haklisin, yikiicaz mecburen napalim:))elaide benim cogu kiyafet gorumce ve arkadasimdan malum. Satin alinanlar icin de sunu soyleyeyim; tekstil de calistim ve biz neyse de bebekler cocuklar yikanmadan bir sey giymemeli. Temizler mi evet, leke vs olmaz ama nerelerden gectiler bilemezsin. Üstüne magazalarda yere dusmeler, kolilerden çıkmalar, üstünde tozlar ve pamukcuklar derken ben yikiycam.
Kendime aldiklarimi yikamadan giydiğim cok oluyor gerçi.
hahah katilamiicam, ikinci evliligini yapmis biri olarak ustelik. ilki asiri boktan, inanilmaz derin mutsuzluk icinde gecen, huzursuzluk, ait olmama hissi veren, tuhaf ve emaneten gecen bi 16 ay idi.@udg06 evliligin neresi güzel yahu; alakasız iki insani alıp ayni eve koyuyor, yetisme sartlari vs fark etmeksizin uyumlu yasamalarini, hayata karsi tek fikirde olmalarını bekliyorsun.
Bence o da mantıksız.
Ben sevmeyelim demiyorum, hatta birlikte de yasayalim ama evlilik, yok ya. Herkesin kendi evi olsun.haklisin, yikiicaz mecburen napalim:))
kurutma makinesi dediniz de, benim hala yok, iki gundur bakiniyorum hangi modelden alsam diye. asicam temiz havada balkonda kurusunlar guzel guzel.
hahah katilamiicam, ikinci evliligini yapmis biri olarak ustelik. ilki asiri boktan, inanilmaz derin mutsuzluk icinde gecen, huzursuzluk, ait olmama hissi veren, tuhaf ve emaneten gecen bi 16 ay idi.
ama ne evlilikten sogudum, nede erkeklerden. sevmek sevilmek, ask mesk, cok sevdigim duygular. Mevlam tekrar asik olmayi nasip etti sukur, cok ama cok mutluyum ustelik. Allah daim etsin herkese huzur mutluluk nasip etsin, herkesin gonlune gore versin. Standart sozler gibi ama her defasinda samimiyetle soyledigim sozler inan ki.
Çok geçmiş olsun, kendinizi yormayın, dinlenin.. Az kaldı umarım bir nefeste geçer..Günaydın canlarim gece serum nst derken gec geldik telefona bakamadan uyumuşum şükür ne enfeksiyon cıktı ne sancı ikiside yok ama agrida hic bir azalma olmadi doktor kendini hic yorma bu ağrıların sebebi bebeğin ağırlaşması dedi bende daha 1 buçuk kiloyken boyleysem 3 kilolara yaklaşınca napcam diye ağladım agrida hic bir azalma yok yine adet oluyor gibiyim parol ictim hicbir ise yaramadi annemin değerini anladim demekki analık bu yüzden kutsal dedim uyku yok rahat yok bol bol ağrı var2 gün daha bakicam hala dayanilmayacak agri olursa internette hamile bel desteği diye bir sey gördüm onu alicam. Mide bulantimda hala devam ediyor onun sebebide grip oluyormuşum geniz akintim varmış ondanmış iyi dilekleriniz icin cok cok teşekkür ederim seviliyorsunuz
Ben birazda eşime sinir olduğum için ağlıyordum canım da artık ağlamıyorum. Sayenizde baya içim rahatladı. Allah razı olsun. İnşallah bir şey olmaz. Bir şey olsa devamı gelirdi geceden beri gelmedi inşallahta gelmez.Canim icin rahat eder belki bana doktor dediki siyah leke gelmisti normalde catirmazdim bile ama yine de bakalim dedi... Sakin aglama gercekten bisey olmaz
Bosver canim esinin ne dedigini sen kendi canini dusun onlarda tecrubesiz ya bilmiyolarBen birazda eşime sinir olduğum için ağlıyordum canım da artık ağlamıyorum. Sayenizde baya içim rahatladı. Allah razı olsun. İnşallah bir şey olmaz. Bir şey olsa devamı gelirdi geceden beri gelmedi inşallahta gelmez.
