2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
simdi giybet vakti ..

kocama kv ve kp ye bilgj verme yasagi koymustum. e baktim hastaneden cikis yok, esime de destek lazim ara ama sikila dedim.
annesiyle kalacak siz gorun gidin uzmeyi germeyen stres kesin yasak de dedim. herseye tamam tamam dediler. neyse bunlar geldi....

guya stres yasakti ya kadinin ilk anlattigi "filancanin 20 ve 15 yasinda cocugu var. supriz hamileymis. ama cocugu aldiracakmis".. dedim anne hayirdir bu bak istersen halime, ben cocugumu yasatmaya calisiyrm sen bana kurtajdan bahsediyrsun..neyse zaman gecti, oglum beni ozluyr ayrilmak istemiyr. kp ile kantine inmedi diye "sen beni sevmiyrsun sen bana guvenmiyrsun" diyr 5 yasindaki cocuga. kp ye de kaydim.
esim artik gidin dedi 4 saat durdular. bastan sıkı verilmemis gibi kp daha diyr ki kv ye sen kal ben gideyim. hayir annemle kalacagim sen de git dedim. daha kalacagim da kalacagim inadi. oglumi kendi evine goturme dersine dustu.. zorla yolladik..daha giderken de yarin gorusuruz diyr..gelme istemiyrm ihtiyacim yok annemle kalacagim ona ihtiyacim var dedim. anlamiyr ki manyakkkkkkk...

ay bi de bask bi konu. herkes de ayni bilemiyrm da, dr karin usg ile bebege bakti sonra ilk kez vajinal usg ile rahme bakmam lazim dedi. ayyyyyy mahvoldum. cok canim yandi. meger icerdeki dokular sisip odem yapiyrmus. kapaniyormus. vayyyy sisteme bak arkadas, iyice tikiyormus bebek gelmesin diye dusundum ..
suana kadar pihtilasmamdan dolayi riskli gebeydim. erken dogum riski de eklenince yuksek riskli gebe grubuna transferim yapildi ..

aklima da gelmisken su kan sulandirici igne olayina. dogumdan 36saat once igneyi kesecekmisz. dogumdan sonra da 15 gun daha kullanacakmisim.

aklima geleni yazayim...

dun hemsirelerle konustum. medical park hastanesindym ben. dogum paketim var ama bu yatisim paket disi kaliyor. dogum olunca anneye hasta bezi vs vermiyrlarmis..ped veriyorlarmis. kullanimi rahat olsun derseniz kulot seklindekilerden alabilirsiniz dediler. bebege hele hicbisiii yokmus. zaten kizjm erken gelirse ciplak sultan seklinde bezle yatacak sadece. 28 gunluk yenidogan bakim yeri ucretsiz. burayi secmemin en buyuk sebebiydi bu konu. riskli gebeyim ne olur ne olmaz diye dusunmstum bastan...
eger dogum sonrasi eve gitmek istemezsem geceligi 250 tl olarak otel hizmeti veriyormus (suan 750tl geceligi. girdi baya bize ama yapcak bisi yok . dogum paketin var diye %30 indirim uyguluyrlar sadece)..

İnşallah sağlıkla çıkın hastaneden canım rabbim ödeme kolaylığını da verir

İnşallah sağlıkla çıkın hastaneden canım rabbim ödeme kolaylığını da verir
amin cnm..ne olur ne olmaz diye elimize geceni kenara atmistik gebelik olunca. iyi ki yapmisiz diyrm. diler surec uzamaz. her yonden yorucu cunku.

bu da dunden bir kare. aceleci prensesle karabiber abisi

pijama lcw den. iyi ki diyrm herseyimi almisim tamamlamisim. yikayip utuleyip kenara koymusum
sabahlik konusu olmustu. ben suan ates ter icinde kaliyrm. agustosta bir de sanahlik dusunemiyrm ki almistim. gelen de gozunu kapatsin bakmasin bi zahmet

gecmis olsun canim.Allah şifa versin tez zamanda toplarsiniz insallah
Eki Görüntüle 2277441 Eki Görüntüle 2277442 güzell şeylerden bahsedek bunları sipariş ettim bugün..
bayildim.ya cok.guzeller bunlar gule.gule.kullaninn
Şükür bende bugün kapi süsü siparişini verdim cıktı aradan
cok.sirin.gule.gule.kullaninnn ❤
Gareziniz bana mi.gece gece susup.susup beni.gonderip 10 sayfa yardirdiniz aşk olsunnn kınıyorum siziiiii
Gunaydinnnnn anneler ve kuzulariii herkese saglikli.mutlu gunler.diliyorum hersey.gönlünüzce olsun

