2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben de ilk 6ay utuledim hep. sonra hic bisi utulemedim ..
dogumhanede k vitamin ignesi yapiyirlar bi... gobek bagi kolay kurusun diye. baska bisi yapiyrlar miydi hatirlamiyorum.
72 saat içinde de hepatit aşısı yapıyorlarmış. Evet ilkinde ben de 6 ay ütüledim. İlla ki zorlanırsam bile tenine Değen giysileri ütülerim diye yazdım. Bağışıklıkları Yeterli değil ki şöyle aşıları olsunlar biraz ortama alışsınlar ancak kendilerine geliyorlar. Benim oğlanın göz yaşı kanalları bile tam hizmete geçemediğinden ilk 15 gün tıkanıklık açılsın diye 1 damla serum fizyolojik damlatıp göz pınarlarına hafif masaj yapmamız gerekmişti. yazık yaw minnaklar.

udg06 R Rzg14 cok tesekkurler hanimlar o zaman ben de yikamam islak pamukla silerim
Şimdi altını bile sadece suyla temizliyorlar. R Rzg14 de öyle yapmış. Ben altını şu içeriği temiz mendillerle belki silerim ama ilk günler hassas oluyorlar tatlım. Yardımcı olabildiysek ne mutlu

baktim cnm. hem hepatit b, hem k vit asisini yapmislar dogar dogmaz canim.

Bebek kiyafetlerine konmari katlama yapilmiyor, bunlar ne kadar minik seylermis, ay cildiricam. Çok küçükEki Görüntüle 2276363
Arkadaşlar bebek kıyafetlerinin sadece 0-3 ay yikayp utulcgm nasipse ben. 5 gun yıkaması süren arkdslar acaba tüm kıyafetleri mi yıkıyor yoksa ben cok şey almadm mi kuzuma

Arkadaşlar bebek kıyafetlerinin sadece 0-3 ay yikayp utulcgm nasipse ben. 5 gun yıkaması süren arkdslar acaba tüm kıyafetleri mi yıkıyor yoksa ben cok şey almadm mi kuzuma
5 gun ne surmus ben de anlamadim ama kurutma uzun suruyor. Pamuklu olunca gunes de olsa o suyu birakmasi zor kumaslarin. Ben sadece yenidogan ve 0-3 aldim zaten kiyafet olarak onlar da cok buyuk degil. Ikiz olunca kucuk dogarlar yeni.dogan al.mutlaka dediler oyle yaptim. Ama dana gibiler bilmiyorum giyebilecekler mi..

4 er kilo şok şok neyse saglikla.gelsinler alirsin kiyafet bebek.mağazası sagolsun esin sagolsun

ben normal programda deterjanla, yumusaticisiz yikadim cnm. serdim kururttum utuledim bitti gitti. 5 gunum aldi ama

yikama kurutma utuleme 5 gun surdu demistim sekerler....
ben yapali 1 ay oldu sanirim. daha havalar bu kadar sicak degildi. cam acsam da kapali balkonda kurumasi uzun suruyordu. oglumdan kalan bebek yorganlari battaniyeleri de yikayip kaldirdim kizim icin. yapmisken herseyini bitirdim ben. 0-3 ay kiyafetleri yikadim... arkadasimin da verdikleri vardi. onlarin yasina bakmadan hepsini yikayip kaldirdim.

Ben de battaniye muslin agiz bezi ve 3 aya kadar olanlari bitirdim. Yarin 3-6 6-9 vs yıkarım. Carsaflar vs.
İki set kendinden yorgan kilifli sey var (uyku seti mi onlarin adi?) Besik kenar korumasi falan olan, onlari da yikayacagiz dimi? Ama kurutma olmaz onlara, kayimvalidemin balkonu şart.

Ya benim gün içerisinde karnım taş gbi oluyor normalmi bu başınıza geldimi annisler dr a danismalimiyim bunun için ilaç vs veriliyormu

Çok sukur hissettim canm tam dr umu arayıp gidiyodum baktim vurmaya başladı çok korkuttu beni

Beeik kenar korumalarini soguk suda yika yoksa ceker kuculur demisti bana satan yer. Pierre cardin di. Ona dikkat et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…