2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aa çok güzelmiş benimde sipariş etmem lazım artık erteleye erteleye az kaldı sağlıkla kullanın kuzum ❤

Sessiz atın çiftesi pek olur derlermiydi neydi ondansın o zaman sen
Iyiyim hosumdur da tersim terstir kuzu...
Benim eksikler bunlardı onları da alayim artik dedimbide nevresim sipariş edicem.o kadar

Benimde hikayem seninkine benziyo bende klomen tedavisi gördüm 14. Gün olmasına rağmen yumurta büyümemişti doktor bence aşılama yaptır bu tedavi senin için yetersiz dedi sonra dedem vefat etti benim adet geçti o arada memelekete gittik dönüşte sürpriz yapmış benim küçük yumurta hepimizin hikayesi farklı farklı ya 7 ay geçmiş üzerinden vayy be

Iyiyim hosumdur da tersim terstir kuzu...
Benim eksikler bunlardı onları da alayim artik dedimbide nevresim sipariş edicem.o kadar
Zaten öylesi iyi boşver canım bu insanlara anca öyle yaranılıyo
Nevresimi aldım ben Karaca’dan çok güzel çıktı. Sen nerden düşünüyosun

Zaten öylesi iyi boşver canım bu insanlara anca öyle yaranılıyo
Nevresimi aldım ben Karaca’dan çok güzel çıktı. Sen nerden düşünüyosun
Nevresim de ihtiyacım yok aslında oğlumda uyku seti almıştık vs..iki takımda annem nevresim takimi almıştı ben onları hep tek kişilik diye sandığa kaldırmışım ve unutmusum..geçenlerde oğluma çıkarayım kullanayim diye baktigim da amann ne gören.bebek icinmis o yüzden bizim büyüğe aldım iki takım biri arabalı biri starwars taç tan...bebise de sadece ozel olsun diye ismi e özel alicam bi tane..ihtiyaçtan değil yani....
Ayy ne uzun yazdım yaaa

Üni. Başka şehirde kazannca annemin ilk endişesi şimdi sırtını kim yikayck olmuştu ben de annemi yıkarim kiii sizin yikamyr mu yaa merak ettm şimdi
İlkokul 1 gbi biraktik artik benim annemin bi yikamasi vad zaten derim soyuluyo baska bi olusum haline geliyodum

En son 5 yasinda falan yikamistir beni herhalde.
Hahah şimdi dusnyrm diğer ablamlrla arasnda böyle bisey yok sanirim en küçük kontejani yararlndm 30yasimda evlencem deynce annem babam daha erken diye önce bozulmslardi sanırım buyumyrz. Ama 5 yaş da küçük değil mi 33 büyük tamam da

Oh valla ikinci olunca çok fazla masraf çıkmıyor ne güzel

Senin oglanda su cilek.mobilyada arabali yataklar oluyo ya ondan tutturuyomu gecen magazada cocuk oyle yalwatdiki fiyatifa essek yukuyleydi ama benim bile kendime alasim geldi yaniyo sonuyo isiklari sesli meslk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…