Yumurta seymi oluyo 40 incikinca yumurta toplamaya goturuyolad ya Efelihayat kizlar gebelik testinizi sakladiniz mi ben adetime 6 gun kala yapmistim sabirsizliktan hey gidi gunler
Hayirrr o değilmiş I ikuayko
Bebek emmiyorsa gazı da olmadığı halde ağlıyorsa pertik olmasın diye sırtında yumurta kırulıyor güya iyi geliyormuş

Yuhhh bunu da duyduk

Günaydın canlar. Dün evime geldim çok şükür ama hiç iyi değilim. Boğazlarım ağrıyor burnum tıkalı her yerim kırılıyor resmen bir an önce iyileşebilmek adına tavsiyelerinize açığım.

Buarada yaklaşık 60 sayfa birikmiş okumaya ömrüm yetmez başım beynim çatlıyor önemli bir gelişme var mı hanımlar? Herkes çok iyidir umarım.

R Rzg14 canım seni çok merak ettim son durum nedir?

Yumurta seymi oluyo 40 incikinca yumurta toplamaya goturuyolad ya Efelihayat kizlar gebelik testinizi sakladiniz mi ben adetime 6 gun kala yapmistim sabirsizliktan hey gidi gunler

Yaaa sanki cok uzun zaman once gibi geliyo suan testi sakladim tabii ben regl 3 gün gecince dayanamadim pazar sabahiydi yaptim testi sonra mal mal evin icinde dolandim eşimi uyandirip adamin uyanmasina da firsat vermedim gel gel bak ne gostericem dedim adamcagiz neye ugradigini sasirdi ilk once bi anlayamadi hahah aldik testi mutfaga geldik birer sigara yaktik gozleri doldu benden bikac yas akti falan ne konustk hic hatrlamiyorum ama ertesi gun hemen doktora gittk

gecmis olsun cnm.
80lerden sonra ritmik 40larda cikan degerleri begenmiyor hemsireler . hala duzenli ama kuvveti az. dr degerlendirecek tabi. asil sancimi kesen ilaci bugun mecburen kesiyorlar. sanirim takip icin 1 gece daha bekletecekler burada. ama kiz oynak. hic durmuyor.

O neymis? Ben senin yüzünden temmuz annelerini okuyorum, oldukca aktifler (!) anacim. Bizim ustumuze ölü topragi serpilmis gibi
Bende manyak gibi sardim onlara dun butun gun okudum hahhaa hep Efelihayat yuzunden haziran annelerini bi ara okumustm cok depresif geldiler yaa

Kızlar elimde olmadan bazi şeyleri cok kafama takiyorum bazen ağlıyorum.. bebegime cok mu zarar verir bu durum, yoksa duygusallık normal mi

