2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Haklisin ama sabah sakince dusunmeni tavsiye ederim canim. Dogumun o zamana kalmaz sanirim sezeryanda. En azindan 10gun oncesi olur. Normal dogumda yapcak bisi yok tabi tarihe.,
Ucak iyi,fikir. Gece kalmadan ucakla gidip gelsin.
Bizde de ayni soun var ama daha fenasi. Dr 3 agustos dusunuyor doguma. O gun esimin cocukluk arkadasi evlenecek. 5dk gider gelirim dedi,, ama ben tirnaklarimi cikardim.

Bakalım canım ya şu an çok duygusalim sinirlerim bozuldu sanki bizi hiç önemsemiyor gibi hissettim
Ayyy hormonlar gelmiş yine kiz sizden kim.onemli olabilir aaa abartma bebis ve sen suan onun icin emin ol hersey demek sen sakinles kendini bebisi uzme germe konuşursunuz ucakla.gider gelir saatlik

Kizzz sen niye adam.gitsin gelsin ne.olcak eve gidip valiz getircek.oyle.dusun

Neden böyle enfeksiyon mu var?
anacim,dunden beri baslarinin etini yedim hatunlarin burda.
Kanda yuksek miktarda bakteriyel enf cikti. Eger yarina kalsaydin zatureye cevirdi dedi.

Direncli ates cnm. İlac sadece 4 saat dusuk tutuyor. Sonra hop 38.6 en az...
Bend eskiden yanima aliyordum ama suan gebelik var diye alamiyorum bulasma riskinden dolayi

Onlar hasta olmasın zaten..Onlari iyileştirene kadar sen hasta oluyorsun..her hastalık yeni bir huy oluyor bide..onlarada bizede zor..Ama iste netcen öyle büyüyorlar..yine de.allah dermansız dert vermesin...bizim kinin de bi huyu var ufacık bi halsizlik olsun ağzını kapatır hemen yemez bisey gunlerce

Ya o da kotu. Hemen seruma bagliyorlar oyle oluncada

Yokkkk parcalarim.
Sen dogur. O gun bunu hatirla.bak bakalim yaninda sadece kimi isteyeceksin o an...
Kiz tabiki haklisin bisey demiyorum ama adam 1 saat gitsin demem ya bisey eve gidip gelcek.diye dusunurum dugun de onemli yakin.arkadasiysa kisa sureli.gider gelir ne olcak sakin sakinn gitsin enistem

Valla kuzu ne diyeyim bilemedim kiii.ama evet can sıkıcı bi durum ben olsam kesin bende çok üzülürdüm..

Normal dogum düşünüyorum ama tarih belli değil o nedenle canım belki erken belki geç olur bilmiyorum ki

Kiz tabiki haklisin bisey demiyorum ama adam 1 saat gitsin demem ya bisey eve gidip gelcek.diye dusunurum dugun de onemli yakin.arkadasiysa kisa sureli.gider gelir ne olcak sakin sakinn gitsin enistem
Yok annemmmm olmazzzz mimkin deelllllll.... Kapidan adimini atsin bak ne oluyor...
Ben hastanede o dugunde. Olduuuuu.
Sen dogur o zaman tekrar konusalim

Yok annemmmm olmazzzz mimkin deelllllll.... Kapidan adimini atsin bak ne oluyor...
Ben hastanede o dugunde. Olduuuuu.
Sen dogur o zaman tekrar konusalim
Bekara avrat bosamasi kolay olur diyorsun kiz vallahi tamam.kızarım.kizmam demiyorum.ama kisa sureli gidip gelmesine.demem ya bisey o an.yine.yazarim.zuhahahah bu arada benim.bebe hormonlar beni aslandan.kediye cevirdi sakinlestirdi.cocuk.beni.ilginc.ama ben.agresiftim.normalde hamilelikte.melek.oldum

17 ağustos duyunca birden tepem attı hem bebek olacak hem evlilik yildonumu sindiremedim henüz
Haklisin evet...Ama arkadaşların da dediği gibi orta yol bulunur bence de..uçakla aynı gün git gel yapabilir..sakinleşince güzel tatlı dille konuş ikna olur bence...bizim nikah aklıma geldi şimdi sen öyle deyince..nikâh şahidimiz den biri eşimin yakın bir arkadaşıydı aksilik ya eşi doğum yaptı hastaneden çıkacakları gün bizim nikah..cocuk karısını çıkardı hastaneden eve bıraktı hooop bizim nikaha gelditabi bizde nikahtan sonra altınımızı alıp bebek görmeye gittik..oluyor yani denk geliyor bazen böyle şeyler.. aman tadını çıkar bosver

Ya oda super yalniz resmen ayarlasan olmaz

Hemen bulayim mi gorseli?
Eki Görüntüle 2275594
PiaLeon kazara basilmistir. Ben de aglanacak seye bazen gülüyorum
Hahah evet bir kaç arkds daha vardı sağolsun cok tatlı duruyor bu renk. Birde oda renk kombini beyaz meşe oda takımı rengi,su yeşili bu renkle objeleri de biraz aldım. Nasip olur inşallah kullanmak hepimize

Çok saolun canım daha iyiyim şimdi

sana bu konuda yorum yapmayacagim artik bekar hanim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…