2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim cocum da böyle olacak ya ahahah ben de cirkin diyeni kürekle döveceğim

Eki Görüntüle 2276102
Renk tam çıkmıyor, daha ferah bir renk
hakkaten very fresh! guzel gunlerde kullansin Mutlu insallah.

bu aralar cok fazla hamile var cevremde! herkes icin asiri seviniyorum bana noluyosa:))
kuzenimin esini dun kutladik, 11 aylik bi bebegi var ve ikinci 3 aydir yoldaymis! yakin bi arkadasim ikinci bebegine gebe. bide 40 yasinda gectigimiz sene iki dusuk yapan bi is arkadasim da hamile. en cok bu sonuncuya sevindim:) kadina gittim bide turk kasari aldim, ye de bebek buyusun kucuk kalmasin diye ahaha..

11 aylik bebegi olana da sut korur mu demisler benim arkadasimda oyle kaza kurbani

11 aylik bebegi olana da sut korur mu demisler benim arkadasimda oyle kaza kurbani
yoo gayet isteklilermis:) korunmayi birakmislar bilincli olarak, epey surer hamile kalmam diye tahmin etmis ama Allah hemencecik kismet etmis iste:)

bebegi uslu, kendide keyifli rahat bir anne. ikincide de zorlanmaz insallah cok. darisi bize (rahat bebisler ve anneler konusu yani haha)!

Beyaz mi canim bu isiktan tam anlayamadim ellerinize saglik
Cikmiyor iste tam renk beyaz degil, bu fotograftakinden de açık bir ton. Dun surerken sürekli kendimi ovdum zaten, ne basarili kadinim ya Super renk secmisim dedim hep
Soldaki esimin babaannesinden kalma yadigar.

cok hos bir renk ferah gorunuyor zaten, benim oglusumun odasi da pembe olcak malesef gecen yil tum evi pembeye boyayınca bebisin odasini tekrar boyayalim demeye cesaret edemiyom ☹
Boya kolay degil, iki rulo atiyorum nefessiz kaliyorum. Kociskon erinmezse deneyebilirsiniz ama pembe beni bozmazdi mesela.

Vallahii super kuzum.masallah country rustik olcak mobilya besik super duvar rengi harika masallah hadi bakalim devami gelir babamizin hala avize takmasini bekliyorum

cok hos bir renk ferah gorunuyor zaten, benim oglusumun odasi da pembe olcak malesef gecen yil tum evi pembeye boyayınca bebisin odasini tekrar boyayalim demeye cesaret edemiyom ☹
Bence sen bu konuda biseyler yap kuzum.pembe de olmaz ki

Vallahii super kuzum.masallah country rustik olcak mobilya besik super duvar rengi harika masallah hadi bakalim devami gelir babamizin hala avize takmasini bekliyorum
Yatak odasinda 1 senedir avize yok kizlar bizde. Ya alisacak ya katil olacaksin, simdi bebemin babasini da oldurmek istemiyorum, ışıksız yasiyorum valla

Kabaca odamiz boyle avize takilip perde degiscek fon takilcak ortadaki ivir zıvır kalkicak
I ikuayko katil olma dur bakalim elektrikçi cagirmayi dusunuyorum. gelmisken perde de taktiririm

Eklentiler

• IMG_20190605_125715.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20190605_125728.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 71
ay bebek odasi dediniz, haftaya gelecek bizim odamiz. dort gozle bekliyorum valla.

ufak bi sorun var. kayinvalidem ve kayinpederimin gelme durumu var. ben oturamiyorum kalkamiyorum yatamiyorum hic bi halt yapamiyorum ama escaazim gelip gitsinler iki gunlugune diyor (emeklilik olaylarini duzene sokamadilar bi turlu!). senin iki gunun bana iki hafta olur dedim, kesinlikle olmaz diyor. inanmiyorum ama napayim bilemiyorum. bebek odamizi su anda misafir odasi ve calisma odasi olarak kullaniyoruz, esyalar haftaya gelecek kuracak adamlar. nereme koycam koca dolaplari hic bi fikrim yok. koltuklarimda komforlu degil ki orda yatsinlar desem. ooff..

Kabaca odamiz boyle avize takilip perde degiscek fon takilcak ortadaki ivir zıvır kalkicak
I ikuayko katil olma dur bakalim elektrikçi cagirmayi dusunuyorum. gelmisken perde de taktiririm
Bebek odasi yatak odamdan büyük
Refakatci yatağında bile var. Geleni at oraya, zorunlu bebeye baksin geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…