2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın hanımlar,

İki gün önce on saatlik bir yolculuğu başarıyla tamamlayarak kayınvalidemlere geldim. Güç bende artık. Ama dün akşam sahur vakti çok kasılmam oldu. Kasılma denen şey neymiş nihayet idrak ettim. Ama böyle 3-5 dakikada bir 30’ar saniye sürdü. Baya doğuracak mıyım diye korktum, süre tuttum falan. Neyse sonra zaman aralığı arttı ve şiddeti azaldı. Uyudum uyandım geçmiş ama cidden korktum. Pazar günü doktoru da aramak istemiyorum. Gittikçe artmadıkça, sancı eşlik etmedikçe sıkıntı olmuyormuş, doğru mu?

Oyyyy oy.

Evet evettr ritmik.olmadikca surekli gelmeyince korkma gozun aydin hadi iyi tatiller yavru ❤

Geçti geçti endişe etme sancı sıvı falan yoksa düzensizse bişey yoktur inşallah.. Yolculuk da zor hee 10 saat..

Evet evettr ritmik.olmadikca surekli gelmeyince korkma gozun aydin hadi iyi tatiller yavru ❤

Ay çok teşekkür ederim tatlış, rahatladım şimdi.

Geçti geçti endişe etme sancı sıvı falan yoksa düzensizse bişey yoktur inşallah.. Yolculuk da zor hee 10 saat..

Aynen sancı sıvı yok çok şükür yol ve sonrası çok iyiydi, dün uçtu bizimki. Neyse şimdi iyi çok şükür

gunaydin cnm.simdi ilac verdim artik ates yukseldi. 38.5 oldu. "tabus (kabus)" gormus de kuzum ..
Kuzum kıyamam ben ona. Masum masum yatıyorlar ya böyle hasta olunca ayy içim gider. Büyüdükçe bağışıklıkları gelişiyor kızlar artık bir yetişkin kadar hasta oluyorlar. Ama yaşlarda her mevsim geçişi her salgında bir ateş bir hastalık oluyor. O öğretmen de bizim mesleğin azını hepten yerin dibine soktu yahu. Psikolojik nedir?

Hamileliğin bu ayların da termal su kaplıca zararlı mı girilebilir mi
Canım hamileliğin her döneminde zararlı diye biliyorum. Hele ki son aylarda damarlar zaten genişlemiş oluyor kan hacmi artmış oluyor kalp zaten ancak yetişiyor bebeği ve anneyi beslemeye. Hamam termal çok riskli olabilir. Artı rahim ağzının gevşemesine de neden olabilir sıcak su. Yani benim bilgim bu yönde.

Girmek istiyorum ama bu durumda riskli olur o zaman.(

Ben kendimi çıtır değil de daha bir kıtır ya da katır kutur gibi tanımlayabilirim
Yaa ne alaka.. Benim görümcelerim 40 ları da taş gibiler hep abartmayın çıtırız çıtırr.. Sadece hamilelik gerçekten ağır hantal hissettiriyor amaa az kaldı çıkınca bu bebeler kuş gibi hafifliyiceezz

Zeytinliii dogumgunun kutlu olsun canim nice guzel gonlunce yaslara insallah
peridrol84 benim ayaklarim da sisiyo ama seninkileri gorunce odum patladi oyle olcaz mi bizde? evvelsigun suslu puslu 40 nr terlik aldim (38 giyiyorum normalde). oda dun ilk kez giydigimde ayagima vurdu azcik, yazlik ayakkabi cilem. her sene ayni. neyse bant falan ile minimuma dusurdum.

yahu kizlar annem dun bebegine fitre hayrini yapmayi unutmadin dimi dedi. az once online hallettim. bizim gibi bilmeyenlere duyrulur

dun aile iftari icin ailemin yasadigi sehirdeydik. minik 1,5 aylik yegenimle vakit gecirdim biraz, ac kalmayiversin yikiyolar ortaligi ahaha..annesi sut sagiyordu beklemesi gerekiyordu ama iki yetiskin zor zaptettik sonra 1 yasindaki bal oglani sevdik, halasinin bali kaymagi nasil tek tek basarak tatli tatli milletin ayagina dolaniyoo ahah. darisi bizlere kizlar. saglik sihhatle kavusalim evlatlarimiza insallah!
bide kardesim tasiniyo annemlerden kendi evlerine azcik yardim ettim gelinimize.
babyshower israrla istemedim, ama her iki gelinimizde ablamla ve hamile olmayan diger gelinle organize ettik supriz. gelen hediye paketlerini dun bosaltirken kiskandim yahu ben neden direttim istemiyorum bana organize etmeyin diye saka biyana, bebek esyalari dizmek nasil keyifli! gelsin bi an once yatak odamiz:))

guzel pazarlar diliyorum size, 31 dereceleri gorcez bugun hayirlisi bakalim.

oyyy yavrum senin de ayni kiyamam
Hamileliğin bu ayların da termal su kaplıca zararlı mı girilebilir mi
Zararli canim cok zararli girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…