2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
korkma kuzum. normali korkutursa sezeryani var. once senin ruh ve fizik sagligin onemli.
amin cnm. cumlemizin evladini bagislasin. hic kimseyi anasiz babasiz da birakmasin ama evlat acisiylada sinamasin.
cnm yanina gelecebilecek biri varsa ara lutfen. gelip seni hastaneye gotursun. belki sekerin oynadi belki vucut susuz kaldi. bi baksinlar.

gelelim bizeeee ..
Tum dua eden arkadaslarimdan Allah razi olsun. ayaginizi minicik bir taşa degdirmesin sizinnn..

mutluyum. ilk kez son iki nst yi begendi dr.um.. cikan ritmik dusuk degerleri sancidan saymadi )) bebegimiz cok saglikli dedi. sanci kesici ilacin birini mecburen kesiyorum o yuzden bugunde burdasin takiptesin dedi. eger yarina kadar nstler boyle giderse sanirim toparladik demek ..
bu kezde mutluluktan agladim arkadas

Cok sevindim canim. Hadi insallah bugun hastanedeki son gununuz olsun

Doğru söylüyorsun canım valla hiç bişey bizden ve bebeğimizden değerli değil şu sıra. Ama işte takmadan da olmuyor.
Ayağımda çıkan uçuk gibi şeyde stresten büyük ihtimalle. Yarın için randevu aldık doktora gideceğim. Bebişin pişik kremlerinden sürdüm biraz yumuşattı.
Sen iyisin inşallah, yazdın mı diye dört gözle bekliyorum valla. Dualarımız seninle

Ac kalmaman.gerekiyor en gec uc saatte ara öğün yapmalisin acliktandir ama.tedbir amaçlı git görün hemen.biseyler ye pekmez varsa ic

Çook sevindim gerçekten canım, ağla boşver içine atma zaten insan rahatlıyor minik sıpa aceleci çıktı baksana neyse ki o da farkına vardı annesine kavuşmanın biraz daha zamanı olduğunu inşallah güzel sonuçlarla ayrılırsın hastaneden canım

Çok sevindim zamanında gelecek senin kız gözün aydın

@greyfurt_ aramiza hosgeldin catlaklari olan.anneler basenlerim benim gideli cok.oldu guzel haber düzeliyormus sonra basenler kilo verince gorunmuyormus

Benim yeni çıktı, ama sonuçta çıktı
Göbekte bişey yok henüz ama son haftada orda da çıkar kesin.

Çok şükür ya çok sevindim inşallah bugünde sonuçlar iyi çıkar güzel haberlerini bekliyrz

Yaaaaa çok sevindimmmm inşallah gününde doğar yavrum darısı benim yavrumun başına inşallah 3 4 haftaya zorunlu sezeryan olmak istemiyorum çok korkuyorum küvezde kalmasından 3 4 haftaya inşallah böbreklerinde su düzelirde gününde doğar miniğim

Günaydın hanımlar,

Bugün de ben de halsiz gibiyim, bir ton ağırlığında hissediyorum ve hiç çalışasım yok. İş yerinde klimayı açtık ama bir yandan da pencere açıyorlar nasıl bir mantıksa. Sıcaktan bayılacağım. İzne ayrılmak için 37. haftayı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Tşk.

Geçmiş olsn cnm bebeğin böbreklerinde sumu yok dedi doktr kaçırmışım

Yaaaaaa mutluluktan içimde havai fişekler patlıyor çok şükür çok şükür herşey hep yolunda gitsin insallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…