oyyy masallah cok.guzel.kilolari ❤Günaydınnnnnn
Bayramın ilk günü doktor randevum vardı bebeklerimiz bize bayram hediyesi olarak yüzlerini gösterdiler ilk defa. Hep ya elleri kapalıydı ya dönüktüler. Ağla ağla bir hal oldum. Ya Rabbim yok böyle bir güzellik. Ayrıca bu şekilde büyürlerse erken doğabilirler dedi doktor. Şu an biri 1150gr digeri 1350 gr. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim valla...
canım çok geçmiş olsun. Artık hepimizin az kaldı. Dikkatli olup bol bol dinlenmek lazım. Bol bol yoğurt tüket, hemen toparlanacaksın eminim
ya benim de hiç birşey yoktu iki gündür kıpkırmızı oldu. Nasıl kaşınıyor tatlı tatlı, kendimi tutuyorum ama yok böyle birşey. Bir sürü krem aldım farklı farklı saat başı onları sürüyorum. Yoksa dayanılacak gibi değil valla...
alestacım geçmiş olsun. İnşallah güzel sonuçlarla döneceksin doktordan. Dikkat et kendine.
bana da aynı şeyi söylediler hepsini güneşe astım o yüzden. Tek tek o çoraplar patikler öldürdü beni... Ama değdi :)
bisey kalmamis tatlim bitirmissin masallahEksiklerim
1.yorgan
2.bakım çantası
3.oda süsleme va malzemeler
4.gecelik ve terlik
5.ihtiyaç olursa göğüs kalkanı
Geri kalan herşeyi iyi kötü hallettik çok şükür
heyy masallahh hamarat motorcunun hali de baska oluyormusBen de dalan zeytinyagli granulu sicak suda eritip öyle ekledim, yumuşatıcı yok. Penye battaniye havlu vs bi makina bitti kurutucuda, muslinler sapkalar coraplar vs filelerde ikinci makina.
Ikizz miii ya ben nasıl kaçırdım aylardır bu grupta msn?Günaydınnnnnn
Bayramın ilk günü doktor randevum vardı bebeklerimiz bize bayram hediyesi olarak yüzlerini gösterdiler ilk defa. Hep ya elleri kapalıydı ya dönüktüler. Ağla ağla bir hal oldum. Ya Rabbim yok böyle bir güzellik. Ayrıca bu şekilde büyürlerse erken doğabilirler dedi doktor. Şu an biri 1150gr digeri 1350 gr. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim valla...
canım çok geçmiş olsun. Artık hepimizin az kaldı. Dikkatli olup bol bol dinlenmek lazım. Bol bol yoğurt tüket, hemen toparlanacaksın eminim
ya benim de hiç birşey yoktu iki gündür kıpkırmızı oldu. Nasıl kaşınıyor tatlı tatlı, kendimi tutuyorum ama yok böyle birşey. Bir sürü krem aldım farklı farklı saat başı onları sürüyorum. Yoksa dayanılacak gibi değil valla...
alestacım geçmiş olsun. İnşallah güzel sonuçlarla döneceksin doktordan. Dikkat et kendine.
bana da aynı şeyi söylediler hepsini güneşe astım o yüzden. Tek tek o çoraplar patikler öldürdü beni... Ama değdi :)
eline saglik cnm.Ben de dalan zeytinyagli granulu sicak suda eritip öyle ekledim, yumuşatıcı yok. Penye battaniye havlu vs bi makina bitti kurutucuda, muslinler sapkalar coraplar vs filelerde ikinci makina.
cnm. ben bastan beri cayir cayir yumusatici kullanmayiniz..... lutfen guneste ya da acik havada kurutunuzzzz yaziyorum da acaba sen nedennnnnnn okumuyorsun
hep mutlu olun cnm.bende evli olmayi seviyorum eşimle cok uzun yillardan sonra evlendik cok zor gunlerimiz oldu geriye donup baktigimda zor gunleri atlattik ya gelen zorluklari da atlatiriz ins diyoruz
Ne bagiriyonnnn tamam tamam kullanmameline saglik cnm.
cnm. ben bastan beri cayir cayir yumusatici kullanmayiniz..... lutfen guneste ya da acik havada kurutunuzzzz yaziyorum da acaba sen nedennnnnnn okumuyorsun.. kendi camasirina kullanirsin artik.
