2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım diyrm ki doğsun hiç aramcm bugünleri birde nasip olursa doğunca yazcam sana

Ben bunu bi kere duymustum hatta burda vajinismus ile ilgili konular vardi doktorlari onermisti fakat boyle bisey olduhunu bilmiyodum

saol kuzum. kesik kesik azcik uyudum cnm. serum bir yandan kasilma engelleyici hap bir yandan dayayip duruyorlar..

oglumda aradi. seni cot ozledim annecim, gece hep seni yuramda gordum diyor
Yaaa ne tatlii sanirim sorununortadan kaldirmislardirncanim bak artiinkasilman kalmamis insallah bakalim doktor ne diycek

Ya birde bizi düşünüp açıklama yapmssn sagolasn canım ben kasılma nasıl oluyor anlamyrm henüz karnimda hareket etmesi mi nasil oluyor arastrcm ilk olunca dundn beri biraz kendimi dinlemeye bsladm ama dedgn gibi Rabbimin takdiri düşünmeyle olck değil.
Rabbim yar ve yardmncn olsun bebisimiz güçlü olsun amin

Heryerde kullanabilirim diye düşündüm sabah eşim işe giderkene yatakta yanıma falan koyarım kullanışlı geldi açıkcası canım ilk bizimkisi tecrübeli anneler daha iyi bilir gerekli mi diye :)

Ben sevilbebe 'nin reflü yataklı olanını aldım. Kanepenin üstüne falan koyduğumda ya da dediğin gibi yatağın içine aldığımda kullanırım diye. Çok küçük olduğu için anne yanı içine koyarken de onunla koyarız diye düşünüyorum.

saol kuzum. kesik kesik azcik uyudum cnm. serum bir yandan kasilma engelleyici hap bir yandan dayayip duruyorlar..

Benden duymuş olma da oğlan sana yürüyo
Ben de kocama aynisini dedim; hep en pozitif en akli basinda olanimizdi, akil veriyordu, hastaneden bile kendinizi dinlemeyin bana olan size olacak diye bir sey yok diyor dedim.

Ayak tırnağımi kesememekten aciz ben kaldı ki perine masaji

erkek milleti neden kiskanc olur ki. eslerine ne olsa bunlara da olur. iyi ki rahimleri yok yoksa o da agrirdi .
acile indi benimki..usuyrm vs diye. enf kapmis serum veriyrlarmis .. zaten 2 ayak bir pabuca girmezse olmaz. kan ve idrar temiz cikti sukur. kasilam hapi veriyrlar. dr hala gelmedi cok sikildi. eve gitsek artik

Kuzumm kurban olurum ona ben..Insan kendi derdinden geçip onları düşünüyor zatendoğumda birini sağımda birini solumda yatiricam ayrılamam.ben yaaa

Kadın hasta olunca erkek olmazsa olmaz zaten dikkat çekmek dersindeler bence ilgi onlara.olsun istiyorlar...yada bizleri öyle görmek alışkın olmadıklarından tuhaf geliyor..beni daha doğru düzgün hasta görmemiştir naz yapmayı bo beceremiyorum kahır etsin

Ya bebegim ben hamileyim bakima ihtiyacim var, en azindan eskisi gibi sofrayi kursa toplasa falan ama yok, adamin beli berbat durumda ne zamandir. Bu gobekle ben egilip kalkıyorum yine

Ben yarım saat bile dayanamıyorm sen 18 saat nasıl dayandın ayaklarım davul gibi şişerdi benim. Çanta olarak dün şundan sipariş verdim yorumlarda iyi diyolardı bakalım gelince görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…