2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayy yirmilik diş ağrısı berbat ben Bi tane tek çıkardım çıkarana kadar anam ağladı.. İnşallah geçer hemen o çene ağrısına bişey fayda eder mi yaa
inşallah geçer ya sirke koyuyrm arada çoğalmadı ağrısı ama çenem değilde dişin cıktıgi yer agryo et parcasi sallaniyor ztn bide sislik ve kizariklik var bende iltahap varsa diye sirke yapiyorm

Bende çok çektim.o 20 lik dişlerden iki tane çıkardım ama bana sorr hala duruyorlar tabi çektirmedim.. yaş oldu 35 nadir de olsa hala bazen hafif bir sizi oluyor
Bende korkumdan cektirmemistim smdi çoğalmasın diye sirkeli su yapiyrm karanfil yagi alsammı acba karar veremedim

hamilelikte en korktugum sey dis agrisiydi, karanfil uyusturuyor agzi falan belki faydasi olur ama kökten çözüm olmazsa dis ağrısı devam edebilir cektirene kadar da sana rahat vermeyebilir
Şuan cektirmem imkansız herlde ona da dayanamam karanfil yağı alsam ağrı çoğalmadan sıksam bi zararı olmaz dmi

aksama kardesim gelecekmis. yarinda kvler gelecek diye temizdi ama yine de banyoyu temizleyim dedi. iste o an aklima geldi .. size de yazayim da sonra aklima gelmeyebilir dedim.
dogum yaptiktan sonra lohusaligim (kanama suresi yani) bitene kadar annem bana ayri wc kullandirtti. o wc yi baska kimse kullanmadi. rahim yolu acik mikrop kapma olasiligin fazla olur diye ayirmisti oyle.

Karpal tünel sendromu diye birsey vardi ama o mu bilmiyorum canım hamilelikte cok oluyor diye okumuştum
internette ingilizce olarak ayni seyi bende gordum, aynen onu yasadim bu sabah ilk kez. Allah korusun, devamli olan bisey olsa elimizi resmen kullanamayiz

İste ben deno yuzdennhelal olsun dedim bi bucuk saat tren nedir bisiklet vs dayanikli kadinsin masallah
bi yerden sonra aliskanlik oluyor, istasyondan bisiklet kiralayabiliyoruz cok basit bi sekilde kendi bisikletin gibi istasyonun bodrumundan bisikleti alip binip gidiyosun. bu koca karinla cokta mantikli degil bisiklet diicem ama tum hollanda bisiklet uzerinde yasiyo nerdeyse
o degilde, trende afakanlar basti, yine herifin biri geldi bi milyon yer icinde benim yanima oturdu. resmen bakislarimla kufur ettim cantami kaldirirken, okuz okuz bakti. KÖRMÜSÜN de diyemiyosun. donus yolunda yine biri oturmaya kalkarsa baska yer bulmasini rica edicem.

[IMG alt="Portakallicilek"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/697/697258.jpg?1557045124[/IMG] Portakallicilek dedigi gibi pc başında duran annelerde karpal tunel. Sendromu diye bir hastalik var kuzum doktora danis gecmis.olsun
ilk kez oldu doktorluk bi durum degil simdilik, dus aldiktan sonra makyajimi yaparken yavas yavas gecti sabah.

Elleri yuksekte mi tutucam? Bi google amcada arastiriim onuda sagol canim!

tatlim skype ve facetime ile hallediyorum bazi toplantilari, ama bugun 3 toplantim var. gelmeye degiyor yani. ama yolda afakanlar basiyo artik oturmaktan. idare edicez, baska turlu avantajlarim var mesela carsambalari evden calisiyorum. cuma gunleri ise calismiyorum. yani aslinda 3 gün gel git yapiyorum farkli sehirlerdeki departmanlara. neyse ki arabami sorunsuz kullanabiliyorum sukur hala uzun mesafeyi tercih etmiyorum, hadi cisim geldi arabada ve ben trafige takildim? arabamda bos sise bulunduruyorum bu ihtimale karsi. Allah korusun. ama tammm benim basima gelebilecek bisey olurdu. neyse saydim az once, bu haftayi saymaz isem 5 is haftam kalmis.

