Günaydın tatlı annelerGünaydın güzel annelerbu saatte ağrıyla uyandim belim ağrıyor kasiklarim ağrıyor uyku sersemi hamile olduğumu unuttum dedim aha adet oluyorum resmen adet ağrısı çekiyorum inşallah dün yorulduğum içindir
regl agrisi gibi agrilar artik normal cnm. ama siddetli agri, kanama, su gelmesi gibi seyler o zaman dr.a hemen gitmek lazim.Günaydın güzel annelerbu saatte ağrıyla uyandim belim ağrıyor kasiklarim ağrıyor uyku sersemi hamile olduğumu unuttum dedim aha adet oluyorum resmen adet ağrısı çekiyorum inşallah dün yorulduğum içindir
ben lohusayim cnmGunaydin hanimlar malum dun bayramin ilk gunu olduhh icin bayram namaziyla zaten uyanilmis oldu oraya buraya git derken sizlerinde yazdigi gbi benim ayaklar nakavt oldu.. bel agrisi ayak agrisi sismesi sonra adet olacakmis gbi binagri derken ewe kendimi dar attim.. doktor yuruyus yapmalisin diyor ama bu yuruyus nasil yapilacak ben anlamadim cok degil sadece 5 dakikalik yuruyus bacaklarimdan belime kaburgalarima kadar felaket bir agri yayiyo... Sicaklar desen ellerime de vurmus parmaklarim oyle siski alyansim sadece serce parmagima oluyo3. Trimester dedikleri bu galiba bakalim kurbana lohusa olarak mi girecegiz, balon baligi olarak mi
Tamam ben de gidip bakayim o zaman canim ayaklarim.cok fena.. kesinlesti mi dogumunben lohusayim cnm
demim.rossman dan aldigim kendi markasi tuzu vardi. onda bekletiim ayaklarimi. dunun agrisini sizini aldi
O ağrıdan bende de bacağımı kaldırdığım da oluyor canımBayramınız mübarek olsun kızlar 3.5 saatlık yoldan geldım sımdılık bırseyım yok. Kv hala bırseyler almamakta ısrarcı 5 yasında gıyecegı kazagı ormus dedım bu kdar acele etmene gerek yoktamm beklentım yok evet ama bu kadar da olmaz. Dıyorum sunlar sunlar eksık kızım onları ben tammlayım demıyor. Lafa gelınce torunu ıcın oluyor. Ne dıyecegım ınan bılmıyorum memlekete kaldı 10 saatlık yol. Cumartesı gıtcez ınsallah. Benım sorunum sankı rahım gırısım yırtılıyormus gıbı bır agrım var kasılma fılan degıl ama.
cnm uzun suredir belli benim. 3-4-5 agustostan biri. tabi kiz daha once gelmezse.Tamam ben de gidip bakayim o zaman canim ayaklarim.cok fena.. kesinlesti mi dogumun
Hadi bakalim o zaman Allah hayirli dogumlar wersin insallah sagliklacnm uzun suredir belli benim. 3-4-5 agustostan biri. tabi kiz daha once gelmezse.
Sabah boyayı bitirdik arkadasla, aksam ustu de boya lekelerini temizledi sag olsun. Buyuk babaanneden kalan minnak dolabi yerine cektik, bugün başlarım.
Benim de bu hafta basladi. Otururken ayaginizi toplayamiyorsaniz da yere degsin muhakkak; dun annemlerde sansalyede ayagim yere tam yetmemis sag ayak davul. Zaten kalin bilekliyim boyle boru gibi bisi oldum.Hayirli bayramlar hanimlar
Ayak sikayetleri herkeste ayni anda basladi heralde benim de davul gibi oluyor hemen. Ilginc cozumu olan varsa soylesin
Oh haydi kolayladın. Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir. Evet ayaklar fena şişiyor mümkünse gün içinde uzatmak lazım. İnstada gezerken senin çirkin bebişleri annelerinin güzel bulduğuna dair yazdıklarını hatırlatan bir paylaşım gördüm. Yalnız değilsinSabah boyayı bitirdik arkadasla, aksam ustu de boya lekelerini temizledi sag olsun. Buyuk babaanneden kalan minnak dolabi yerine cektik, bugün başlarım.
Benim de bu hafta basladi. Otururken ayaginizi toplayamiyorsaniz da yere degsin muhakkak; dun annemlerde sansalyede ayagim yere tam yetmemis sag ayak davul. Zaten kalin bilekliyim boyle boru gibi bisi oldum.
ise gelmesem bende evden cikmazdim herhalde zorunlu alisverisler disinda.Gidicez doktora yine yuruyus soracak, ben de yapmiyorum diycem. Evde hareket ediyorum bir tek, bakkal cakkal falan. Yurumek cok zorlamaya basladi ozellikle belimi. Ayakkabi terlik zaten sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?