2 ablam 1 abim var ben 4 numaraymKac kardessiniz canim
Istemezmi istiyor tabi...bakalım bizde önce bu ziptirigi bi sağ sağlim.cikaralim da artik ikisine birden sonra güzel bi oda yapıcaz..Senin oglanda su cilek.mobilyada arabali yataklar oluyo ya ondan tutturuyomu gecen magazada cocuk oyle yalwatdiki fiyatifa essek yukuyleydi ama benim bile kendime alasim geldi yaniyo sonuyo isiklari sesli meslk
Bidr seyi sorucam hamileyken onla oynamak falan zor oluyo mu hani yetismek onun enerjisineIstemezmi istiyor tabi...bakalım bizde önce bu ziptirigi bi sağ sağlim.cikaralim da artik ikisine birden sonra güzel bi oda yapıcaz..
Ya onların enerjisine normalde yetisilir mi ki hamileyken yetisesin..cocuga diyorum yorgunum annecim...bana diyor parkta dinlenirsinBidr seyi sorucam hamileyken onla oynamak falan zor oluyo mu hani yetismek onun enerjisine
Ewet normalde bile zaten kimnilir ne kadar enerjiktir demek parkta dinlen diyoYa onların enerjisine normalde yetisilir mi ki hamileyken yetisesin..cocuga diyorum yorgunum annecim...bana diyor parkta dinlenirsin2 saat sahilde parkta oynadı bisiklet bindi yetmedi eve geldik sokaktaki parka gittik...ama tabi şöyle bisey var kendi çocuğun olduğundan hiç bisey zor gelmiyor
Kiz kardesim 10 yas kucuk benden...abimle de aramızda 2 yaş var...birer yıl arayla evlendik sırayla cocuk doğurduk gelinle ben çocukların arası çok yok...kardeşim bazen delirir biraraya gelindiğinde kim dedi size bu kadar cocuk yapın diye ne sabirlisiniz der..Bende diyorum çocuğun olunca öyle demezsinEwet normalde bile zaten kimnilir ne kadar enerjiktir demek parkta dinlen diyoinsanin kendi ewladi olunca zaten anca cekilir o sewgiyle buyuyolar yoksa boyle okuyunca diyorum ne kadar zooor
İnsallah Allah sabrini veriyo demekki cocuk askiyla bakiliyoKiz kardesim 10 yas kucuk benden...abimle de aramızda 2 yaş var...birer yıl arayla evlendik sırayla cocuk doğurduk gelinle ben çocukların arası çok yok...kardeşim bazen delirir biraraya gelindiğinde kim dedi size bu kadar cocuk yapın diye ne sabirlisiniz der..Bende diyorum çocuğun olunca öyle demezsin
Ya onlar varyaaa bi mucizee mucizeeeİnsallah Allah sabrini veriyo demekki cocuk askiyla bakiliyo
oy sevsinler onu. bize de erkek interfilitesi, asilama dahi olmaz, sadece tup bebek dediler..3+0da idrarda ogrenmistim. 4 sene sonra kendiliginden geldi deeeee simid burnumdan getirmekle mesgul kendileriAminnn inşallah Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 4 yıl sonra sürpriz yaptı bize pıtırcık:)
gecmis olsun ikinize de cnm.Benim bu aralar durumlar pek karisikti yazamadim canlar hem oglum hem ben hasta olduk. Oglum kulak enfeksiyonu oldu 20 tane igne oldu tabi bir doktora kendimizi kanitlayana kadar gobegimiz catladi. Sizin dereceniz bozuktur bu cocugun bir seyi yok bile dediler. tam o iyilesti ben kum doktum mide bulantisi kusma. Cumartesi kontrolde doktorum suyun azalmis dedi uzuldum bayagi tekrar havuc suyu icmeye basladim henuz tehlikeli bi durum yok ama bol su ic dedi
Canları sağolsun sağlıkla gelsinlerde inşallah kucagimiza alinca bu günleri unutacağız inşallah :)oy sevsinler onu. bize de erkek interfilitesi, asilama dahi olmaz, sadece tup bebek dediler..3+0da idrarda ogrenmistim. 4 sene sonra kendiliginden geldi deeeee simid burnumdan getirmekle mesgul kendileri.. ben daha develerle doguracaktim
gecmis olsun ikinize de cnm.
Cnm çok geçmiş olsun bu kasılmalar nasıl bişey ki allahım yardımcın olsun inshepsini okudum ama alinti yapmadim.
hepinize tesekkur ederim.
4sefer hap verdiler. kasilmalar durmus. serumla baska ilac veriyorlar. sanci durdurucu hapida sabaha kadar yine ara ara vereceklermis. sabah ola hayrola diyorum...
en zoruda oglumdn ayrilmak oldu. aglayarak gitti yavrum. ilk kez gece ayrildik.
