2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de almadım bişey daha oruçlu çıkamadı bayramdan sonra alınacak eksikler inşallah.. Sıkma canını ağız tadıyla da alırsınız inşallah gezmek zor ama artık bizim için gerçekten

Hadi gözün aydın.. İnşallah hepsinden geçersin..

Şimdilik düşünme böyle şeyler hamilesin olumsuz duygular geçmesin bebeğine de..

bu tarz esyalari gidip gormeden almak da istemiyorum ne cikacagini ne geleceğini bilemiyorum mobilyayi bakip alma taraftayim. Ikeaya bakmistik ama begenmedim bana hitap etmedi. baska yerlere de gidip bakalim diyorum ben soyluyom ben dinliyom.... Izne ayrilinca ne yapcam bilmiyom butun gun ayni evin icinde kaynanayla delirmecelerrr...

Bir pazar uzak kaldım ancak bitti sayfalar,
Rahatsız olanlara geçmiş olsun
R Rzg14 paşaya gelmiş geçmiş olsun, çabuk atlatsın inşallah.
sinemist57 bizdede durumlar farklı değil benimki almakla çözülecek değil kendi yapacağı şeyler var. Ben netten tamamlıyorum çoğu şeyi. Büyük şeyler için keyif gelmesini bekliyoruz. Badana boya işi izne kaldı oda temmuzda hem sıcak hem 8 aylık nasıl olcak bilmiyorum.
Ödem konusu olmuş, doktor normal 3 kilo fazla aldın diyor. Yazın geçirilen hamilelikleri de daha çok oluyormuş. Su içmeye devam dedi.

PiaLeon rengi.harika.olmusss bayildim
sinemist57 sen muhatap olma herkes evinde kalsin gorumcende.kalsın rahat bıraksın.senn.zaten izne.ayrilcaksin çıksın.gitsin esine anlat.kibarca sen.sakin.ol.sakince hallet
Renk secimi de bu grupta arkdslar söylemişti benim de içime sindi teşekkür ederim boya bu

Kızlar kum döküyormuşum. İdrar tahlilimde amorf fosfat kristalleri görüldü yazıyor. Dün idrarımda yanma yoktu ama bugün hafif yanma da başladı. Napacam ben
Korkma canim. Doktor takibinde kal. Urolojiden randevu al. Ilk hamileligimde benim de oldu. Hatta bobreklerim genisledi. Hamilelik bitince eski haline dondu. Simdiki hamileligimde de her ay kontrol ediliyordum. Ilk 3 ay yoktu. Sonra tekrar bobrek genislemesi falan basladi. Simdiljk bir sikintisi yok. Suyu cok icmeye calisiyoeum sadece. Doktor da ultrasonla bakiyor bobreklere. Doguma kadar boyle gidicem buyuk ihtimal. Dogumdan sonra gene duzelcek buyuk ihtimal. Hamilelik boyle seyler Ortaya cikarabiliyor.

Canım zaten bana cevap veren kişiler sizlersnz hep kesin sizdn cikmstr bazıları da var asla cevap vermez ama kötü olan bisey varsa gülme efekti koyarlar sadece gözümden kaçmazsa
Kizzz dogru mu okudum kotu seye gulme.efekti hormonlar yanlis gorduruyordur sasi bak şaşır şaşırdım valla kasti degildir ya yavrum

dusunmemeye calissam da olmuyor ki, isteyken anlamiyorum ama eve gidince zaten görüyorum gül yüzünü
Size yakin mi oturuyo kayinwaliden.. canim cocugyn esyalarini netten alin benim hep online alindi mobilya isi icin bir iki gununu esinle su bayram tatilinde ayirin Allah in izniyle hemen biter

bunaltma kendini canim. giyim vs seyleri netten almaya basla sen..az moralin gelsin. sonra esinle illaki cikar alirsiniz buyuk esyalari.

kendi evi varsa 7/24 sizde ne alaka yahu..Allah yardimcin olsun.

tesekkur ederim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…