2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ne guzel canim masallah cinsiyetleri ne
Kıskandıracak ideal kombin maşallah maşallah

hehehe evet guzel kombin oldu. 1 kiz 1 erkek insallah

Canım benim çok ağır geçiyor hamillgm 7. Ay bitcek hala geceleri k.yorum o derece yani. 2. Çocuk hiç dusunmyrm artk
Doğunca bebislern fotosunu ozeldn isterim ayy doğsalar da öpüp koklasak keskeee

ya benim ustuste bir suru talihsizlik oldu. Ayagim kirildi, enfeksiyon gecirdim filan. Allah'a sukur yine de cocuk buyuyor icimizde coookk normal. 2.icin konusmaya daha cok erken bosver simdi, karnindaki pitirciga odaklan. Insallah bebeklerimizi saglikla aliriz kucagimiza

Kızlar canımm kızlar nasılsınız annemler deyim ben de yoğun geçiyor kızlarla toplaştık ve çok sıcak yanıyom.. İnşallah herkes iyidir aklım da siz de kendinize dikkat edin.. ❤
Dikkat et canim kendine gez bakalimmm ❤

heyy masallahh hamarat motorcunun hali de baska oluyormus bende yikadim kuruttum ama daha utulemedim bayram dolayısıyla sürekli geziyoz, ne zaman utulenecek belli degil
Ben utulemiycem ya. Hem annane hem babaanne habersiz geldi, onlar da tutturdu utulenecek diye. Kayinvalidem ver bana yikim utuliyim dedi yok dedim, utuliyim dedi yok dedim. En son cocuk benim utusuz olcak diye geziyodum evde (benim bedenim benim kararim. Yemedi tabi)

Ay ev ne daginikmis, onu oyle yapalim bunu boyle yapalim onu oyle yap bak oglum bunu boyle yap. Ayakta kaldigim son ana kadar ben halledicem dedim. (Bunlar hep yumusak gecislerle tabi)

Ev savas alani. O 160dk makinayla bu is bitmez. İkisi de 15dk cevir yeter dediler. 3.makinayi 30dk 30derece attim (yenidogan kıyafetleri denk geldi o makinada). Battaniyeler sapkalar coraplar 160ar dk yikandi ama (bahtsiz evladim).

Velhasil gerçekten bitmez öyle bu yıkama işi. Dediklerinden bir tek kisa yikamayi kabul ettim işime geldiyse demek

Kiz 30 derece bol durulama utu denilmemismiydi ben mi.kacirdim?

160 dk yikamayla bitmezdi zaten azcik buyuk lafi dinlemek lazim arada bende kisa programda yikadim zaten 40 derecede yeterli diye dusundum. utu isine gelirsek hepsini utulemeyi bende dusunmuyorum hastanede giyiceklerini bir kac tanede begendigim tulumlarini utulerim yeter

Kizlar mikrobu kirilsin dezenfekte olsun diye yani hepsine utu basin diyolar ben de bilemiyom ama etraftan diydugum boyle

Tecrubeli annelere bisey sormak istiyorum bebegin gobek bagi dusmeden ewel nasil yikamayi tercih ediyodunuz
Benim oğlanda doktor göbeği düşene kadar yıkamaya iZin vermemişti ben de silmiştim üşütmeden bebişi. Şimdi ne diyorlardır bilmiyorum ama ıslandıkça göbeğin düşmesi gecikir. Kuruyup düşüyor çünkü.

Kızlar ütü basmak istemiyorsunuz ama göbeği falan mikrop kapmasın diye hiç değilse 40 gün ütülenmiş giydirmekte fayda var. Hiç aşısı yok hem göbeği ilk günler yara. Gözleri falan da çok hassas oluyor. Naçizane tavsiyem hiç değilse ilk 40 gününde ütüyle dezenfekte edilmiş giydirmek. Ben 3/4 ay yaparım hatta. Sonra sadece atletleri filan ütülerim.

ben de ilk 6ay utuledim hep. sonra hic bisi utulemedim ..
dogumhanede k vitamin ignesi yapiyirlar bi... gobek bagi kolay kurusun diye. baska bisi yapiyrlar miydi hatirlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…