İnşallah sağlıkla çıkın hastaneden canım rabbim ödeme kolaylığını da veriraklima geleni yazayim...
dun hemsirelerle konustum. medical park hastanesindym ben. dogum paketim var ama bu yatisim paket disi kaliyor. dogum olunca anneye hasta bezi vs vermiyrlarmis..ped veriyorlarmis. kullanimi rahat olsun derseniz kulot seklindekilerden alabilirsiniz dediler. bebege hele hicbisiii yokmus. zaten kizjm erken gelirse ciplak sultan seklinde bezle yatacak sadece. 28 gunluk yenidogan bakim yeri ucretsiz. burayi secmemin en buyuk sebebiydi bu konu. riskli gebeyim ne olur ne olmaz diye dusunmstum bastan...
eger dogum sonrasi eve gitmek istemezsem geceligi 250 tl olarak otel hizmeti veriyormus (suan 750tl geceligi. girdi baya bize ama yapcak bisi yok. dogum paketin var diye %30 indirim uyguluyrlar sadece)..
amin cnm..ne olur ne olmaz diye elimize geceni kenara atmistik gebelik olunca. iyi ki yapmisiz diyrm. diler surec uzamaz. her yonden yorucu cunku.İnşallah sağlıkla çıkın hastaneden canım rabbim ödeme kolaylığını da verir
gecmis olsun canim.Allah şifa versin tez zamanda toplarsiniz insallahBenim bu aralar durumlar pek karisikti yazamadim canlar hem oglum hem ben hasta olduk. Oglum kulak enfeksiyonu oldu 20 tane igne oldu tabi bir doktora kendimizi kanitlayana kadar gobegimiz catladi. Sizin dereceniz bozuktur bu cocugun bir seyi yok bile dediler. tam o iyilesti ben kum doktum mide bulantisi kusma. Cumartesi kontrolde doktorum suyun azalmis dedi uzuldum bayagi tekrar havuc suyu icmeye basladim henuz tehlikeli bi durum yok ama bol su ic dedi
bayildim.ya cok.guzeller bunlar gule.gule.kullaninnEki Görüntüle 2277441 Eki Görüntüle 2277442 güzell şeylerden bahsedek bunları sipariş ettim bugün..
cok.sirin.gule.gule.kullaninnn ❤Şükür bende bugün kapi süsü siparişini verdim cıktı aradan
Hayirrr o değilmiş I ikuaykoYumurta seymi oluyo 40 incikinca yumurta toplamaya goturuyolad yaEfelihayat kizlar gebelik testinizi sakladiniz mi ben adetime 6 gun kala yapmistim sabirsizliktan hey gidi gunler
Yumurta seymi oluyo 40 incikinca yumurta toplamaya goturuyolad yaEfelihayat kizlar gebelik testinizi sakladiniz mi ben adetime 6 gun kala yapmistim sabirsizliktan hey gidi gunler
gecmis olsun cnm.Günaydın canlar. Dün evime geldim çok şükür ama hiç iyi değilim. Boğazlarım ağrıyor burnum tıkalı her yerim kırılıyor resmenbir an önce iyileşebilmek adına tavsiyelerinize açığım.
Buarada yaklaşık 60 sayfa birikmiş okumaya ömrüm yetmez başım beynim çatlıyor önemli bir gelişme var mı hanımlar? Herkes çok iyidir umarım.
R Rzg14 canım seni çok merak ettim son durum nedir?
Bende manyak gibi sardim onlara dun butun gun okudum hahhaa hepO neymis? Ben senin yüzünden temmuz annelerini okuyorum, oldukca aktifler (!) anacim. Bizim ustumuze ölü topragi serpilmis gibi
Kızlar elimde olmadan bazi şeyleri cok kafama takiyorum bazen ağlıyorum.. bebegime cok mu zarar verir bu durum, yoksa duygusallık normal mi
tamamdır,Canım ders çalışıyorum ben o yüzden sesim çıkamıyor yarın sunumum var Insallah atlatırsam sesim çıkacak dua et canım.senin keyfin nasıl iyisiniz umarım.
benimde bu pazar 32+0 ama pazartesi gel dedi bi günüm gitmiş olurmukitam 32+0 da rapor veriyormuş, bende 30 haziran itibari ile alacağım. pazara geliyor cumadan yazacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?