Ne guzel canim masallahcinsiyetleri ne
Kıskandıracak ideal kombin❤ maşallah maşallah
Canım benim çok ağır geçiyor hamillgm 7. Ay bitcek hala geceleri k.yorum o derece yani. 2. Çocuk hiç dusunmyrm artk
Doğunca bebislern fotosunu ozeldn isterim ayy doğsalar da öpüp koklasak keskeee
Dikkat et canim kendine gez bakalimmm ❤Kızlar canımm kızlar nasılsınız annemler deyim ben de yoğun geçiyor kızlarla toplaştık ve çok sıcak yanıyom.. İnşallah herkes iyidir aklım da siz de kendinize dikkat edin.. ❤
Ben utulemiycem ya. Hem annane hem babaanne habersiz geldi, onlar da tutturdu utulenecek diye. Kayinvalidem ver bana yikim utuliyim dedi yok dedim, utuliyim dedi yok dedim. En son cocuk benim utusuz olcak diye geziyodum evde (benim bedenim benim kararim. Yemedi tabi)heyy masallahh hamarat motorcunun hali de baska oluyormusbende yikadim kuruttum ama daha utulemedim bayram dolayısıyla sürekli geziyoz, ne zaman utulenecek belli degil
Kiz 30 derece bol durulama utu denilmemismiydi ben mi.kacirdim?Ben utulemiycem ya. Hem annane hem babaanne habersiz geldi, onlar da tutturdu utulenecek diye. Kayinvalidem ver bana yikim utuliyim dedi yok dedim, utuliyim dedi yok dedim. En son cocuk benim utusuz olcak diye geziyodum evde (benim bedenim benim kararim. Yemedi tabi)
Ay ev ne daginikmis, onu oyle yapalim bunu boyle yapalim onu oyle yap bak oglum bunu boyle yap. Ayakta kaldigim son ana kadar ben halledicem dedim. (Bunlar hep yumusak gecislerle tabi)
Ev savas alani. O 160dk makinayla bu is bitmez. İkisi de 15dk cevir yeter dediler. 3.makinayi 30dk 30derece attim (yenidogan kıyafetleri denk geldi o makinada). Battaniyeler sapkalar coraplar 160ar dk yikandi ama (bahtsiz evladim).
Velhasil gerçekten bitmez öyle bu yıkama işi. Dediklerinden bir tek kisa yikamayi kabul ettimişime geldiyse demek
Ya herkes bisi dedi, cift durulama vs diye alerji programi secmistim de bitmiyor ki anacim. Daha 10 gun harabe bi evde yasariz böyle giderse.Kiz 30 derece bol durulama utu denilmemismiydi ben mi.kacirdim?
Kiz alerji programi denmedi sen abartmışsın sankiYa herkes bisi dedi, cift durulama vs diye alerji programi secmistim de bitmiyor ki anacim. Daha 10 gun harabe bi evde yasariz böyle giderse.
160 dk yikamayla bitmezdi zaten azcik buyuk lafi dinlemek lazim aradaBen utulemiycem ya. Hem annane hem babaanne habersiz geldi, onlar da tutturdu utulenecek diye. Kayinvalidem ver bana yikim utuliyim dedi yok dedim, utuliyim dedi yok dedim. En son cocuk benim utusuz olcak diye geziyodum evde (benim bedenim benim kararim. Yemedi tabi)
Ay ev ne daginikmis, onu oyle yapalim bunu boyle yapalim onu oyle yap bak oglum bunu boyle yap. Ayakta kaldigim son ana kadar ben halledicem dedim. (Bunlar hep yumusak gecislerle tabi)
Ev savas alani. O 160dk makinayla bu is bitmez. İkisi de 15dk cevir yeter dediler. 3.makinayi 30dk 30derece attim (yenidogan kıyafetleri denk geldi o makinada). Battaniyeler sapkalar coraplar 160ar dk yikandi ama (bahtsiz evladim).
Velhasil gerçekten bitmez öyle bu yıkama işi. Dediklerinden bir tek kisa yikamayi kabul ettimişime geldiyse demek
Kizlar mikrobu kirilsin dezenfekte olsun diye yani hepsine utu basin diyolar ben de bilemiyom ama etraftan diydugum boyle160 dk yikamayla bitmezdi zaten azcik buyuk lafi dinlemek lazim aradabende kisa programda yikadim zaten 40 derecede yeterli diye dusundum. utu isine gelirsek hepsini utulemeyi bende dusunmuyorum hastanede giyiceklerini bir kac tanede begendigim tulumlarini utulerim yeter
YikamiyoruzTecrubeli annelere bisey sormak istiyorum bebegin gobek bagi dusmeden ewel nasil yikamayi tercih ediyodunuz
Aplammmm ıslak.mendille silin.diyollarrrr ne.dersin bu durumaYikamiyoruzoglumda dr oyle demisti. Simdi ne der bilmiyorum.
Benim oğlanda doktor göbeği düşene kadar yıkamaya iZin vermemişti ben de silmiştim üşütmeden bebişi. Şimdi ne diyorlardır bilmiyorum ama ıslandıkça göbeğin düşmesi gecikir. Kuruyup düşüyor çünkü.Tecrubeli annelere bisey sormak istiyorum bebegin gobek bagi dusmeden ewel nasil yikamayi tercih ediyodunuz
yok annemmmm... narin tenine islak mendil degmesinnn.. yaz bebegi diye belki dr pamuklu suyla ya da islak bezle sil der. bilemiyorum suan.Aplammmm ıslak.mendille silin.diyollarrrr ne.dersin bu duruma
Yumuşak temiz bir bezle suyla sildim ben. Islak mendille sadece altını temizledim.Aplammmm ıslak.mendille silin.diyollarrrr ne.dersin bu duruma
ben de ilk 6ay utuledim hep. sonra hic bisi utulemedimKızlar ütü basmak istemiyorsunuz ama göbeği falan mikrop kapmasın diye hiç değilse 40 gün ütülenmiş giydirmekte fayda var. Hiç aşısı yok hem göbeği ilk günler yara. Gözleri falan da çok hassas oluyor. Naçizane tavsiyem hiç değilse ilk 40 gününde ütüyle dezenfekte edilmiş giydirmek. Ben 3/4 ay yaparım hatta. Sonra sadece atletleri filan ütülerim.
ben altini da islattigim pamula temizlemistim hep cnm.Yumuşak temiz bir bezle suyla sildim ben. Islak mendille sadece altını temizledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?