2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar iyi bayramlar ne zamandır yazamıyorum. Biz sakaryaya geldik bayram için benim ellerim ve ayaklarım şişti. Nemden ve sıcaktan mı oldu ki. Çok tuzlu yiyen biri değilim
Valla bizim bayadir var canım ne.tuz ne nem vucut yapiyor tamamen bunye tuzlu suya sokuyorum ayaklarımı birazda karbonat rahatlatiyor

Kızlar iyi bayramlar ne zamandır yazamıyorum. Biz sakaryaya geldik bayram için benim ellerim ve ayaklarım şişti. Nemden ve sıcaktan mı oldu ki. Çok tuzlu yiyen biri değilim

ben bugun sordum doktora bol su ic ayaklari havada tut yapacak hicbirsey yok dedi. Sicak ve nemden dolayi damarlar genisliyormus. Odem gibi toplanir dedi. Cok sikayetimiz olursa varis corabi filan giyilebilirmis ama onermem dedi. Bir de yuruyus cok iyi gelir hafif sisecegini hissettin mi hemen kalk biraz yuru dedi
Yaz hamilelerinde normal.maalesef.

Yürüyüş mu iyi geliyormuş alla alla..yarim.saat mutfakta ayakta kalayım.bildigim davul gibi şişiyor ayaklar..geçen 2.3 saat dışarıdaydım 38.39 numara parmak arası terlik denedim parmaklar girdi sadece ki normalde 36 yımdir ve ayaklarda etli degildir

zaten dikilince oluyor bence. Yuruyus dedigi oyle saatlik degil mesela evin icinde bile olsa 5-10 dakika dedi. Bir de ya geldi sandalet terlik filan giyme, tabanin onemli dedi. spor ayakkabisi vardi ayagimda bunlardan giy hep dedi.

Senin bayaa sismis yaa. Buz denedin mi?

Kesinlikle ya bende parmak arası terlik giydim bugün biraz yürüdüm eve geldiğimde terliği ayağımdan zor çıkardım. Yürüdükçe ve ayakta durdukça daha çok şişiyor sanki :/

Kizlar hepinizin bayramini en icten dileklerimle kutluyorum, Rabbim nice ramazanlara ve bayramlarina kavustursun

Allahim ne yorulduk. Bunaltici pis yapis yapis yapan bi hava var. Annemlerde ailecek buyuk bi kahvaltidan sonra buyuklerimizi gezdik, fena yorulduk, yarisini bile gezemedik en az 6 kapiya gittigimiz halde. Hararetlendik valla. Dus alabilme hayaliyle aksami ettim:) ayaklar davul!
Bebis muazzam taklalar atti gun boyu. Basin dondu yeter dur artik annecim

Iyi geceler guzellikler

Bi yere giderken giydiğim ayakkabı dönüşte olmuyor

Kesinlikle ya bende parmak arası terlik giydim bugün biraz yürüdüm eve geldiğimde terliği ayağımdan zor çıkardım. Yürüdükçe ve ayakta durdukça daha çok şişiyor sanki :/
Valla benim ayakları görenler çok şaşırıyor normal.olarak..fark edilmeyecek gibi de değiller yani..muhtemelen sıcaktan oluyor zaten çünkü daha 2 hafta öncesine kadar ayakkabılarımı çok rahat giyiuordum5

Bayramınız mübarek olsun kızlar 3.5 saatlık yoldan geldım sımdılık bırseyım yok. Kv hala bırseyler almamakta ısrarcı 5 yasında gıyecegı kazagı ormus dedım bu kdar acele etmene gerek yok tamm beklentım yok evet ama bu kadar da olmaz. Dıyorum sunlar sunlar eksık kızım onları ben tammlayım demıyor. Lafa gelınce torunu ıcın oluyor. Ne dıyecegım ınan bılmıyorum memlekete kaldı 10 saatlık yol. Cumartesı gıtcez ınsallah. Benım sorunum sankı rahım gırısım yırtılıyormus gıbı bır agrım var kasılma fılan degıl ama.

bu kadar takiliyorsan tam oyle torunum icin muhabbeti yaparken bence net sor. Anne bebege ne alacaksin biz de ona gore hareket edecegiz diye. Ama bence bosu bosuna takiliyorsun bosver konusup dursun.

bugun sicakta o kadar cok gezdik ki benim de ellerimle ayak bileklerim hafif sisti. kesinlikle sicaktan oluyor. zaten kuzen demisti. kendisi diyetisyen. ne yaparsan yap temmuz dedim mi sismeye engel olamazsin. sicak yapar klimali ortamda kal dedi. seker un tuz dan uzak dur dedi. bil su ic. baska care yok, ben hekim oldugum halde sistim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…