ayrica ne topuzu anam. ben gorumce degilim ki.. ablayim kiz. bacim evleniyr. hem saclarim modern kisa kesim benim
hep mutlu olun cnm.
yes baby. ablayim ben ablaNe bagiriyonnnn tamam tamam kullanmamohoooo kisa modern.kesim
eline saglik cnm.
oyy maşallahhGünaydınnnnnn
Günaydın canlarim gece serum nst derken gec geldik telefona bakamadan uyumuşum şükür ne enfeksiyon cıktı ne sancı ikiside yok ama agrida hic bir azalma olmadi doktor kendini hic yorma bu ağrıların sebebi bebeğin ağırlaşması dedi bende daha 1 buçuk kiloyken boyleysem 3 kilolara yaklaşınca napcam diye ağladım agrida hic bir azalma yok yine adet oluyor gibiyim parol ictim hicbir ise yaramadi annemin değerini anladim demekki analık bu yüzden kutsal dedim uyku yok rahat yok bol bol ağrı var2 gün daha bakicam hala dayanilmayacak agri olursa internette hamile bel desteği diye bir sey gördüm onu alicam. Mide bulantimda hala devam ediyor onun sebebide grip oluyormuşum geniz akintim varmış ondanmış iyi dilekleriniz icin cok cok teşekkür ederim seviliyorsunuz
Ikizz miii ya ben nasıl kaçırdım aylardır bu grupta msn?
oyy maşallahh
sakın tırnağınla kaşıma sür sür insllah engellemeyi başarırsın
Ayy çok isterdim ikiz ama tekiz benim kieveet bayaadir burdayim. Senin de mi ikiz yoksaa
valla catlamasi da dert degil artik, nolur kasinmasin yeter modundayim
bosanmis/ayrilmis ve cocuklu olan kadin ve erkeklerde avrupa da cok goruyoruz bunu. kadinin hala ufak iki uc cocuk, erkeginde oyle. kendi evleri oluyo ama cocuklarin anne veya babada oldugu haftalarda birbirlerinde kalmalar filan. ay hep bi organize etmeler karisik kurusuk. ne bilim. kendileri de memnun degil. cocuklarin 18ine girip uzak bi sehirde uniye baslamasini dort gozle bekleyen anne babalar.Ben sevmeyelim demiyorum, hatta birlikte de yasayalim ama evlilik, yok ya. Herkesin kendi evi olsun.
Ayy çok isterdim ikiz ama tekiz benim kisağlıcakla inşallah kucagna alirsn esimin sülalesi hep ikiz belki olur diye çok dua ettm miss gibi 1 kere hamile 2 bebiş
Ne guzel canim masallahya evet, biraz normal hamilelige gore agir geciyor ama muhtesem.bisey iki.cocuk.
Bir sure sonra da sanki normali.buymus ama tek olanlar yanlismis gibi gelmeye basliyor
Bizim iki tarafta da ikizler var. Allah gonlune gore versin. Insallah ikinci de ikizlerin olur
Kıskandıracak ideal kombinNe guzel canim masallah ❤cinsiyetleri ne
Canım benim çok ağır geçiyor hamillgm 7. Ay bitcek hala geceleri k.yorum o derece yani. 2. Çocuk hiç dusunmyrm artkya evet, biraz normal hamilelige gore agir geciyor ama muhtesem.bisey iki.cocuk.
Bir sure sonra da sanki normali.buymus ama tek olanlar yanlismis gibi gelmeye basliyor
Bizim iki tarafta da ikizler var. Allah gonlune gore versin. Insallah ikinci de ikizlerin olur
Korku filmi.cekmissinKızlar tatil olunca vakit hiç geçmiyor işe gitsek de bir kaç hafta daha hızlıca geçse bari. Dün gece rüyamda doğurmuşum. Elimi karnıma sürüyorum böyle dümdüz (yani eskiden olduğu kadar ). Göğüslerimden sütler akıyor bebiş içiyor ben içirmezsem uyuyor (basıl bebişse ağlamıyor unutacağım diye korkuyorum rüyada) hoplaya zıplaya yürüyorum ayyy. Uyandım ki rüyaymış. Canım sıkkın rüyaymış diye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?