2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kendle merak eden kimdi? Harry Potter a başladım, sayfalari ilerletmeyi falan çözdüm dünden beri okuyorum. Telefonlardaki gibi otomatik isim ayarlama varsa cok iyi, onunla henüz ilgilenemedim ama gerekli bir özellik.

Ve sayfa bitince cevirmek icin parmagimi yukari attığım oluyor

Evet dün başlayınca bi kaç saate biter demistin
Dün sadece ölçü işini halltk bugün de aylardır pazar günü özel dersi olmynca esimin uyuduk uyuduk ben yine doknmdm boya işine gobegimden egilemyrm aşağı onu hesap etmedim
Siz de öyle msnz eğilmek cok zorluyor

Daha da laf etmem sözün bittiği yer yata yata kavun karpuz demekki hahaha
Kiz bugun uzaga gitmeyi de gozum kesmedi ev oturdugum yerin çarşına yakın yürüme mesafesinde oraya bakayım dedim terlik..iki ayakkabiciya girdim bi kaç tane model getirdiler herseferinde numaralar büyüyor tabibaktılar benim.ayaklar hiçbirine girmiyor sap gibi bırakıp başka müşteriye döndüler

Tuvalete oturunca bile bacagim gobegimi sıkıştırıyor ya, gobegim sertlesti artık acıyor.

Egilmek zaten kuğu gölü balesi misali; dizler yanlara açık şekilde

PiaLeon corap giymek tirnak kesmek banyoda yere dusen lif yere bisey dusmesi yere en nefret ettigim seyler
I ikuayko hahaha kıskanmam.mutlucuguma en.iyisi yakisir benim.durum farklimi.adam.avize takmadi hala susleme.yapmicakmis paşamız sade olsunmus sticker tablo.yokmus
peridrol84 adam.demistir almaz.bu alamaz potansiyel.musteriye git demiştir kiz crocs terlikler var ya onlar rahatmis

arkadasa kizabikrisim haklisin canim ama kardesi ayin sonuymus sende belki erken yaparsan 15 gunluk falan olirsan beraber gidersinoz bence benim lohusayken giymedogim yer kalmmaisti

Yok valla hic bi modelden girmedi iceri ayaklar
.sadece parmaklar ama ayak baya sisti belki ondandır...bi dahakine dinlenmiş ayakla gideyim

arkadasa kizabikrisim haklisin canim ama kardesi ayin sonuymus sende belki erken yaparsan 15 gunluk falan olirsan beraber gidersinoz bence benim lohusayken giymedogim yer kalmmaisti
Ne kadar da pozitif bir bakış açısı, tarzinizi cok sevdim küçük hanım. Bazisi hemen ara bozmaya çalışır siz uzlasmaci fikir vermissiniz.
Pislik arkadaslar vardır ya sevgilinle kavga edersin, o zaten adam olmaz diye gazlar

Ben bizim velet söylüyorum oğlum şunu verirmisin bana diye o da yeter yaaa neden herşeyi ben veriyorum diye söylenip duruyorr..Ama bak para işi iyi olmamış umarım ufak biseydir yoksa napar eder egilirdim
Yaa benim de eşim o durumda bugün yanımdaki prize sarji takmyrm dedim sonra kendime baktım ama önceden de böyleydik dedim devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…