Günaydın Kızlar,

Hormonlar aynı şekilde bende de full aktif. Kafama taktığım şeyler var.
Şu sıra kayınvalideme taktım ama bariz yaptığı şeylerden dolayı. Eşim de görüyor. Sadece elimde olmadan fazlaca üzülüyorum. Bayramda uykumda bile sinirlendim de uykumdan uyandım o derece kafama taktım sanırım. Bayramdan beri görüşmüyoruz. Aynı apartmandayız ama ben hiç denk gelmedim. Kayınpederim arayıp arada hatrımızı soruyor.Tabi soğukluk olduğunun farkındalar. Kayınpederime söyledik. Kasıtlı yapılan şeyler var dedik. Size öyle gelmiş dedi. Eşim hem annesiyle hem babasıyla konuşacak ama henüz gitmedi. Aklıma geldikçe ağlıyorum. Aynı binadan ev alırken çocuğa bakacaklarını söylemişlerdi. Kayınvalidem hiç sahiplenmiyor bu da beni geriyor. Kayınımın 2 çocuğuna uzakta oturmalarına rağmen ve eltim evde olmalarına rağmen bakılmak için gidilmiş. Biz o yorulmasın diye aynı binaya geldik kadının umrunda değil. Bi kez daha anladım. Deveyi diken, insanı s....... makbulmüş. Allahtan eşim de farkında sadece benim kuruntum değil. Artık bişeyleri bariz yapmaya başladı. Resmen bana inat yapıyor. Eşime diyorum bak gelin kaynana böyle anlaşamıyor. bu şekilde başlıyor gerginlikler. Valla doğum olana kadar beni germesinler uzak dursunlar başka birşey istemiyorum. Aklıma geldikçe ağlıyorum çünkü.

Canım ders çalışıyorum ben o yüzden sesim çıkamıyor yarın sunumum var Insallah atlatırsam sesim çıkacak dua et canım.senin keyfin nasıl iyisiniz umarım.
tamamdır,
allah yardımcın olsun canım. dualarım seninle. iyiyiz biz de cok sukur, yok bir yaramazlık:) atlat telaseni de laflarız. opuyorum.

Arwien @greyfurt_

bursa grubu, ozdilek. ozdilekte 79,99 - 99,99 aralıgında iki fiyat, sabahlıklı olan 129,90. bayram tatilinde ozdilek parktan aldım. tavsiye ederim. diger ozdilekte daha fazla cesit olabilir.

aklınızın bir kosesinde olsun.

hızlı hızlı okuyarak geciyorum, görünce yazayım dedim.

lohusa pijama ve gecelik takımından bahsedşyorum, yamamısım, duzelteyim dedim.

R Rzg14 deli miyim neyim cok duygulandım fotografı görünce anne ogul. rabbim seni hem ogluna hem kızına bagıslasın, kızında durabildigi kadar dursun, oglusundan da hic ayırmasın. amin. hicbirimizi tabi...

gunaydınlar,

calısanlara iyi mesailer diliyorum, evdekilere kalp kalp. benimde hazırlıklarım tamam. dolabı, yatagı alındı kucuk kızımın. kvalidem arabasını oto koltugunu ben alırım dedi, bu hafta da onları halledecegiz. begendigim bir marka ve model vardı, sayet cok zorlamazsa kvalideyi onu istiyorum, zorlarsada muadiline kararımı verdim. buyuk kızımın oglumun yaz egitim masraflarını karsılayabilirler ekstra:)

bu devirde en fazla para verilen sey egitim masrafı sanırım. bir de tatil, bir de mutfak. ya da benim onceliklerim bu yonde. yani gectim bir gayrimenkul satın alıp kredi borcuna girmeyi, ben cocuklarımın egitim masrafına ancak yetebiliyorum. kahrolsun kapitalizm!

bir tuluma bir takıma arkadaslar 150-200 tl vermek bu devirde bana yazık dedirtiyor. gunah yani. ilk bebegi olanları ilk hevesleri ayrı tutuyorum ama arkadas carter's diye bir marka var malumunuz, 199 tl nedir yahu, bir takıma! yemisim kalitesini. en fazla 3 ay giyecek cocuk onu. yazık, gunah. prim vermemek gerek. hesabınıbilenanne'yi tavsiye ederim herkese yeri gelmisken.

oyle iste,

yazısırız yine,

becerebilirsem vakit ayırabilirsem fotograf yukeleyecegim bugun. elcegizimle bebegimin kıyafetlerini yıkadım utuledim teyzeleri, ne keyifliydi, sabun rendelik escegizimle, kıyafetleri bastık sabunlu suya, duruladık makinada, birlikte utuledik, minik minik, pıntık pıntık. ozlemisiz karıkoca bu telaseleri. beraber en en en iyi oldugumuz konu sanırım ebeveynlik. en mutlu hissettigimiz, en keyifli evlilik donemeclerimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…