2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ahahah manyaakk ben sustum daha yazmıyorum bişey siz bana bakmayın işin içine koca ailesi ve akrabası girince bekarlığı özlemiyorum değil
ben aldim mesajımı
kv kp ve diger gereksiz akrabalara ragmen ben evli olmayi seviyorum..
dunyaya 100 kere gelsem 101 kere de esimle evlenirdim. hatta mumkunse Allah birlikte yasamayi nasip ettiyse yaslanana kadar, o zamanda beraber ölelim.
❤❤❤ asik kadin ya masallah masallah

Bu tarz konuşmalar hiç hoş değil. Karşıdaki kişinin konuşma tarzını beğenmemiş olabilirsiniz ama parazit demek de neyin nesi?
Ayrıca kimseyi konudan kovmaya hakkınız da yok. Farklı aylarda doğum yapacak bir çok kişi gelip soru sormuştur burada ara ara. Ve bunda bir mahzur göremiyorum.

Yorulmaya da gerek yok, kalkar kalkmaz topuklarim ve ayaklarimin alti açıyor. Benim gibi olan var mi?
Bende öyleyim canım, ayaklarımın altı topuğum okadar kötü ki sürekli eşime ovduruyorum ama geçmiyor. Sabah uyanınca yere basamıyorum acısından 1haftadır böyle

Bayramda ablamlr gelince kaynana elti kayınpeder cekistryrlardi ben de öyle susup dinlyrm ya benim anlatck bir konum bile yok iyi ki yok dedim
birde şu var yurtdisnda olsalar dahi kaynana yine yapcksa yapıyorms ama oglusunu almışım binlerce kez sukredyrm böyle yetstrms diye bisey dese de susardm diyrm icimden
Yaa biz hamileykn bu kadar cekyrz hakları odenmez vallahi diyip linç yiyeym

Canım beşiğe uydurmak için ahşap kulp takabilirsin, alt değiştirmesini de yine aynı renk yapabilirsiniz. Uyumlu olur sırıtmaz. Bende siyah kulp takacağım

Canım sen kadının ne yazdgni gördün mü başta güzelce uyardık hala kesmek biçmek saçma sapan şeyler söyledi burda bizim ilk bebegmz B Bluemom44 kovmadı ama biraz daha dursa ben de kovacaktım o PARAZITI. Başkası için bu gruptaki kimseyi kirmylm. Sen iyi ki acmssn bu grubu teşekkür ederiz.

Kimse kimseyi kırmasın hakaret etmesin benim derdim bu.

Canım beşiğe uydurmak için ahşap kulp takabilirsin, alt değiştirmesini de yine aynı renk yapabilirsiniz. Uyumlu olur sırıtmaz. Bende siyah kulp takacağım
Valla yüksek ihtimal ugrasmam kulpla falan. Bi sokağa çıkıp ortopedik terlik alayim baska beklentim yok şu anda hayattan

P Pisay hanfendi suyunu çıkardı; dedikleri dogru ama deme şekli yanlış. Son derece yanlış hem de

Siz ne alaka savunuyorsunuz onu anlamadım. İstediğimi derim. Bu konunun bir samimiyeti var kimsenin gelipte burada sezeryan kötüdür yok bağırsağınız dışarı çıkacak yok flora mlora diye sallayıp insanları endişeye sokmaya hakkı yok. Ayrıca kendisi gelip burada soru sorup bilgi almaya çalışmadı. Benim için ve burdaki birçok kişi için konuşma tavrı ve söyledikleri anlayışla karşılanacak şeyler değildi. Siz kendi fikrinizi kendinize saklayın. Kimseye avukatlık yapmaya gerek yoktur herhalde.

Kimse kimseyi kırmasın hakaret etmesin benim derdim bu.
Dıştan gelen soru soranlara biz hep güzelce cevap veriyoruz aslında ama amaç soru deglde bilmslk ve korku filmi moduna dönüştürme olunca tepki oluyor
Ama şu da var burda herkes kendi fikrinden sorumlu sen merak etme. Dogurcazz surda sonra yeni grup bekliyoruzzz

Ya ben de kurutmaya aticaktim bana dediki arkadasim yikandiktan sonra hava aldirin demis cocuk doktoru ona kurutma makinasinda camasir deterjaninin kimyasali kaliyomus yogun olarak o yuzden mutlaka havalandirin demis kararsiz kaldim iyce birik bidik o patikler nasil asilacak

Ben kimseyi savunmuyorum. Kimseyle tartışırken kötü kelime, hakaret içeren kelime kullanılmasın diyorum. İlkokul çocuğu değiliz. Karşıdakine uygun üslupla haddini bildirebilecek yaşta insanlar olduğumuzu düşünüyorum. Bu konuda başka bir şey yazmak istemiyorum.

Aman şu anda o kadar zor geliyor ki valla yapamicim yani. Zaten benim asmaya yerim yok.

Böyle denk gelince insan aynı şeyleri yaşayacakmış gibi geliyor ama sen yaşamamışsın şükür. Bende yaşamayacagım inşallah. Evet kırmızı ve taze olmayınca olabilir böyle durumlar diyorlar. Evet ben ağladıkça oğlumda inadına daha çok hareket ediyor sanki ben iyiyim anne dermiş gibi

Canim icin rahat eder belki bana doktor dediki siyah leke gelmisti normalde catirmazdim bile ama yine de bakalim dedi... Sakin aglama gercekten bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…