2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
udg06 paket aldik gecti borun pazarib keske.onceden bileydim sorardim ya insallah pisman olmayiz ya
Zeytinliii o kafadan bende istiyorum relax geliyor buyursun gelsin !
afroditi karagümrük yaniyorrrrr angara yaniyor cam pencere acik sonra hapşırma basliyor alerjim iki ucu ... degnek

Bu yazı bitirene kadar Oo.. Allahım sen içten serinlet bizi dıştan zor
Oğlumda doğumsan sonra eve geldim. Nisan ayıydı duş aldım çıkınca bir üşümüştüm o üşümeyi unutamıyorum. Neden dersen aylardır üşümemiş Aralık ayazında yanmış bir kişinin ılıman havada üşümesi ve üşümeyi unutmuş olması çok garip bir duyguydu. Sıcağı seven biri olduğumdan üşümeye yanmayı tercih ediyorum ben. Hamileliğin tek güzel tarafı bence üşümemek ve hatta sıcak olmak Doğurunca üşüyeceğiz neyse ki Ağustos çok üşüyemeyiz

Ben de hiç sevmem üşümeyi ama hamilelikte nefes de alamıyor ya insan boğulmacalı Bi sıcak oluyo iki hamileliği de yaza geldi benimkilerin bu da 3.. Çok zorlandım gece su içinde kalıyordum daha gelmedi o günler temmuzda görecem ben buraları alev alev olcaz

Ay annem yaptı onu ben öyle kapılardan bakıyordum rahatsız etmiyim diye annem bir daldı içeri “ay allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün” temalı fırsattan istifade bende girdim hemen annem soruyor kadına sezeryanmı normal mi bebeğin cinsiyeti falan derken tuttum kolundan çıkardım kadın alem ya ne var diyor kendimi o annenin yerine koydum bi anda napim ama

Doğumhaneye indik orda da ayrı oradaki görevli bence girmeyin bugün çok karışık burası dedi sanırım zorlananlar vardı benim görüp korkmamam için söyledi.
Annem tabi meraklı durur mu bastı kapının düğmesine ben girmedim o girdi çıktı
Bazen kendi doğuracakmış gibi hareketler yapıyor bu kadın beni delirtiyor ya

İyilik yaramaz bu çocuk kismina ahaaa kaynana anne damarim.kabardi aNne olunca anlarsin hihhh

Tetanoz 1 de kanimi almislardi işte, daha da ne kan ne tetanoz 2 yaptirdim. Yine delinmek morarmak istemiyorum.

3 ocak calisiyor şu anda, bu ne biçim sıcak ya. Kışın firin yemegine abanip evi isiticam
Elinden.tutup goturmek lazim vallahi kızım yaptirsana dogumda napcan damar.yolu epidral sayıyımi git baktir asini yaptir saldin haaa

İyilik yaramaz bu çocuk kismina ahaaa kaynana anne damarim.kabardi aNne olunca anlarsin hihhh
Annemin klasik lafı
1. Sen çok gamsızsın
2. Anne olunca anlarsın
İyi tamam o zaman anlarım da acayip strese sokuyor beni ya panik atağı var diyorum seni çağırmıcam Doğuma giderken trip yapıyor, kusura bakmasın ama bende kendi psikolojimi düşünmem lazım

Annem tam tersi ayyy cok naziksin ayy insan.tekmesinden cani acirmi ayy sen nasil.dogum yapcan ben 9 aya kadar yurudum.sen hemen yataklara düştün dogursan kurtulsak zuhahahahaha ...

Annem tam tersi ayyy cok naziksin ayy insan.tekmesinden cani acirmi ayy sen nasil.dogum yapcan ben 9 aya kadar yurudum.sen hemen yataklara düştün dogursan kurtulsak zuhahahahaha ...
Senin anneyle benimkini değiştirelim nolur yaaa tam benlikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…