ben aldim mesajımıAhahah manyaakk ben sustum daha yazmıyorum bişey siz bana bakmayın işin içine koca ailesi ve akrabası girince bekarlığı özlemiyorum değil
❤❤❤ asik kadin ya masallah masallahkv kp ve diger gereksiz akrabalara ragmen ben evli olmayi seviyorum..
dunyaya 100 kere gelsem 101 kere de esimle evlenirdim. hatta mumkunse Allah birlikte yasamayi nasip ettiyse yaslanana kadar, o zamanda beraber ölelim.
ailesi manyaksa kocam napsinben aldim mesajımı
❤❤❤ asik kadin ya masallah masallah
Bu tarz konuşmalar hiç hoş değil. Karşıdaki kişinin konuşma tarzını beğenmemiş olabilirsiniz ama parazit demek de neyin nesi?Kızlar bebişin odayı boyayalım diye başladık, tüm evi boyadık ama bebeğin odayı boyamadık2gündür yoruldum valla çok birşeyde yapmadım ama. Maşallah 68safya konuşulmuş hepsini okudum yorum yapamasamda❤ Bir parazit çıkmış bişeyler sallamış kimse düşünüp kendini telaşa sokmasın. Allahın izin verirse sağ salım bebişlerimize kavuşalımda nasıl doğdukları önemli değil. Fakat doktorunuzla mutlaka doğumu konuşun bazıları keyfi sezaryene bayılıyorlar
Bende öyleyim canım, ayaklarımın altı topuğum okadar kötü ki sürekli eşime ovduruyorum ama geçmiyor. Sabah uyanınca yere basamıyorum acısından 1haftadır böyleYorulmaya da gerek yok, kalkar kalkmaz topuklarim ve ayaklarimin alti açıyor. Benim gibi olan var mi?
Bayramda ablamlr gelince kaynana elti kayınpeder cekistryrlardi ben de öyle susup dinlyrm ya benim anlatck bir konum bile yok iyi ki yok dedimYa ama haksız mıyım? Bir adam ya da Kadın beğenip hayatına alıyor her şeyini paylaşıp biz oluyorsun. Yanında bonus onlarca gereksiz olma ihtimali çok yüksek insan kakalıyorlar. Haydi bakalım uğraş dur. Adamı seçmiştik ama onlarda seçme şansı da yok. Ömür boyu muhataplık garantili ve neticede gelin ya da damat olunduğundan gerçekleri yüzlerine çat çat söyleme insiyatifin de elinden alınmış zorunlu ilişkiler oluşturuyorsun. Ama yani evlilik güzel de bilmiyorum bu kadarına değiyor mu? Bazen sorguluyorum yani özellikle bayramlarda
Canım beşiğe uydurmak için ahşap kulp takabilirsin, alt değiştirmesini de yine aynı renk yapabilirsiniz. Uyumlu olur sırıtmaz. Bende siyah kulp takacağım3lu malm beyaz aldim 2 tane. Kahveler daha pahali. Zaten o besik 2 maksimum 3 sene kullanilacak. Sifonyerleri baska yere de alabilirim, bu sebeple ayrı aldim 2 tane. Birinin üstünü alt degistirme yapacagim (4 tarafina cita tamamdir veya tepsi gibi bisi yapar garajda) digeri de bitişik, malzemelerini koyarım üstüne.
Canım sen kadının ne yazdgni gördün mü başta güzelce uyardık hala kesmek biçmek saçma sapan şeyler söyledi burda bizim ilk bebegmz B Bluemom44 kovmadı ama biraz daha dursa ben de kovacaktım o PARAZITI. Başkası için bu gruptaki kimseyi kirmylm. Sen iyi ki acmssn bu grubu teşekkür ederiz.Bu tarz konuşmalar hiç hoş değil. Karşıdaki kişinin konuşma tarzını beğenmemiş olabilirsiniz ama parazit demek de neyin nesi?
Ayrıca kimseyi konudan kovmaya hakkınız da yok. Farklı aylarda doğum yapacak bir çok kişi gelip soru sormuştur burada ara ara. Ve bunda bir mahzur göremiyorum.
Kimse kimseyi kırmasın hakaret etmesin benim derdim bu.
