2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hepsi hallolur sen düşünme. Sonucta evde duzen yok şu anda, onlar da gelince görecek ve uyum saglayacaklar.
Bu mükemmel misafir agirlama seyleri hep dnamiza islenmis. Sanmam ki diger ulkelerde olsun.

Bebek odasi yatak odamdan büyük
Refakatci yatağında bile var. Geleni at oraya, zorunlu bebeye baksin geceleri
Seytan ayrintida gizli bak.gormussun zuhaha amacim.dadılık yaptirmak aslinda.kucuk kuzum.odada ucu.ucuna sığdı

Selam kızlar, herkesin bayramı kutlu olsun.
Yoğun bir bayram telaşındam ancak yazıyorum,ama nasıl alıştıysam buraya aklım burda kızlar ne kaynatmıştır diye düşünüyorum
Buralara doğumla ilgili atıp tutan parazit düşmüş neyse çabuk temizlemişsiniz, aynı konular tüm akraba ziyaretlerinde devam ettizaten heryerim şiş bide içimi şişirdiler, herkesin doğumla ilgili fikri var sezeryan doğuran kendinin kini övüyor normal doğruran kendi doğumunu kimse sen ne istiosan demedi öle yapmalısın diye emirler var bide! Bide doğum yakın galiba ay çok şişmiş sin diyenler tabi!
Ay beni bir siz anlıyorsunuz özledim sizi

Sen misafir derdine.dusme kac aylık hamilesin.kimse.kusuruna bakmasin tatlimm yaparsiniz esinle sen.panikleme

Yatak odasinda 1 senedir avize yok kizlar bizde. Ya alisacak ya katil olacaksin, simdi bebemin babasini da oldurmek istemiyorum, ışıksız yasiyorum valla
Canım bebek odasında tavandan vuran ışık olmasn diyollarr uzmanlar dekor içinse başka tabi ama bayıldım

Kızlar biz ailecek bayramın ilk günü annemlerin yazlgna geliriz ablamlar dün gittiler biz 5 gün nasipse burdayiz.
Burda hep boya işleri olur eşim nasil hevesli temiz hava insani yediriyor ve iş yaptryr emin oldum
Evde camları açarak ii yaptırırmıyız yani
Dağa bakıo dur bide öle deniyelim belki heveslenir beyim

Allah bagislasin canim. Evet sadece parantez icindeki kisim

Mavi o zaman he mi bu sefer dogru gordum cok cok acik bi mawi

Kızlar dun arkadasim almis makinede yıkayabilir dedi ben begendim ilgilenen olursa
Mysonismysun teşekküler teyzesi daha iyisi sizlerin.olsun.insallah ❤
I ikuayko sizin bahceniz vardi ama bizim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…