bi hollandali kadinla calismistim vakti zamaninda, hamileliklerinin birinde anlattigi bi hikayeye asiri gulmustum. cisi gelmis, trafikteler arabada, esi kullaniyomus arabayi. ama trafik kapali, zerre kimildama yokmus. bir baska bebegi daha varmis, o bebegin bebek bezlerine taksit taksit cis yapmak zorunda kalmis. arabada cisini uc parcaya bolup uc adet bebek bezine cis yaptigini dusunsene? evet gulerken gozlerimden yas gelmisti gercekten. Allah korusun Yarabbim basima gelmesin hic insallah

Cok.dertli soyledin be

Akreplerin kötü ünü malum, başaklar iyi, temiz, düzenli..

Akreplerle hıc anlasamıyorum. Yengem ve kp akrep. Ben aslanım

Evet iki burç da sabit, anlaşması zor. Ama benim çok aslan arkadaşım var :)

Yaa teşekkür ederim canım ♥ hepimize rabbim mutluluk nasip etsin inşallah.. Sanmam sürpriz mürpriz 12 ye kadar var süre bakalım..
Nice güzel yıllarınız olsun..

Evet, Japonya'da kaplıcalar çok meşhurdur. Ben de bayılarak gidiyordum. Hamileliğimin başında doktor kaplıcayı da, küvete sıcak su doldurmayı da yasakladı. Hamilelikten önce her hafta giderdim mutlaka, şimdi doğum sonrasını heyacanla bekliyorum ben de..

Ben soğuk, serin havaları severim. Yaz mevsimini hiç sevmiyorum.

Bence keyif alın. Herşeye karışan bir tip değilse keyifli bile olabilir.

Evet, benim de bir tanıdığım haziran ayında kalorifer yakmıştı
Onun odasına girmek istemiyordu kimse nefes alınmıyordu sıcaktan ama o yorganla falan yatıyordu. Bir hafta kadar devam etti yanlış hatırlamıyorsam.

Kizlar bu ara hareketleri çok demiştim bide sertleşiyor karnimda birden bire sancı veriyor ve bu aralar çok halsizim uzerimde ağırlık var benim gibi olanlariniz kimler

Son bir haftadır ben de çok uyuyorum. Sabah çok erken uyanıyorum normalde de ama 8 gibi uyuyorum, bir de akşama doğru tekrar uyuyorum. Gün içinde 3 saat falan uyumaya başladım

Biz de hiçbirşey almadık henüz. Benim annem gelirken getirecek bir kısmını, bir kısmını da kayınvalide ile alalım dedik. Ama 7. ayda alırız dedim ben. Zaten küçük bebek, acil olanları alsak yeterli diye düşünüyorum, stres yapmaya gerek yok :)

Normal doğum olacaksa bebek doğmamış bile olabilir.. Yani zamana bırakmak en iyisi. Doğum yapmış eve gitmişseniz günü birlik gidip gelsin, arkadaşlık da önemli. Sizin nasılsa refakatçiniz varmış.

4 yıl geçmişse, şartlar da uygunsa normal doğum yapabiliyor.
Elbette buna doktorunuz karar verebilir.

Evet ben evde doğmuşum, doğduğumda kundağımın içine çikolata koymuşlar. Abimler bakarken aa çikolata var demişler, bizimkiler de kardeşiniz size hediye getirdi diye abimlere vermişler.
Çok sevinmiş onlar da..

Ben de ebeveyn banyosunu acmayi düşünüyorum kendim için de oradaki esyalari nereye sokacağım, o muamma

Teşekkür ederim canım

Kizz nasil yaptin aaaa anlatsana nasıl.oldu
valla canim dogumu gozunde hic biyutme onemli olan sanciy cekmekmis benim canim cok tatlidir
hep suni aldim cok zordu ama sanci cekerkem hep dua eytim Allahim sezeryan olmak istemiyorum diye
cok korkuyirum sezeryandan hala insallah buda nirmal olur
ilk bi hafta insan ilk dogumda zorluk cekiuo ama insallah hepimizin iyi gecer
benim dikisim de cokty ama yine inslalah normal dogum yaparum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…