2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydiinlarr aksam 7den beri uyuyorum gozlerim normalde de sabahlari şiş olurdu smdi daha bi baloncukk aferim bana..
Efelihayat ne zamandir bi olay cikarasim vardi dune kismetmis 3 saat fln agladim sanirim nasil dolmussam.. Aslinda ortada bi konu bile yok tamamen duygysal sebepler

esrapo canim tamamen hamilelikten tuzmus nemmis sicakmis bahane bencee hepimiz şiştik
peridrol84 yuruyus bana da iyi gelmiyo ev isleri icin ayakta kalsam 10dk bile sisiyo ayaklar
bence parmak arasi giymeyin tahris eder fln sürtünür bi de onun acisi eklenmesin rahat onleri genis bir terlik ayarlarsaniz iyi olur.
L labfaresi benm terlikle sandaletle bile terliyorr spor ayakkabiyla alev cikariyo

Günaydın ❣
Herkesin ayaklar coşmuş
Bende ilk defa dün yaşadım bi an ayaklarima baktim ve kenfi ayaklarım olduğuna inanamadım
Hafif bir sızı var asiri rahatsiz etmiyor ama ne giyip dolanacam etrafta o bir muammaa :) tuzlu suya koymaktan bahsedilmiş gercekten etkili mi ? Ve ne kadar tuz koyup ne kadar bekletmek lazim ayagimizi :)

Günaydın tatlı anneler
Bazen bana da oluyor canım. Adet oluyorum zannediyorum ama çok uzun sürmüyor. Bir de bu aralar karnım büyüdüğü için belim de çok ağrıyor ayakta kalınca. Kendini çok yorma bu gün biraz dinlen. Bedenlerimiz zorlamaya gelmiyor artık. İnşallah hemen geçer ❤ Dün ben de kv de biraz yoruldum. Anlamıyorum ki genç genç kızlar milletin boşalan bardağına bile bakmıyor. Anında arazi oluyorlar ortadan. Bakıyorum olacak gibi değil yine ben koşuşuşturuyorum. Oo bunlar evlenip de kv idare edecek hey yavrum hey (acaba gençken bana da böyle dediler mi)

regl agrisi gibi agrilar artik normal cnm. ama siddetli agri, kanama, su gelmesi gibi seyler o zaman dr.a hemen gitmek lazim.

Gunaydin hanimlar malum dun bayramin ilk gunu olduhh icin bayram namaziyla zaten uyanilmis oldu oraya buraya git derken sizlerinde yazdigi gbi benim ayaklar nakavt oldu.. bel agrisi ayak agrisi sismesi sonra adet olacakmis gbi binagri derken ewe kendimi dar attim.. doktor yuruyus yapmalisin diyor ama bu yuruyus nasil yapilacak ben anlamadim cok degil sadece 5 dakikalik yuruyus bacaklarimdan belime kaburgalarima kadar felaket bir agri yayiyo... Sicaklar desen ellerime de vurmus parmaklarim oyle siski alyansim sadece serce parmagima oluyo 3. Trimester dedikleri bu galiba bakalim kurbana lohusa olarak mi girecegiz, balon baligi olarak mi

Günaydın güzel anneler.. Ağrı sızı bizim göbek adımız oldu hee sağlıkla bitirseydik şu son zamanları.. Ben de dün çok yoruldum ayakta durmak zor geliyo oturunca kuyruk sokumum ağrıyordu yürüdüm taş kesildi karnım e ben ne yapayım hiç biri yaramıyor onu bırak tatlılar pastalar içecekler şekerler havalarda uçuştu ben de öööyyle kedi gibi baktım sadece ühüüü ama Bi iki şeker attım ağzıma Vala napiym kaçamak oldu işte yoğurt yedim sonra vicdanımı rahatlattım

ben lohusayim cnm

demim.rossman dan aldigim kendi markasi tuzu vardi. onda bekletiim ayaklarimi. dunun agrisini sizini aldi

O ağrıdan bende de bacağımı kaldırdığım da oluyor canım

I ikuayko odaniz ne durumda yaptiniz mi ilerleme var mi
Sabah boyayı bitirdik arkadasla, aksam ustu de boya lekelerini temizledi sag olsun. Buyuk babaanneden kalan minnak dolabi yerine cektik, bugün başlarım.
Hayirli bayramlar hanimlar

Ayak sikayetleri herkeste ayni anda basladi heralde benim de davul gibi oluyor hemen. Ilginc cozumu olan varsa soylesin
Benim de bu hafta basladi. Otururken ayaginizi toplayamiyorsaniz da yere degsin muhakkak; dun annemlerde sansalyede ayagim yere tam yetmemis sag ayak davul. Zaten kalin bilekliyim boyle boru gibi bisi oldum.

Oh haydi kolayladın. Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir. Evet ayaklar fena şişiyor mümkünse gün içinde uzatmak lazım. İnstada gezerken senin çirkin bebişleri annelerinin güzel bulduğuna dair yazdıklarını hatırlatan bir paylaşım gördüm. Yalnız değilsin bak böyle:

Eklentiler

• 96811A56-9F45-488A-A17F-DE3F4385E3E4.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 54
Gidicez doktora yine yuruyus soracak, ben de yapmiyorum diycem. Evde hareket ediyorum bir tek, bakkal cakkal falan. Yurumek cok zorlamaya basladi ozellikle belimi. Ayakkabi terlik zaten sorun.
ise gelmesem bende evden cikmazdim herhalde zorunlu alisverisler disinda.
ofis mecbur birakiyo saga sola git, trene kos, bisiklete bile bin filan. bide Allah'tan bebegin ve kendimin eksikleri icin carsiya gidiyorum, haftanin bir iki gunu en az iki uc saat kosturmaca oluyo.

muazzam yogun haftasonlari geliyo, ramazan sonrasi yaz tatili oncesi nekadar organize aktivite varsa doldurmus herkes! heryere 'okey geliyoruz, tamam ordayiz, elbette gelceeez!' diyorum. hayirlisi bakalim ahah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…