2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Senin oglanda su cilek.mobilyada arabali yataklar oluyo ya ondan tutturuyomu gecen magazada cocuk oyle yalwatdiki fiyatifa essek yukuyleydi ama benim bile kendime alasim geldi yaniyo sonuyo isiklari sesli meslk
Istemezmi istiyor tabi...bakalım bizde önce bu ziptirigi bi sağ sağlim.cikaralim da artik ikisine birden sonra güzel bi oda yapıcaz..

Bidr seyi sorucam hamileyken onla oynamak falan zor oluyo mu hani yetismek onun enerjisine
Ya onların enerjisine normalde yetisilir mi ki hamileyken yetisesin..cocuga diyorum yorgunum annecim...bana diyor parkta dinlenirsin2 saat sahilde parkta oynadı bisiklet bindi yetmedi eve geldik sokaktaki parka gittik...ama tabi şöyle bisey var kendi çocuğun olduğundan hiç bisey zor gelmiyor

Ewet normalde bile zaten kimnilir ne kadar enerjiktir demek parkta dinlen diyo insanin kendi ewladi olunca zaten anca cekilir o sewgiyle buyuyolar yoksa boyle okuyunca diyorum ne kadar zooor

Ewet normalde bile zaten kimnilir ne kadar enerjiktir demek parkta dinlen diyo insanin kendi ewladi olunca zaten anca cekilir o sewgiyle buyuyolar yoksa boyle okuyunca diyorum ne kadar zooor
Kiz kardesim 10 yas kucuk benden...abimle de aramızda 2 yaş var...birer yıl arayla evlendik sırayla cocuk doğurduk gelinle ben çocukların arası çok yok...kardeşim bazen delirir biraraya gelindiğinde kim dedi size bu kadar cocuk yapın diye ne sabirlisiniz der..Bende diyorum çocuğun olunca öyle demezsin

İnsallah Allah sabrini veriyo demekki cocuk askiyla bakiliyo

Aminnn inşallah Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 4 yıl sonra sürpriz yaptı bize pıtırcık:)
oy sevsinler onu. bize de erkek interfilitesi, asilama dahi olmaz, sadece tup bebek dediler..3+0da idrarda ogrenmistim. 4 sene sonra kendiliginden geldi deeeee simid burnumdan getirmekle mesgul kendileri .. ben daha develerle doguracaktim
gecmis olsun ikinize de cnm.

Doğum temizliklerine basladinizmi kizlar ben bu ay başlayım diyorum erken mi ki detaylı bi girilsin odası kurulacak kızımın dye

Canları sağolsun sağlıkla gelsinlerde inşallah kucagimiza alinca bu günleri unutacağız inşallah :)

R Rzg14 sen nasıl oldun canım hala ritmik mi sancılar bugün instagramda bir post gördüm aklima sen geldin kadının 32. Haftada sancilari kasilmalari başlamış 4 cm açılma varmış herkes erken doğum derken bebek 38. Haftaya kadar beklemiş dedimki açılmada bile bekliyorsa bebek acilmasiz dahada bekler içim rahatladi

Cnm çok geçmiş olsun bu kasılmalar nasıl bişey ki allahım yardımcın olsun ins

Çok geçmiş olsun..

Bidr seyi sorucam hamileyken onla oynamak falan zor oluyo mu hani yetismek onun enerjisine
enerjilerine her halukarda yetisilmiyr cnm. o yuzden arkadas buluyrsun ki ona sarsin seni biraksin ..gebeyken de bir sekilde anliyrlar anneyi. hele suan benimki birden abi oldu. cat diye ayrildi geceleri. "annecim ruyamda seni gordum. cot duzeldin. bi de yagmuru dördüm sana benziyordu, cot duzeld" diyor ...

Rzg14nasilsin kuzuuu
cnm ilk kez bu aksam kesintisiz 3saat uyudum. oh sancim yok dedim. şom agizlilik ettim. yine basladi cunku sanci. sabaha nst imis. ilac verip diruyorlar. asil sancimi durduran ilac.48 satten fazla kullanilmiyormus. sabah keseceklermis. asil ondan sonrasi nasil seyredecek bakalim.
saol cnm. suan.en buyuk sansimiz acilmanin olmamasi. serviks 3.7cm dedi. normali ne bilmiyrm ama. 3 hafta once 4 cm di. iste her onlem alindi. kuvez de hazir, benek yogun bakim ekibi de..ben de hemen sut sagma islerine daldim aklimdan . annelik delilik yahu..

Cnm çok geçmiş olsun bu kasılmalar nasıl bişey ki allahım yardımcın olsun ins
tesekkur ederim cnm. hemen senden sonra onigirichan da alinti yapmis benden. orada detayli yazmisim cnm.
Çok geçmiş olsun..
tesekkur ediyorum.

Ay ben bebek 3 haftalık beta hcg 10 ilken kendimi doktorda bulmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…