Canım diyrm ki doğsun hiç aramcm bugünleriya siz perine masaji diye ne izlediniz cok merak ettim
ben sahsen donumu zor giyiyorum gobekten oraya ulasip da masaj neyin yapamam ya
R Rzg14 canim son durum nedir iyisin umarim ??
PiaLeon Efelihayat Gunaydin bugunleri aratacaklar bizee hic uyuyamicaz
cok pis bir kasık agrisiyla uyandim yaa sanki adet olucam sokulemiyorr ya da kabızlk cekiyomusum gibi bi agri var
Ben bunu bi kere duymustum hatta burda vajinismus ile ilgili konular vardi doktorlari onermisti fakat boyle bisey olduhunu bilmiyodumBilmedigimden, duymadigimdan cok sasirdim. Benim doktor bahsetmedi ki bahsetmesini bekliyor muyduk? Hayirbaska da bir yerde ne gördüm, ne duydum. Masaj deyince de öyle bir sey olacagini tahmin edemeyip lank diye videoyu görünce baya şaşırdım fikir cok mantikli da ilk anda bana normal (!) Gelmedi. Sanki bakire Meryem, benim kafa da degisik. Basaklar icin muzmin bekar, bakire burcu derler zaten
Aha bak bu da dogurdu o da bilmiyor. Ay tek cahil degilim rahatladim
Yaaa ne tatliisaol kuzum. kesik kesik azcik uyudum cnm. serum bir yandan kasilma engelleyici hap bir yandan dayayip duruyorlar..
oglumda aradi. seni cot ozledim annecim, gece hep seni yuramda gordum diyor
Ya birde bizi düşünüp açıklama yapmssngunaydin hepinize. desteginiz icin tesekkur ederim.
benim yasadiklarimla kokutmayin lutfen kendinizi. hepimizin dogum ve ölum zamani belli. eger zamani geldiyse elimden hicbirsey gelmez duadan baska. dilerim 6hafta daha durur iceride...
okiyrm herkes dunden beri kasilmalarini yaziyr. tedirgin olmayin. gunde 7-8 kasilma normal. benim yasadigimi yasasaydiniz, hepiniz bir sorun var derdiniz emin olun. agri belden baslayip, karin ve kasiga yayilip, karinda sertlesme ve gevseme hareketine sebep oluyorsa, bir de bendeki gibi 2-3 dk ara ile oluyorsa sorun var demektir. okuyrm hepinizinki tarifinize gore normal yalanci kasilma
Heryerde kullanabilirim diye düşündüm sabah eşim işe giderkene yatakta yanıma falan koyarım kullanışlı geldi açıkcası canım ilk bizimkisi tecrübeli anneler daha iyi bilir gerekli mi diye :)
Benden duymuş olma da oğlan sana yürüyosaol kuzum. kesik kesik azcik uyudum cnm. serum bir yandan kasilma engelleyici hap bir yandan dayayip duruyorlar..
Ben de kocama aynisini dedim; hep en pozitif en akli basinda olanimizdi, akil veriyordu, hastaneden bile kendinizi dinlemeyin bana olan size olacak diye bir sey yok diyor dedim.Ya birde bizi düşünüp açıklama yapmssnsagolasn canım ben kasılma nasıl oluyor anlamyrm henüz karnimda hareket etmesi mi nasil oluyor arastrcm ilk olunca dundn beri biraz kendimi dinlemeye bsladm ama dedgn gibi Rabbimin takdiri düşünmeyle olck değil.
Rabbim yar ve yardmncn olsun bebisimiz güçlü olsun amin
Sağol cnmbununla gecmis olsun dikkat et kendine. Kasilma olmamasina sevindim.
Ayak tırnağımi kesememekten aciz ben kaldı ki perine masajiya siz perine masaji diye ne izlediniz cok merak ettim
ben sahsen donumu zor giyiyorum gobekten oraya ulasip da masaj neyin yapamam ya
R Rzg14 canim son durum nedir iyisin umarim ??
PiaLeon Efelihayat Gunaydin bugunleri aratacaklar bizee hic uyuyamicaz
cok pis bir kasık agrisiyla uyandim yaa sanki adet olucam sokulemiyorr ya da kabızlk cekiyomusum gibi bi agri var
Kuzumm kurban olurum ona ben..Insan kendi derdinden geçip onları düşünüyor zatensaol kuzum. kesik kesik azcik uyudum cnm. serum bir yandan kasilma engelleyici hap bir yandan dayayip duruyorlar..
Siz hayallere devam edin....umut fakirin ekmegidirHayalim emzirirken bile uyumakeşim ve anneme iş bölümü yaptım bakalim nasıl olcak
Kadın hasta olunca erkek olmazsa olmaz zaten dikkat çekmek dersindeler bence ilgi onlara.olsun istiyorlar...yada bizleri öyle görmek alışkın olmadıklarından tuhaf geliyor..beni daha doğru düzgün hasta görmemiştir naz yapmayı bo beceremiyorum kahır etsinerkek milleti neden kiskanc olur ki. eslerine ne olsa bunlara da olur. iyi ki rahimleri yok yoksa o da agrirdi.
acile indi benimki..usuyrm vs diye. enf kapmis serum veriyrlarmis.. zaten 2 ayak bir pabuca girmezse olmaz. kan ve idrar temiz cikti sukur. kasilam hapi veriyrlar. dr hala gelmedi cok sikildi. eve gitsek artik
Ya bebegim ben hamileyim bakima ihtiyacim var, en azindan eskisi gibi sofrayi kursa toplasa falan ama yok, adamin beli berbat durumda ne zamandir.erkek milleti neden kiskanc olur ki. eslerine ne olsa bunlara da olur. iyi ki rahimleri yok yoksa o da agrirdi.
acile indi benimki..usuyrm vs diye. enf kapmis serum veriyrlarmis.. zaten 2 ayak bir pabuca girmezse olmaz. kan ve idrar temiz cikti sukur. kasilam hapi veriyrlar. dr hala gelmedi cok sikildi. eve gitsek artik
Canım diyrm ki doğsun hiç aramcm bugünleribirde nasip olursa doğunca yazcam sana
Ben yarım saat bile dayanamıyorm sen 18 saat nasıl dayandın ayaklarım davul gibi şişerdi benim. Çanta olarak dün şundan sipariş verdim yorumlarda iyi diyolardı bakalım gelince görcezgünaydın kızlar toplamda gidiş geliş 18 saat yolculuk yaptım 2 gün oldu eve geleli daha kendime gelemedim.
yazılanları okuyamadım umarım herkes iyidir. bebek bakım çantası alanlar olmuştu önerirmisiniz almayı düşünüyorum sırt çantası şeklinde.
dün beşikleri odamıza aldık sağlı sollu beşik oldu. kızıma park beşik aldık. yatağımın yanına kurduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?