurdum.
yahu kizlar annem dun bebegine fitre hayrini yapmayi unutmadin dimi dedi. az once online hallettim. bizim gibi bilmeyenlere duyrulur
dun aile iftari icin ailemin yasadigi sehirdeydik. minik 1,5 aylik yegenimle vakit gecirdim biraz, ac kalmayiversin yikiyolar ortaligi ahaha..annesi sut sagiyordu beklemesi gerekiyordu ama iki yetiskin zor zaptettik
sonra 1 yasindaki bal oglani sevdik, halasinin bali kaymagi nasil tek tek basarak tatli tatli milletin ayagina dolaniyoo ahah. darisi bizlere kizlar. saglik sihhatle kavusalim evlatlarimiza insallah!
bide kardesim tasiniyo annemlerden kendi evlerine azcik yardim ettim gelinimize.
babyshower israrla istemedim, ama her iki gelinimizde ablamla ve hamile olmayan diger gelinle organize ettik supriz. gelen hediye paketlerini dun bosaltirken kiskandim yahu ben neden direttim istemiyorum bana organize etmeyin diye
saka biyana, bebek esyalari dizmek nasil keyifli! gelsin bi an once yatak odamiz:))
guzel pazarlar diliyorum size, 31 dereceleri gorcez bugun hayirlisi bakalim.