Çok geçmiş olsun..sabah yazmistim. gece 2 deb beri kotuym diye. belden gelen karin ve kasiklarima inen agrim vardi. karnim surekli kasiliyordu. 10dan daha fazla kasilmam olmustu sabaha kadar. vajinamda da agri coktu. surekli buyuk tuvaletim var gibiydi ama bisi cikmiyordu. gaz da yoktu. yatamiyordum da kalkamuyordum da. dinlenmekle gecmedi. dusta aldim fayda etmedi. bir tuhafim diyordum ama konduramadim. kizlarla bulusayim da bakarim duruma diyrdum. 14u idi randevun aslinda. dr.ada yazdim o da gelsen iyi olur dedi.
kizlarla otururken arka arkaya 3 sefer kasilmalar da oldu. bakin kasildi dedim hep. kizlarla guzeldi zamanimiz. ayrilinca dr.a gectim. muayenede rahim agzi kapali. bebek iyi. 3 gun onde gelisimi. muhtemelen ya yorgunluktan ya da idrar yolu enf.undan olmustur dedi. kan idrar ver dedi. yine de nst ye gir ama sorun cikacagini sanmiyorum dedi. ters de donmus. nst cekilirken 10dk olmamisti daha dr.a geldi. 10dk da 3 sanxi cikmis. ritmik kasilmalar yani. bakin kasildi dedigim an hem cihazda cikti hem dr eliyle bakti. yatirmak zorundayim erken dogum sebebiyle dedi.
simdi bos serum veriyorlar. 2 tane progestan igne yaptilar. 4 sefer nidalat ilac vereceklermis. sonra nst. duruma gore baska bisiler dediler. ciger gelsitirici ilaci gerekirse sonraki asama dedi. suan daha sakinim. duanizda lufen unutmayin.
normal cnm. bebegine de zararin filan olmaz. germe kendini. aglaman geliyrsa agla gitsin.Kızlar elimde olmadan bazi şeyleri cok kafama takiyorum bazen ağlıyorum.. bebegime cok mu zarar verir bu durum, yoksa duygusallık normal mi
cok guzeller cnmmEki Görüntüle 2277441 Eki Görüntüle 2277442 güzell şeylerden bahsedek bunları sipariş ettim bugün..
sanirim en son 7 yasinda filandim ben de.Üni. Başka şehirde kazannca annemin ilk endişesi şimdi sırtını kim yikayck olmuştuben de annemi yıkarim kiii sizin yikamyr mu yaa merak ettm şimdi
enerjilerine her halukarda yetisilmiyr cnm. o yuzden arkadas buluyrsun ki ona sarsin seni biraksinBidr seyi sorucam hamileyken onla oynamak falan zor oluyo mu hani yetismek onun enerjisine
cnm ilk kez bu aksam kesintisiz 3saat uyudum. oh sancim yok dedim. şom agizlilik ettim. yine basladi cunku sanci. sabaha nst imis. ilac verip diruyorlar. asil sancimi durduran ilac.48 satten fazla kullanilmiyormus. sabah keseceklermis. asil ondan sonrasi nasil seyredecek bakalim.Rzg14nasilsin kuzuuu
saol cnm. suan.en buyuk sansimiz acilmanin olmamasi. serviks 3.7cm dedi. normali ne bilmiyrm ama. 3 hafta once 4 cm di. iste her onlem alindi. kuvez de hazir, benek yogun bakim ekibi de..ben de hemen sut sagma islerine daldim aklimdanR Rzg14 sen nasıl oldun canım hala ritmik mi sancılar bugün instagramda bir post gördüm aklima sen geldin kadının 32. Haftada sancilari kasilmalari başlamış 4 cm açılma varmış herkes erken doğum derken bebek 38. Haftaya kadar beklemiş dedimki açılmada bile bekliyorsa bebek acilmasiz dahada bekler içim rahatladi
tesekkur ederim cnm. hemen senden sonra onigirichan da alinti yapmis benden. orada detayli yazmisim cnm.Cnm çok geçmiş olsun bu kasılmalar nasıl bişey ki allahım yardımcın olsun ins
tesekkur ediyorum.Çok geçmiş olsun..
Ay ben bebek 3 haftalık beta hcg 10 ilken kendimi doktorda bulmuştumVay anasını nasıl 2 gün dayandın ya ben akşamı zor ettim aldım testi tutuşturdum eline baktı şok ayy o yüz ifadesini unutmam imkansız7 haftayı da beklemedim 5 haftalık oldu hastanedeyim hemen keseyi gördüm daha sonra kalp atışı için Vala 3. Demeye bin şahit gerek ilk gibi heyecanlıydım sabrını takdir ediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?