Valla yüksek ihtimal ugrasmam kulpla falan. Bi sokağa çıkıp ortopedik terlik alayim baska beklentim yok şu anda hayattanCanım beşiğe uydurmak için ahşap kulp takabilirsin, alt değiştirmesini de yine aynı renk yapabilirsiniz. Uyumlu olur sırıtmaz. Bende siyah kulp takacağım
Siz ne alaka savunuyorsunuz onu anlamadım. İstediğimi derim. Bu konunun bir samimiyeti var kimsenin gelipte burada sezeryan kötüdür yok bağırsağınız dışarı çıkacak yok flora mlora diye sallayıp insanları endişeye sokmaya hakkı yok. Ayrıca kendisi gelip burada soru sorup bilgi almaya çalışmadı. Benim için ve burdaki birçok kişi için konuşma tavrı ve söyledikleri anlayışla karşılanacak şeyler değildi. Siz kendi fikrinizi kendinize saklayın. Kimseye avukatlık yapmaya gerek yoktur herhalde.Bu tarz konuşmalar hiç hoş değil. Karşıdaki kişinin konuşma tarzını beğenmemiş olabilirsiniz ama parazit demek de neyin nesi?
Ayrıca kimseyi konudan kovmaya hakkınız da yok. Farklı aylarda doğum yapacak bir çok kişi gelip soru sormuştur burada ara ara. Ve bunda bir mahzur göremiyorum.
Dıştan gelen soru soranlara biz hep güzelce cevap veriyoruz aslında ama amaç soru deglde bilmslk ve korku filmi moduna dönüştürme olunca tepki oluyorKimse kimseyi kırmasın hakaret etmesin benim derdim bu.
Bu elbiseyi bir arkadaşım almıştı ve çok yakışmıştı gerçekten. Ağustosta bir akrabamızın sünneti olacak bende bu elbiseyi alacağım
Ya ben de kurutmaya aticaktim bana dediki arkadasim yikandiktan sonra hava aldirin demis cocuk doktoru ona kurutma makinasinda camasir deterjaninin kimyasali kaliyomus yogun olarak o yuzden mutlaka havalandirin demis kararsiz kaldim iyce birik bidik o patikler nasil asilacakCamasir makinasinin sabun gozunu cikardim yikadim, karbonat koyup 60derecede calistirdim. Makina temizlensin, Mutlu' nun esyalarini yikayayim. Kurutma makinasina atacagim ya, ugrasamam kayimvalideme çıkıp camasir asmakla toplamakla. İnşallah cekmezler
Camasir filelerim var, onlarla atacağım. Kurutmaya da rossman in mendiliyle atayim; degisik bir koku bırakıyor ama rutubet vs diger koku riskine girmemis oluyorsun
Sifonyerler gece kuruldu, oda baya daraldi gibi.
Aman şu anda o kadar zor geliyor ki valla yapamicim yani. Zaten benim asmaya yerim yok.Ya ben de kurutmaya aticaktim bana dediki arkadasim yikandiktan sonra hava aldirin demis cocuk doktoru ona kurutma makinasinda camasir deterjaninin kimyasali kaliyomus yogun olarak o yuzden mutlaka havalandirin demis kararsiz kaldim iyce birik bidik o patikler nasil asilacak
Böyle denk gelince insan aynı şeyleri yaşayacakmış gibi geliyor ama sen yaşamamışsın şükür. Bende yaşamayacagım inşallah. Evet kırmızı ve taze olmayınca olabilir böyle durumlar diyorlar. Evet ben ağladıkça oğlumda inadına daha çok hareket ediyor sanki ben iyiyim anne dermiş gibiGeçmiş olsun kotu düşünme cnm..gunler ve yaşananlar tesadüf olabiliyor..onlara takılma.. ilk gebeliğimde bi cenazemiz vardı yeni öğrenmiştim hamileliğimi dediğin gibi leke geldi..ondan kürtaj oldum ama..oğlumda yine ilk zamanlar da gene cenaze denk geldi tesadüfün bu kadarı.. ama bak oğlum yanımda şükürler olsun..kahve lekeyi çok önemsemiyorlar rahat ol hem hareketleri de varmış...
Canim icin rahat eder belki bana doktor dediki siyah leke gelmisti normalde catirmazdim bile ama yine de bakalim dedi... Sakin aglama gercekten bisey olmazBöyle denk gelince insan aynı şeyleri yaşayacakmış gibi geliyor ama sen yaşamamışsın şükür. Bende yaşamayacagım inşallah. Evet kırmızı ve taze olmayınca olabilir böyle durumlar diyorlar. Evet ben ağladıkça oğlumda inadına daha çok hareket ediyor sanki ben iyiyim anne dermiş gibi
Haklisin zor gercekten cunku cok kucukler ben gozumde buyudu haftaya biraktimAman şu anda o kadar zor geliyor ki valla yapamicim yani. Zaten benim asmaya yerim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?