Kendle merak eden kimdi? Harry Potter a başladım, sayfalari ilerletmeyi falan çözdüm dünden beri okuyorum. Telefonlardaki gibi otomatik isim ayarlama varsa cok iyi, onunla henüz ilgilenemedim ama gerekli bir özellik.
Ve sayfa bitince cevirmek icin parmagimi yukari attığım oluyor
Dün sadece ölçü işini halltk bugün de aylardır pazar günü özel dersi olmynca esimin uyuduk uyuduk ben yine doknmdm boya işine gobegimden egilemyrm aşağı onu hesap etmedim
Siz de öyle msnz eğilmek cok zorluyor
Kiz bugun uzaga gitmeyi de gozum kesmedi ev oturdugum yerin çarşına yakın yürüme mesafesinde oraya bakayım dedim terlik..iki ayakkabiciya girdim bi kaç tane model getirdiler herseferinde numaralar büyüyor tabibaktılar benim.ayaklar hiçbirine girmiyor sap gibi bırakıp başka müşteriye döndüler
Dün sadece ölçü işini halltk bugün de aylardır pazar günü özel dersi olmynca esimin uyuduk uyuduk ben yine doknmdm boya işine gobegimden egilemyrm aşağı onu hesap etmedim
Kızlar benim canım çok sıkkın. Eşimin çok yakın bir arkadaşı 17 ağustosta evleneceğini söylemiş bugün ve şehir dışında bu arkadaş. Benim doğum takvimi 13 ağustos gibi eşim 2 günlüğüne düğüne katılmak için gitmek istiyor. Yanımda annem olacak ama bu yüzden kavga ettik bence gitmemesi gerekir daha 2 günlük bebek olacak sonuçta. Ayrıca kardeşi de 28 ağustosta evlenecek oda şehir dışında bir de ona gidecek. Herkesin düğünü benim doğum yaptığım aya denk geldi daha doğrusu insanlar bildiği halde o aya koydular. Benim zoruma gitti bu durum biraz ağladım esim de hatır bilmediğimi kendimi düşündüğümü söyledi. Herkese mavi boncuk dağıtma benim çocuğum doğacak diyemedin mi yani dedim bilmiyorum şu an çok üzüldüm kardeşi neyse ama bu iki düğün üst üste şehir dışında olması ayrica arkadaşının düğün günü bizim evlilik yildonumumuz ben yeni doğum yapmış ve yalnız olarak kalacam çok kizdim çok
arkadasa kizabikrisim haklisin canim ama kardesi ayin sonuymus sende belki erken yaparsan 15 gunluk falan olirsan beraber gidersinoz bence benim lohusayken giymedogim yer kalmmaisti
Ben bizim velet söylüyorum oğlum şunu verirmisin bana diye o da yeter yaaa neden herşeyi ben veriyorum diye söylenip duruyorr..Ama bak para işi iyi olmamış umarım ufak biseydir yoksa napar eder egilirdim
arkadasa kizabikrisim haklisin canim ama kardesi ayin sonuymus sende belki erken yaparsan 15 gunluk falan olirsan beraber gidersinoz bence benim lohusayken giymedogim yer kalmmaisti
Ne kadar da pozitif bir bakış açısı, tarzinizi cok sevdim küçük hanım. Bazisi hemen ara bozmaya çalışır siz uzlasmaci fikir vermissiniz.
Pislik arkadaslar vardır ya sevgilinle kavga edersin, o zaten adam olmaz diye gazlar
Ben bizim velet söylüyorum oğlum şunu verirmisin bana diye o da yeter yaaa neden herşeyi ben veriyorum diye söylenip duruyorr..Ama bak para işi iyi olmamış umarım ufak biseydir yoksa napar eder egilirdim