2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
oyyy masallah cok.guzel.kilolari ❤ hadi gozun aydin minnoslar gostermisler insallah yarin.gorurum bende sıpami
Eksiklerim
1.yorgan
2.bakım çantası
3.oda süsleme va malzemeler
4.gecelik ve terlik
5.ihtiyaç olursa göğüs kalkanı

Geri kalan herşeyi iyi kötü hallettik çok şükür
bisey kalmamis tatlim bitirmissin masallah

Ben de dalan zeytinyagli granulu sicak suda eritip öyle ekledim, yumuşatıcı yok. Penye battaniye havlu vs bi makina bitti kurutucuda, muslinler sapkalar coraplar vs filelerde ikinci makina.
heyy masallahh hamarat motorcunun hali de baska oluyormus bende yikadim kuruttum ama daha utulemedim bayram dolayısıyla sürekli geziyoz, ne zaman utulenecek belli degil

Ikizz miii ya ben nasıl kaçırdım aylardır bu grupta msn?

Ben de dalan zeytinyagli granulu sicak suda eritip öyle ekledim, yumuşatıcı yok. Penye battaniye havlu vs bi makina bitti kurutucuda, muslinler sapkalar coraplar vs filelerde ikinci makina.
eline saglik cnm.
R Rzg14 kizz gorumce kaynana.topuzu yaptırcan mi
Lannn ben.bir suru yumusatici aldimmmm napcammmm kullanmiyorsunuz siz
cnm. ben bastan beri cayir cayir yumusatici kullanmayiniz..... lutfen guneste ya da acik havada kurutunuzzzz yaziyorum da acaba sen nedennnnnnn okumuyorsun .. kendi camasirina kullanirsin artik.

ayrica ne topuzu anam. ben gorumce degilim ki .. ablayim kiz. bacim evleniyr. hem saclarim modern kisa kesim benim
bende evli olmayi seviyorum eşimle cok uzun yillardan sonra evlendik cok zor gunlerimiz oldu geriye donup baktigimda zor gunleri atlattik ya gelen zorluklari da atlatiriz ins diyoruz
hep mutlu olun cnm.

Ne bagiriyonnnn tamam tamam kullanmam ohoooo kisa modern.kesim

oyy maşallahh
sakın tırnağınla kaşıma sür sür insllah engellemeyi başarırsın

Geçmiş olsun bende şu kasılmalar olduğunda aynı şeyi söyleyip duruyorum hayırlısıyla bi bitse hamilelik

eveet bayaadir burdayim. Senin de mi ikiz yoksaa

valla catlamasi da dert degil artik, nolur kasinmasin yeter modundayim
Ayy çok isterdim ikiz ama tekiz benim ki sağlıcakla inşallah kucagna alirsn esimin sülalesi hep ikiz belki olur diye çok dua ettm miss gibi 1 kere hamile 2 bebiş

Ben sevmeyelim demiyorum, hatta birlikte de yasayalim ama evlilik, yok ya. Herkesin kendi evi olsun.
bosanmis/ayrilmis ve cocuklu olan kadin ve erkeklerde avrupa da cok goruyoruz bunu. kadinin hala ufak iki uc cocuk, erkeginde oyle. kendi evleri oluyo ama cocuklarin anne veya babada oldugu haftalarda birbirlerinde kalmalar filan. ay hep bi organize etmeler karisik kurusuk. ne bilim. kendileri de memnun degil. cocuklarin 18ine girip uzak bi sehirde uniye baslamasini dort gozle bekleyen anne babalar.

ben hep el altinda isterim kocayi, canim bisiiler ceker, mesela para harcamak filan (ehehe) ne gerek var uzakta olmasina. iki kira iki ev duzeni iki alisveris masrafi filan oohooh naaptin yahu sen!

Ayy çok isterdim ikiz ama tekiz benim ki sağlıcakla inşallah kucagna alirsn esimin sülalesi hep ikiz belki olur diye çok dua ettm miss gibi 1 kere hamile 2 bebiş

ya evet, biraz normal hamilelige gore agir geciyor ama muhtesem.bisey iki.cocuk.

Bir sure sonra da sanki normali.buymus ama tek olanlar yanlismis gibi gelmeye basliyor

Bizim iki tarafta da ikizler var. Allah gonlune gore versin. Insallah ikinci de ikizlerin olur

Ne guzel canim masallah cinsiyetleri ne

Canım benim çok ağır geçiyor hamillgm 7. Ay bitcek hala geceleri k.yorum o derece yani. 2. Çocuk hiç dusunmyrm artk
Doğunca bebislern fotosunu ozeldn isterim ayy doğsalar da öpüp koklasak keskeee

Kızlar tatil olunca vakit hiç geçmiyor işe gitsek de bir kaç hafta daha hızlıca geçse bari . Dün gece rüyamda doğurmuşum. Elimi karnıma sürüyorum böyle dümdüz (yani eskiden olduğu kadar ). Göğüslerimden sütler akıyor bebiş içiyor ben içirmezsem uyuyor (basıl bebişse ağlamıyor unutacağım diye korkuyorum rüyada) hoplaya zıplaya yürüyorum ayyy. Uyandım ki rüyaymış. Canım sıkkın rüyaymış diye .

Korku filmi.cekmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…