Kadinda anam geliyo abuk subuk is yapiyo yine is kaliuo bana yani ben onlara da guwenmiyom artik gecen yil bi kere cagirdim daha da cahirmam yazik parama
RRzg14
ebeveyn banyosu icin gazi senden almistim, yapacaktim da erteliyordum. Var mi baska fikirlerin? Hazir dinleniyorsun hastanede (iyi tarafindan bakalim) ver bakalım bana bir litre gaz daha
RRzg14
ebeveyn banyosu icin gazi senden almistim, yapacaktim da erteliyordum. Var mi baska fikirlerin? Hazir dinleniyorsun hastanede (iyi tarafindan bakalim) ver bakalım bana bir litre gaz daha
Para ayarlamadim daha, bir de ne alacagima tam karar veremedim.
Aksam olsun da Mutlu' nun (ki kendisi ekstra is çıkarmakta mükemmel bi insan şimdiden) esyalarini utuliyim bari.
canım geçmiş olsun kasılmalar yalancımı doğum kasılmalarımı. benimde olmuştu oğlumda açılmam olmayınca eve yolladılar üstünden tam 1 ay geçtkten sonra mecburi sezaryen oldum.
Ben daha bavulu açmadım yıkanacaklar var çamaşırları da asıp gitmiştim onlarda askıda duruyır öyle kocişe diyorum sen uyurken ben yapayım (sabah işten geldi) o da bırak eğilip kalkma şimdi uyanınca yaparız diyo ama yine kalıcak
Valla canım yapılacak çok iş var ama yapçak insan yok kardeşimin gardolabı vardı onu kullancaz boyucak eşim beyaza haftaya c. Tesi onu yapsın bari kokusu anca geçer sonra eşyalarını yıkıyıp ütüleme lazım. Halılar yıkamaya gönderilecek temmuz ortası gibi düşünüyorum. Kadın tutçam perde cam kapı komple temizlik şart. Ama benim hiç bişi yapasım yok.