2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim sancilar geri basladi. baya duzenliler. ek baska ilaca da basladilar. gece burdayim yine. icerde ne kadar kalsa kar mantigindaym suan.
Kuzucuk aceleci cıktı inşallah kontrol altına alırlar 6 7 hafta sakin sakin yatar yerinde 37 38 de doğuncada o popisini ısır bir ne bu acele diye

R Rzg14 ebeveyn banyosu icin gazi senden almistim, yapacaktim da erteliyordum. Var mi baska fikirlerin? Hazir dinleniyorsun hastanede (iyi tarafindan bakalim) ver bakalım bana bir litre gaz daha
sen gazi saglam.aldin zaten.
icinden ne geciyirsa hazirla.
cantani yap kenara koy. eksiklerini al tamamla...

sen gazi saglam.aldin zaten.
icinden ne geciyirsa hazirla.
cantani yap kenara koy. eksiklerini al tamamla...
Para ayarlamadim daha, bir de ne alacagima tam karar veremedim.
Aksam olsun da Mutlu' nun (ki kendisi ekstra is çıkarmakta mükemmel bi insan şimdiden) esyalarini utuliyim bari.

Nefret ediyorum utu fikrinden

benim sancilar geri basladi. baya duzenliler. ek baska ilaca da basladilar. gece burdayim yine. icerde ne kadar kalsa kar mantigindaym suan.
canım geçmiş olsun kasılmalar yalancımı doğum kasılmalarımı. benimde olmuştu oğlumda açılmam olmayınca eve yolladılar üstünden tam 1 ay geçtkten sonra mecburi sezaryen oldum.

Ben daha bavulu açmadım yıkanacaklar var çamaşırları da asıp gitmiştim onlarda askıda duruyır öyle kocişe diyorum sen uyurken ben yapayım (sabah işten geldi) o da bırak eğilip kalkma şimdi uyanınca yaparız diyo ama yine kalıcak

bekle serinlik olsun cik. nefes al.
Valla canım yapılacak çok iş var ama yapçak insan yok kardeşimin gardolabı vardı onu kullancaz boyucak eşim beyaza haftaya c. Tesi onu yapsın bari kokusu anca geçer sonra eşyalarını yıkıyıp ütüleme lazım. Halılar yıkamaya gönderilecek temmuz ortası gibi düşünüyorum. Kadın tutçam perde cam kapı komple temizlik şart. Ama benim hiç bişi yapasım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…