Ben de almadım bişey daha oruçlu çıkamadı bayramdan sonra alınacak eksikler inşallah.. Sıkma canını ağız tadıyla da alırsınız inşallah gezmek zor ama artık bizim için gerçektencok moralim bozuk ya bebegimin hicbirseyi yok babasi cok rahat ne beşik ne dolap ne arabası var ne zaman alicaz ne yapacaz artik cok sıkıldım herseyi ben mi dusuncem bu erkekler niye böyle bi de kaynanam bizde allahim her lafa atliyor esimle iki sohbet edemiyoruz bakkala bile gitsek pesimize takiliyor. siz gidin benim ne işim var demiyor.
Hadi gözün aydın.. İnşallah hepsinden geçersin..hayirki aksamlar arkadaslar bende ankaraad sinavimi atlatyim geldim insallah hepsind3n gecerim okul biter
butun hastalara halssizlare gecmis olsum Alalh iyilik guc kuvvet versin bende diz kapagin alti sis hemde agroyo bi bacagim sabah krampla uyandim
iki gundr fena uykusuzm
herkesin bayrami simdiden mubarek olsun⚘⚘
Şimdilik düşünme böyle şeyler hamilesin olumsuz duygular geçmesin bebeğine de..hep boyle malesef ben kendim gidip alabilsem hic ugrasmadan annemle gidip alirim maddi olarak sıkıntım yok zaten calisiyorum ama bu tarz mobilya satan yerlere arac olmadan gidilmiyor bende de arac yok... Kaynanaya gelince kp vefat etti gorumcem de evlendi ortada kaldi kendi evi var ama 7 24 bizde kalıyor esim de annesine hic kiyamaz ayip olmasin diye nezaketen çağırıyor ama kadin kuyruk gibi pesimizde zaten ilerde bizimle yasayacak napcam bilmiyom psikolojim bozuldu surekli dusunmekten
bu tarz esyalari gidip gormeden almak da istemiyorum ne cikacagini ne geleceğini bilemiyorum mobilyayi bakip alma taraftayim. Ikeaya bakmistik ama begenmedim bana hitap etmedi. baska yerlere de gidip bakalim diyorum ben soyluyom ben dinliyom.... Izne ayrilinca ne yapcam bilmiyom butun gun ayni evin icinde kaynanayla delirmecelerrr...canım artık herşey internetten alınabiliyor. Madem beraber bakamıyorsunuz eşini ikna et mobilya tarzı şeyleri ikea gibi sitelerden ısmarla gelsin. Kurulumunu eşin yapar basit. Arabayi filan da oyle yap. Belli miktarin uzerinde alisverislere hep.kargo bedava zaten. Kendini de uzme oturdugun yersen bitir isini. Kaynananla beraber mi yasiyosunuz?
dusunmemeye calissam da olmuyor ki, isteyken anlamiyorum ama eve gidince zaten görüyorum gül yüzünüŞimdilik düşünme böyle şeyler hamilesin olumsuz duygular geçmesin bebeğine de..