Sus sus daha gecen gun buzluga atilacak borek tarifi ariyodun motosikletli geysa ruhlu bagggyan seniBen sevmeyelim demiyorum, hatta birlikte de yasayalim ama evlilik, yok ya. Herkesin kendi evi olsun.
Evet tecrübesiz ama biraz daha ilgili olabilirdi de işte erkekler malesef ki böyle anlamıyorlar anlamayacaklarda. Bende kendi haline bıraktımBosver canim esinin ne dedigini sen kendi canini dusun onlarda tecrubesiz ya bilmiyolarsenden de razi oleun
Yalniz yasarken dondurucumda sarma vardı benimSus sus daha gecen gun buzluga atilacak borek tarifi ariyodun motosikletli geysa ruhlu bagggyan seni
saol.cnm. denemeden netten elbise almak istemiyorum ben.
Hey masallahYalniz yasarken dondurucumda sarma vardı benim
Ince bir kumaş türü rahat edersin penye gibi..esnek olur ayricaEki Görüntüle 2276277
Viskoz kumaş ne oluyor? Yakar mi yazin?
ben normal programda deterjanla, yumusaticisiz yikadim cnm. serdim kururttum utuledim bitti gitti. 5 gunum aldi amaYa bu yikama işi bitmez, ekstra durulama ve sıkma yerine alerjende açtım makinayi, 160dk
Ben de dalan zeytinyagli granulu sicak suda eritip öyle ekledim, yumuşatıcı yok. Penye battaniye havlu vs bi makina bitti kurutucuda, muslinler sapkalar coraplar vs filelerde ikinci makina.ben normal programda deterjanla, yumusaticisiz yikadim cnm. serdim kururttum utuledim bitti gitti. 5 gunum aldi ama
bende evli olmayi seviyorum eşimle cok uzun yillardan sonra evlendik cok zor gunlerimiz oldu geriye donup baktigimda zor gunleri atlattik ya gelen zorluklari da atlatiriz ins diyoruzkv kp ve diger gereksiz akrabalara ragmen ben evli olmayi seviyorum..
dunyaya 100 kere gelsem 101 kere de esimle evlenirdim. hatta mumkunse Allah birlikte yasamayi nasip ettiyse yaslanana kadar, o zamanda beraber ölelim.
Günaydın canlarim gece serum nst derken gec geldik telefona bakamadan uyumuşum şükür ne enfeksiyon cıktı ne sancı ikiside yok ama agrida hic bir azalma olmadi doktor kendini hic yorma bu ağrıların sebebi bebeğin ağırlaşması dedi bende daha 1 buçuk kiloyken boyleysem 3 kilolara yaklaşınca napcam diye ağladım agrida hic bir azalma yok yine adet oluyor gibiyim parol ictim hicbir ise yaramadi annemin değerini anladim demekki analık bu yüzden kutsal dedim uyku yok rahat yok bol bol ağrı var2 gün daha bakicam hala dayanilmayacak agri olursa internette hamile bel desteği diye bir sey gördüm onu alicam. Mide bulantimda hala devam ediyor onun sebebide grip oluyormuşum geniz akintim varmış ondanmış iyi dilekleriniz icin cok cok teşekkür ederim seviliyorsunuz
Gunaydin ❤
Gobegimin alt kismi catir catir catliyoo ve cok aciyo o kdr da yaglandim sürdüm sürüştürdüm yok
Esimin ailesi konusunda cok soyleyecegm var benm de neyseeee amaaan hepsi ayni bunlarin ya onemli olan esiniz sizden yana olsun sizin degerinizi bilsin gerisi bos
Canim akinti icinde serit halinde geliyor aylardir bu sekilde doktor artik diyorki rahime baskı yapınca kılcal damarlar patliyormus ayaga kalkinca yorulunca basınçtan yanlardan batmalar kasilmalar agrilar var ama buyume dedi cuma kontrolüm var bakalım insallah sorun cikmaz taze kan ve sanci olmadikcs korkma demisti en son
Ya ben de kurutmaya aticaktim bana dediki arkadasim yikandiktan sonra hava aldirin demis cocuk doktoru ona kurutma makinasinda camasir deterjaninin kimyasali kaliyomus yogun olarak o yuzden mutlaka havalandirin demis kararsiz kaldim iyce birik bidik o patikler nasil asilacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?