2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
haklisin, yikiicaz mecburen napalim:))
kurutma makinesi dediniz de, benim hala yok, iki gundur bakiniyorum hangi modelden alsam diye. asicam temiz havada balkonda kurusunlar guzel guzel.

@udg06 evliligin neresi güzel yahu; alakasız iki insani alıp ayni eve koyuyor, yetisme sartlari vs fark etmeksizin uyumlu yasamalarini, hayata karsi tek fikirde olmalarını bekliyorsun.

Bence o da mantıksız.
hahah katilamiicam, ikinci evliligini yapmis biri olarak ustelik. ilki asiri boktan, inanilmaz derin mutsuzluk icinde gecen, huzursuzluk, ait olmama hissi veren, tuhaf ve emaneten gecen bi 16 ay idi.
ama ne evlilikten sogudum, nede erkeklerden. sevmek sevilmek, ask mesk, cok sevdigim duygular. Mevlam tekrar asik olmayi nasip etti sukur, cok ama cok mutluyum ustelik. Allah daim etsin herkese huzur mutluluk nasip etsin, herkesin gonlune gore versin. Standart sozler gibi ama her defasinda samimiyetle soyledigim sozler inan ki.

Ben sevmeyelim demiyorum, hatta birlikte de yasayalim ama evlilik, yok ya. Herkesin kendi evi olsun.

Çok geçmiş olsun, kendinizi yormayın, dinlenin.. Az kaldı umarım bir nefeste geçer..

Canim icin rahat eder belki bana doktor dediki siyah leke gelmisti normalde catirmazdim bile ama yine de bakalim dedi... Sakin aglama gercekten bisey olmaz
Ben birazda eşime sinir olduğum için ağlıyordum canım da artık ağlamıyorum. Sayenizde baya içim rahatladı. Allah razı olsun. İnşallah bir şey olmaz. Bir şey olsa devamı gelirdi geceden beri gelmedi inşallahta gelmez.

Bosver canim esinin ne dedigini sen kendi canini dusun onlarda tecrubesiz ya bilmiyolar senden de razi oleun

ben normal programda deterjanla, yumusaticisiz yikadim cnm. serdim kururttum utuledim bitti gitti. 5 gunum aldi ama
Ben de dalan zeytinyagli granulu sicak suda eritip öyle ekledim, yumuşatıcı yok. Penye battaniye havlu vs bi makina bitti kurutucuda, muslinler sapkalar coraplar vs filelerde ikinci makina.

kv kp ve diger gereksiz akrabalara ragmen ben evli olmayi seviyorum..
dunyaya 100 kere gelsem 101 kere de esimle evlenirdim. hatta mumkunse Allah birlikte yasamayi nasip ettiyse yaslanana kadar, o zamanda beraber ölelim.
bende evli olmayi seviyorum eşimle cok uzun yillardan sonra evlendik cok zor gunlerimiz oldu geriye donup baktigimda zor gunleri atlattik ya gelen zorluklari da atlatiriz ins diyoruz

Günaydınnnnnn
Bayramın ilk günü doktor randevum vardı bebeklerimiz bize bayram hediyesi olarak yüzlerini gösterdiler ilk defa. Hep ya elleri kapalıydı ya dönüktüler. Ağla ağla bir hal oldum. Ya Rabbim yok böyle bir güzellik. Ayrıca bu şekilde büyürlerse erken doğabilirler dedi doktor. Şu an biri 1150gr digeri 1350 gr. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim valla...

canım çok geçmiş olsun. Artık hepimizin az kaldı. Dikkatli olup bol bol dinlenmek lazım. Bol bol yoğurt tüket, hemen toparlanacaksın eminim

ya benim de hiç birşey yoktu iki gündür kıpkırmızı oldu. Nasıl kaşınıyor tatlı tatlı, kendimi tutuyorum ama yok böyle birşey. Bir sürü krem aldım farklı farklı saat başı onları sürüyorum. Yoksa dayanılacak gibi değil valla...

alestacım geçmiş olsun. İnşallah güzel sonuçlarla döneceksin doktordan. Dikkat et kendine.

bana da aynı şeyi söylediler hepsini güneşe astım o yüzden. Tek tek o çoraplar patikler öldürdü beni... Ama değdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…