2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Annemler kardesim.bilmem neyim.bizde kalcak.rahatsizim.diyemedin mi neden sepet havasi vermedin ben insanlarin cikar icin aylar yıllar sonra gelmesine insani kullanmalarina dayanamıyorum çıldırıyorum

Annemler kardesim.bilmem neyim.bizde kalcak.rahatsizim.diyemedin mi neden sepet havasi vermedin ben insanlarin cikar icin aylar yıllar sonra gelmesine insani kullanmalarina dayanamıyorum çıldırıyorum
Diyemedim yaa kendime kızıyorum zaten kac saattir.. Arkadas gezmeyi pek sever 7 aylik olmusum 9 aylik olmusum umrunda degil yolu burdan geciyo ve gezecek yer ariyodu bana kitledi işte

Anam neler konuşulmuş yine Doğum olayına girilmiş benimde endişelerim var fakat Benim düşüncem henüz olmayan yaşamadığımız hiçbirşeyin korkutmaması olmalı yani çekmediğin sancının olmadığın ameliyatın atılmayan dikişin korkusu henüz bunların ne boyutta acılı ve sancılı olduğunu bilmiyoruz artı acı eşiği diye bişey var benimki yüksektir bir başkasının düşük. Mutlaka zorlukları olacak ayağa kalkamamak tuvaletteki zorluklar vs vs geçecek ama 100 gün sürse bile geçecek deneyimli arkadaşlar daha iyi bilirler tabi. kişisel olan düşünceler deneyimler paylaşılmalı elbette ama gerçekten felaket senaryosu yazılmadan şuna o kadar inanıyorum ki bedenimiz o anki zorluğa dayanabilecek güçte ki Allah kimseye çekemeyeceğinden fazlasını yüklemez çok acı bir tecrübem oldu boş ve deneyimsiz konuşmuyorum nelere dayanabileceğimi gördüm hastaneden eli boş çıkmak bana çok fazla şey öğretti Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı geceler hayırlı bayramlar

Allah im kimseye korktugunu ugratmasin inslalh canim
gercektem kadin dogum yapinca ne kadar guclu bi varlik oldugunu anliyo

Ahhh yapabilseydim keşke reddemedim artık kız gununu ayarladi su gun geliyoruz dedi yapcak birsey yok ve en onemlisi esimi pazartesi cok onemli sinavi var kendimi gectim adam ders calisamayacak
Neden bu kadar israrci anlayamadim insanlar ne kadar anlayissiz onseni dusunmuyosansenn kendini dusun... Bide insanlar diyo ya ben yabanci miyim canim yahu yabancisin tabii evimde yasamayan herkes yabanci iste

Ahhh yapabilseydim keşke reddemedim artık kız gununu ayarladi su gun geliyoruz dedi yapcak birsey yok ve en onemlisi esimi pazartesi cok onemli sinavi var kendimi gectim adam ders calisamayacak

Su dusuncesiz insanlar nasil bi kafa yasiyo ya anlayamiyorum.. Ben arkadaslarimin bebegi var diye msj atmadan musait misin demedem tel mi acmiyordum pess

emri vaki yapmis. arayip konus cnm. esinin sinavinin oldugunu ve kendinin misafir agirlayamayacak oldugunu. direk soyle. gelmesin boyle tipler mumkunse

İptal et. 2 cocukla hayatta ugrasamazsin. Ne kadar yapmam desen de yemek pisireceksin, sofraydi yatakti, sonra onlar gidenecek yikanacak hepsi, cocuklar ve ev duzeni vs vs
İptal etmenin bir yolunu bul.
Su dusuncesiz insanlar nasil bi kafa yasiyo ya anlayamiyorum.. Ben arkadaslarimin bebegi var diye msj atmadan musait misin demedem tel mi acmiyordum pess
Aynen

Marjo doktor sezeryan gerekli görüyorsa kesilmek biçilmek vs önemli değil. Bunu da böyle düşünmemek gerekir. Sezeryan bir ameliyat ve tabiki kesi olacak. Kıl dönmesi olsanız onu bile kesiyorlar. Bu şekilde ifade ettiğinizde normal Doğumu överken diğerini yerin dibine sokarak ilk doğumunu sezeryan ile yapmak zorunda kalabilecek arkadaşlara faydanız değil zararınız dokunacaktır. Hepimiz biliyoruz ki şartlar uygun olduğunda normal Doğum en iyisi ancak ne yazık ki her bebek normal doğamıyor ve her Kadın normal doğurmaya uygun fiziksel şartlarda olamayabiliyor. Sezeryanda Barsaklar falan demişsiniz ifade edemeyeceğim daha fazla ama emin olun hiç bir sorun kalmıyor her organımız eski haline dönüyor. Çocuk ile ilgili de ben sorun yaşamadım alerjik vs değil bağışıklıkta vs sorunu yok Allah’a şükür. Doktorunuz nasıl gerekli görürse korkmayın. Asıl inatla doktorun önermediği yöntemi seçmeniz riskleri arttırır bence.

Son düzenleme:
Bağırsak mi çıkarılıyor yaa grubu çok sevyrm ama yalvrrm böyle şeyleri yazmasnlar zaten şuan farklı psikljdyz ve ilk dogmmz cogumzn
Ya canım korkma İnan ki bilmiyorum çıkarılıyorsa bile bilmemize gerek yok her şey eskisine dönüyor barsaklarımız falan neyimiz varsa ameliyattan çıktıktan bir kaç saat sonrA ayaktasın öyle bir yerin çıkmış gibi falan hissetmiyceksin. Yani detaylıca neremizi kesip ne yaptıklarını şahsen bilmemizin ne anlamı var ki. Normal Doğumda da öyle bilmemiz gerekmiyor herkes gibi doğuracağız işte. Hey allahım ya ne tipler var korkma lütfen bak bizler yaşadık binlercesi yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…