Renk secimi de bu grupta arkdslar söylemişti benim de içime sindiPiaLeon rengi.harika.olmusss bayildim
sinemist57 sen muhatap olma herkes evinde kalsin gorumcende.kalsın rahat bıraksın.senn.zaten izne.ayrilcaksin çıksın.gitsin esine anlat.kibarca sen.sakin.ol.sakince hallet
I ikuayko kesinRenk secimi de bu grupta arkdslar söylemişti benim de içime sinditeşekkür ederim boya bu Eki Görüntüle 2275573
Korkma canim. Doktor takibinde kal. Urolojiden randevu al. Ilk hamileligimde benim de oldu. Hatta bobreklerim genisledi. Hamilelik bitince eski haline dondu. Simdiki hamileligimde de her ay kontrol ediliyordum. Ilk 3 ay yoktu. Sonra tekrar bobrek genislemesi falan basladi. Simdiljk bir sikintisi yok. Suyu cok icmeye calisiyoeum sadece. Doktor da ultrasonla bakiyor bobreklere. Doguma kadar boyle gidicem buyuk ihtimal. Dogumdan sonra gene duzelcek buyuk ihtimal. Hamilelik boyle seyler Ortaya cikarabiliyor.Kızlar kum döküyormuşum. İdrar tahlilimde amorf fosfat kristalleri görüldü yazıyor. Dün idrarımda yanma yoktu ama bugün hafif yanma da başladı. Napacam ben
sqgol canim inslalah yeteri kadar dogru yapmisimdir tum derslerdenZ zhrazynep hadi gözün aydin canim gecmis olsun
sinemist57 senin ihtiyacin trip kapris kavga biraz kaşı ama.takilma listen belliyse sadece iki saat yeter size kafana takma canim
Canım zaten bana cevap veren kişiler sizlersnz hep kesin sizdn cikmstr
amin canim insalh hepsinden geçerimHadi gözün aydın.. İnşallah hepsinden geçersin.. ☺
Kizzz dogru mu okudum kotu seye gulme.efektiCanım zaten bana cevap veren kişiler sizlersnz hep kesin sizdn cikmstrbazıları da var asla cevap vermez ama kötü olan bisey varsa gülme efekti koyarlar sadece gözümden kaçmazsa
dusunmemeye calissam da olmuyor ki, isteyken anlamiyorum ama eve gidince zaten görüyorum gül yüzünü
Harika görünüyor güle güle kullanınKızlar bitmedi bugün tembeliz sanirsambayramdan sonra nasipse bitecek üst kısmında cizdgmz yere köpük çıta gelecek
Eki Görüntüle 2275547
Ooo.. Vurdu gol olduCanım zaten bana cevap veren kişiler sizlersnz hep kesin sizdn cikmstrbazıları da var asla cevap vermez ama kötü olan bisey varsa gülme efekti koyarlar sadece gözümden kaçmazsa
Size yakin mi oturuyo kayinwaliden.. canim cocugyn esyalarini netten alin benim hep online alindi mobilya isi icin bir iki gununu esinle su bayram tatilinde ayirin Allah in izniyle hemen biterdusunmemeye calissam da olmuyor ki, isteyken anlamiyorum ama eve gidince zaten görüyorum gül yüzünü
Tatlım herkes nasıl dusunyrsa öyle olsunOoo.. Vurdu gol oldueğlenmece yeri bura ya art şeyisi yoktur bence
bunaltma kendini canim. giyim vs seyleri netten almaya basla sen..az moralin gelsin. sonra esinle illaki cikar alirsiniz buyuk esyalari.cok moralim bozuk ya bebegimin hicbirseyi yok babasi cok rahat ne beşik ne dolap ne arabası var ne zaman alicaz ne yapacaz artik cok sıkıldım herseyi ben mi dusuncem bu erkekler niye böyle bi de kaynanam bizde allahim her lafa atliyor esimle iki sohbet edemiyoruz bakkala bile gitsek pesimize takiliyor. siz gidin benim ne işim var demiyor.
kendi evi varsa 7/24 sizde ne alaka yahu..Allah yardimcin olsun.hep boyle malesef ben kendim gidip alabilsem hic ugrasmadan annemle gidip alirim maddi olarak sıkıntım yok zaten calisiyorum ama bu tarz mobilya satan yerlere arac olmadan gidilmiyor bende de arac yok... Kaynanaya gelince kp vefat etti gorumcem de evlendi ortada kaldi kendi evi var ama 7 24 bizde kalıyor esim de annesine hic kiyamaz ayip olmasin diye nezaketen çağırıyor ama kadin kuyruk gibi pesimizde zaten ilerde bizimle yasayacak napcam bilmiyom psikolojim bozuldu surekli dusunmekten
tesekkur ederim canim.Bir pazar uzak kaldım ancak bitti sayfalar,
Rahatsız olanlara geçmiş olsun
R Rzg14 paşaya gelmiş geçmiş olsun, çabuk atlatsın inşallah.
sinemist57 bizdede durumlar farklı değil benimki almakla çözülecek değil kendi yapacağı şeyler var. Ben netten tamamlıyorum çoğu şeyi. Büyük şeyler için keyif gelmesini bekliyoruz. Badana boya işi izne kaldı oda temmuzda hem sıcak hem 8 aylık nasıl olcak bilmiyorum.
Ödem konusu olmuş, doktor normal 3 kilo fazla aldın diyor. Yazın geçirilen hamilelikleri de daha çok oluyormuş. Su içmeye devam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?