Annemler kardesim.bilmem neyim.bizde kalcak.rahatsizim.diyemedin mi neden sepet havasi vermedin ben insanlarin cikar icin aylar yıllar sonra gelmesine insani kullanmalarina dayanamıyorum çıldırıyorumBu arada bugun cok gerildim ya bayram oncesi canim sıkıldı..Bir arkadasim var (eskiden samimiydik ama 4 senedir falan pek gorusmuyorduk) bayram bitimi esiyle cocuguyla gelip 2 gun bende kalmak istiyor.Ben bayramda yokum diyorum bayramdan sonra diye israr ediyor daha ve ben hic iyi degilim ayaklarim şiş, alerjim felaket durumda..Hic misafir agirlayacak durumda degilim ve eşim çok kızdı tartistik arkadasimin düşüncesizligi yüzünden..Insanlar niye boyle anlamiyorum ya 7 aylik hamile oldugumu biliyo birde
Diyemedim yaa kendime kızıyorum zaten kac saattir.. Arkadas gezmeyi pek sever 7 aylik olmusum 9 aylik olmusum umrunda degil yolu burdan geciyo ve gezecek yer ariyodu bana kitledi işteAnnemler kardesim.bilmem neyim.bizde kalcak.rahatsizim.diyemedin mi neden sepet havasi vermedin ben insanlarin cikar icin aylar yıllar sonra gelmesine insani kullanmalarina dayanamıyorum çıldırıyorum
Allah im kimseye korktugunu ugratmasin inslalh canimAnam neler konuşulmuş yine Doğum olayına girilmişbenimde endişelerim var fakat Benim düşüncem henüz olmayan yaşamadığımız hiçbirşeyin korkutmaması olmalı yani çekmediğin sancının olmadığın ameliyatın atılmayan dikişin korkusu henüz bunların ne boyutta acılı ve sancılı olduğunu bilmiyoruz artı acı eşiği diye bişey var benimki yüksektir bir başkasının düşük. Mutlaka zorlukları olacak ayağa kalkamamak tuvaletteki zorluklar vs vs geçecek ama 100 gün sürse bile geçecek deneyimli arkadaşlar daha iyi bilirler tabi. kişisel olan düşünceler deneyimler paylaşılmalı elbette ama gerçekten felaket senaryosu yazılmadan şuna o kadar inanıyorum ki bedenimiz o anki zorluğa dayanabilecek güçte ki Allah kimseye çekemeyeceğinden fazlasını yüklemez çok acı bir tecrübem oldu boş ve deneyimsiz konuşmuyorum nelere dayanabileceğimi gördüm hastaneden eli boş çıkmak bana çok fazla şey öğretti Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı geceler hayırlı bayramlar
Neden bu kadar israrci anlayamadim insanlar ne kadar anlayissiz onseni dusunmuyosansenn kendini dusun... Bide insanlar diyo ya ben yabanci miyim canim yahu yabancisin tabii evimde yasamayan herkes yabanci isteAhhh yapabilseydim keşke reddemedim artık kız gununu ayarladi su gun geliyoruz dedi yapcak birsey yok ve en onemlisi esimi pazartesi cok onemli sinavi var kendimi gectim adam ders calisamayacak
Ahhh yapabilseydim keşke reddemedim artık kız gununu ayarladi su gun geliyoruz dedi yapcak birsey yok ve en onemlisi esimi pazartesi cok onemli sinavi var kendimi gectim adam ders calisamayacak
Bu arada bugun cok gerildim ya bayram oncesi canim sıkıldı..Bir arkadasim var (eskiden samimiydik ama 4 senedir falan pek gorusmuyorduk) bayram bitimi esiyle cocuguyla gelip 2 gun bende kalmak istiyor.Ben bayramda yokum diyorum bayramdan sonra diye israr ediyor daha ve ben hic iyi degilim ayaklarim şiş, alerjim felaket durumda..Hic misafir agirlayacak durumda degilim ve eşim çok kızdı tartistik arkadasimin düşüncesizligi yüzünden..Insanlar niye boyle anlamiyorum ya 7 aylik hamile oldugumu biliyo birde
emri vaki yapmis. arayip konus cnm. esinin sinavinin oldugunu ve kendinin misafir agirlayamayacak oldugunu. direk soyle. gelmesin boyle tipler mumkunseAhhh yapabilseydim keşke reddemedim artık kız gununu ayarladi su gun geliyoruz dedi yapcak birsey yok ve en onemlisi esimi pazartesi cok onemli sinavi var kendimi gectim adam ders calisamayacak
İptal et. 2 cocukla hayatta ugrasamazsin. Ne kadar yapmam desen de yemek pisireceksin, sofraydi yatakti, sonra onlar gidenecek yikanacak hepsi, cocuklar ve ev duzeni vs vsBu arada bugun cok gerildim ya bayram oncesi canim sıkıldı..Bir arkadasim var (eskiden samimiydik ama 4 senedir falan pek gorusmuyorduk) bayram bitimi esiyle cocuguyla gelip 2 gun bende kalmak istiyor.Ben bayramda yokum diyorum bayramdan sonra diye israr ediyor daha ve ben hic iyi degilim ayaklarim şiş, alerjim felaket durumda..Hic misafir agirlayacak durumda degilim ve eşim çok kızdı tartistik arkadasimin düşüncesizligi yüzünden..Insanlar niye boyle anlamiyorum ya 7 aylik hamile oldugumu biliyo birde
AynenSu dusuncesiz insanlar nasil bi kafa yasiyo ya anlayamiyorum.. Ben arkadaslarimin bebegi var diye msj atmadan musait misin demedem tel mi acmiyordum pess
Ya canım korkma İnan ki bilmiyorum çıkarılıyorsa bile bilmemize gerek yok her şey eskisine dönüyor barsaklarımız falan neyimiz varsa ameliyattan çıktıktan bir kaç saat sonrA ayaktasın öyle bir yerin çıkmış gibi falan hissetmiyceksin. Yani detaylıca neremizi kesip ne yaptıklarını şahsen bilmemizin ne anlamı var ki. Normal Doğumda da öyle bilmemiz gerekmiyor herkes gibi doğuracağız işte. Hey allahım ya ne tipler var korkma lütfen bak bizler yaşadık binlercesi yaşıyorBağırsak mi çıkarılıyor yaagrubu çok sevyrm ama yalvrrm böyle şeyleri yazmasnlar zaten şuan farklı psikljdyz ve ilk dogmmz cogumzn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?