4 aralikta doktora gittim doktor senin tüp bebek olmadan çocugun olmaz dedi daha önce aşılama yaptırmıştim adetimde 10 aralikti baktim olmuyor amannn zaten cocugum olmayacak diye sallamadim 27 araliktada üzülsem de yapiyim diye öylesine yaptim daha yapmayacaktım 6 haftalık hamileymisim :)
Benimde hikayem seninkine benziyo bende klomen tedavisi gördüm 14. Gün olmasına rağmen yumurta büyümemişti doktor bence aşılama yaptır bu tedavi senin için yetersiz dedi sonra dedem vefat etti benim adet geçti o arada memelekete gittik dönüşte sürpriz yapmış benim küçük yumurta hepimizin hikayesi farklı farklı ya 7 ay geçmiş üzerinden vayy be
Yok benim de yıkamaz. Öyle bi arz talep oluşmadı bizde de hiç.
Zaten annem öyle bişey yapayım derse de ben kabul etmem . Şuran da ne çıkmış bu daha önceden varmıydı bi doktora git vs diye bir başlar fenalık getirir bana
Nevresim de ihtiyacım yok aslında oğlumda uyku seti almıştık vs..iki takımda annem nevresim takimi almıştı ben onları hep tek kişilik diye sandığa kaldırmışım ve unutmusum..geçenlerde oğluma çıkarayım kullanayim diye baktigim da amann ne gören.bebek icinmis o yüzden bizim büyüğe aldım iki takım biri arabalı biri starwars taç tan...bebise de sadece ozel olsun diye ismi e özel alicam bi tane..ihtiyaçtan değil yani....
Ayy ne uzun yazdım yaaa
Hahah şimdi dusnyrm diğer ablamlrla arasnda böyle bisey yok sanirim en küçük kontejani yararlndm 30yasimda evlencem deynce annem babam daha erken diye önce bozulmslardi sanırım buyumyrz. Ama 5 yaş da küçük değil mi 33 büyük tamam da
Nevresim de ihtiyacım yok aslında oğlumda uyku seti almıştık vs..iki takımda annem nevresim takimi almıştı ben onları hep tek kişilik diye sandığa kaldırmışım ve unutmusum..geçenlerde oğluma çıkarayım kullanayim diye baktigim da amann ne gören.bebek icinmis o yüzden bizim büyüğe aldım iki takım biri arabalı biri starwars taç tan...bebise de sadece ozel olsun diye ismi e özel alicam bi tane..ihtiyaçtan değil yani....
Ayy ne uzun yazdım yaaa
Ayy ne uzun yazdım yaaa
Evet ikinciye masraf çok çıkmıyor ama ilklerin masrafida bitmiyorbiz bebiş yerine büyüğe yapıyoruz masraf hep bir eksiği oluyor çünkü ona kalan bisey olmadigindan