Oh haydi kolayladın. Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir. Evet ayaklar fena şişiyor mümkünse gün içinde uzatmak lazım. İnstada gezerken senin çirkin bebişleri annelerinin güzel bulduğuna dair yazdıklarını hatırlatan bir paylaşım gördüm. Yalnız değilsin bak böyle:
hakkaten very fresh! guzel gunlerde kullansin Mutlu insallah.
bu aralar cok fazla hamile var cevremde! herkes icin asiri seviniyorum bana noluyosa:))
kuzenimin esini dun kutladik, 11 aylik bi bebegi var ve ikinci 3 aydir yoldaymis! yakin bi arkadasim ikinci bebegine gebe. bide 40 yasinda gectigimiz sene iki dusuk yapan bi is arkadasim da hamile. en cok bu sonuncuya sevindim:) kadina gittim bide turk kasari aldim, ye de bebek buyusun kucuk kalmasin diye ahaha..
hakkaten very fresh! guzel gunlerde kullansin Mutlu insallah.
bu aralar cok fazla hamile var cevremde! herkes icin asiri seviniyorum bana noluyosa:))
kuzenimin esini dun kutladik, 11 aylik bi bebegi var ve ikinci 3 aydir yoldaymis! yakin bi arkadasim ikinci bebegine gebe. bide 40 yasinda gectigimiz sene iki dusuk yapan bi is arkadasim da hamile. en cok bu sonuncuya sevindim:) kadina gittim bide turk kasari aldim, ye de bebek buyusun kucuk kalmasin diye ahaha..
Cikmiyor iste tam renk beyaz degil, bu fotograftakinden de açık bir ton. Dun surerken sürekli kendimi ovdum zaten, ne basarili kadinim ya Super renk secmisim dedim hep
Soldaki esimin babaannesinden kalma yadigar.
cok hos bir renk ferah gorunuyor zaten, benim oglusumun odasi da pembe olcak malesef gecen yil tum evi pembeye boyayınca bebisin odasini tekrar boyayalim demeye cesaret edemiyom ☹
cok hos bir renk ferah gorunuyor zaten, benim oglusumun odasi da pembe olcak malesef gecen yil tum evi pembeye boyayınca bebisin odasini tekrar boyayalim demeye cesaret edemiyom ☹
Cikmiyor iste tam renk beyaz degil, bu fotograftakinden de açık bir ton. Dun surerken sürekli kendimi ovdum zaten, ne basarili kadinim ya Super renk secmisim dedim hep
Soldaki esimin babaannesinden kalma yadigar. Eki Görüntüle 2276108
Vallahii super kuzum.masallah country rustik olcak mobilya besik super duvar rengi harika masallah hadi bakalim devami gelir babamizin hala avize takmasini bekliyorum
Soldaki esimin babaannesinden kalma yadigar. Eki Görüntüle 2276108
Vallahii super kuzum.masallah country rustik olcak mobilya besik super duvar rengi harika masallah hadi bakalim devami gelir babamizin hala avize takmasini bekliyorum
Yatak odasinda 1 senedir avize yok kizlar bizde. Ya alisacak ya katil olacaksin, simdi bebemin babasini da oldurmek istemiyorum, ışıksız yasiyorum valla
ay bebek odasi dediniz, haftaya gelecek bizim odamiz. dort gozle bekliyorum valla.
ufak bi sorun var. kayinvalidem ve kayinpederimin gelme durumu var. ben oturamiyorum kalkamiyorum yatamiyorum hic bi halt yapamiyorum ama escaazim gelip gitsinler iki gunlugune diyor (emeklilik olaylarini duzene sokamadilar bi turlu!). senin iki gunun bana iki hafta olur dedim, kesinlikle olmaz diyor. inanmiyorum ama napayim bilemiyorum. bebek odamizi su anda misafir odasi ve calisma odasi olarak kullaniyoruz, esyalar haftaya gelecek kuracak adamlar. nereme koycam koca dolaplari hic bi fikrim yok. koltuklarimda komforlu degil ki orda yatsinlar desem. ooff..