2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin

220 ye iyi aslında da du bakalim.

O alttaki ekran goruntusu kazara mi oldu? Ben ondan almistim ama icinde test yoktu, hatta bir arakadasima da vermistim 10 tane, kiz hamile kaldi bunla kocasiyla birlikte surekli soyleniyolardi bizi yaktiniz hadi siz de diye ama ben kullanmadim bunu

Cok pisligim ya

Kuzene yolladim az once resmini atip yanlislikla onuda yollamisim

Geçenlerde karnımda çatlaklar fark ettim çok üzüldüm ağlicaktım nerdeyse. Sonra bu hastalık ve kasılma durumları olunca Allahım dedim sağlıklı nasip et başka bi şey istemiyorum.
Ben onemsemiyorum bu catlak isini o kadar. Kilo alip verenler bilir zaten baldır iclerinde var benim de. Ama ust bacaklarim ve arkadan gorunusu yaslilar gibi oldu. Bol selulitli boyle bir garip ya.

Eki Görüntüle 2277441 Eki Görüntüle 2277442 güzell şeylerden bahsedek bunları sipariş ettim bugün..
Aa çok güzelmiş benimde sipariş etmem lazım artık erteleye erteleye az kaldı sağlıkla kullanın kuzum
Aaa bak yokk kavga da sabırlı değilimdir.. susarım başta ama baktım karşıda ki öküz anlamıyor bunu fena cırlarım sonra
Sessiz atın çiftesi pek olur derlermiydi neydi ondansın o zaman sen

Üni. Başka şehirde kazannca annemin ilk endişesi şimdi sırtını kim yikayck olmuştu ben de annemi yıkarim kiii sizin yikamyr mu yaa merak ettm şimdi

Üni. Başka şehirde kazannca annemin ilk endişesi şimdi sırtını kim yikayck olmuştu ben de annemi yıkarim kiii sizin yikamyr mu yaa merak ettm şimdi
Yok benim de yıkamaz. Öyle bi arz talep oluşmadı bizde de hiç.
Zaten annem öyle bişey yapayım derse de ben kabul etmem . Şuran da ne çıkmış bu daha önceden varmıydı bi doktora git vs diye bir başlar fenalık getirir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…