2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ah bu kocalar ben de hasta olunca benden rol çalma hee hemen iyileş diyorum En cok benle ilgilncksnzz

Temmuz anneleri doğurmaya baslamıs. 1 aya kalmaz bizden de doğuranlar başlar. Bakalım ilk kim başlatacak
Kiz susss 4. Anne bekleniyor orda biz dusunmuyoruz Allah.Allah hersey yolunda zamaninda inşallah deme.oyle şeyler

Gönlün bir gün katlandı dimi seni başak seni. Şimdi gidip temizlemesi gene sana bakıyor malesef ki kolay gelsin :))

Gozunu seviyim kalsin ne olurr .ok gotursun

Gönlün bir gün katlandı dimi seni başak seni. Şimdi gidip temizlemesi gene sana bakıyor malesef ki kolay gelsin :))
Ordan cikanlar evin degisik yerlerine dagilmis durumda anacim, onlari ne etcez?
Gozunu seviyim kalsin ne olurr .ok gotursun
Kalamazdi çünkü olamazdi. Ayaklarim yanmasa neler yapicam da ohooo
bu konulari bugun konusmasak mi
dogurma potansiyeliyle hastanedeyken
Baska zaman da konusmayalim. Baskalarinin dogum anlarini takip etmenin stresimi arttirdigini düşünüyorum. Gecen hastaneye girerken dogumhane kapisindan gectim ödüm koptu. Ya zaten olacak şey, bunu simdi dert etmeyi reddediyorum.

Atabildiklerini at kalanları da gözünün görmeyecegi yerlere koy :)) Bence de konuşmayalım doğurunca göreceğiz işte. Daha önce doğuran annelerimizde bize güzel güzel destek veriyorken sakin sakin ağustosu bekleyelim :)

Koyacak yer yok da dus kismini kullanmayacagim icin o tarafa yigacagim. Tuvaletle lavabo kullanılacak bir tek.

çok güzelmiş hoşuma gitti yorumlarda olumlu teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…