korkma kuzum. normali korkutursa sezeryani var. once senin ruh ve fizik sagligin onemli.Ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozunuda şimdi vuruldum geldim ama canım çok yandı ağladım arabaya geçince iğneden korkuyom ben bu çocuğu nasıl doğuracam dedim başladım ağlamaya tabi eşim gülüyo
amin cnm. cumlemizin evladini bagislasin. hic kimseyi anasiz babasiz da birakmasin ama evlat acisiylada sinamasin.Çok iyi yapmışsınız canım, umarım uzamıyacak süreciniz çok örnek var senin haftalarında sancı çekip vaktiyle doğan umarım en yakın zamanda her şey yoluna girecek normal seyrinde devam ediceksin. Karabiber abisinin prenses kardeşini Sevişine bayıldımAllah’ım sağlıkla kuzularını büyütmeyi nasip etsin.
cnm yanina gelecebilecek biri varsa ara lutfen. gelip seni hastaneye gotursun. belki sekerin oynadi belki vucut susuz kaldi. bi baksinlar.Kizlar cok kotuyum.. Sabah kalkarken basim dondu sendeleyerek yurudum sonra oturdum topigi okudum iyi gibiydim karnim kasildi ayaga kalkinca sol kasigima agri saplandi zor ayakt durup bi tost yaptim ama yine sendelemeye basladim oturdum yiyeyim diye heryer dönüyo kafami azicik oynatsam dönüyor midem de bulanmaya başladı tansiyonumu olctum 11-6 normal yanii bu sirada bebek surekli hareket ediyo 1 saat oldu hala oynuyo cocuk hic bisey anlamadim niye boyle oldum bi sinirlerim bosaldi basladim aglamaya
ta kendisi cnm.Bu çatlak denen şey kedi tırmığı gibi minik minik ama kırmızı lekeler mi ?
Eyvahta kendisi cnm.
Bende bunun siyahını aldimKızlar günaydın bu çantadan aldım gayet güzel geniş kaliteli almak istiyen daha doğrusu almayan varsa ben gibi ben beğendimhttps://www.hepsiburada.com/weego-a...ntasi-haki-p-HBV00000BETVD?magaza=Hepsiburada
gelelim bizeeee..
Tum dua eden arkadaslarimdan Allah razi olsun. ayaginizi minicik bir taşa degdirmesin sizinnn..
mutluyum. ilk kez son iki nst yi begendi dr.um.. cikan ritmik dusuk degerleri sancidan saymadi)) bebegimiz cok saglikli dedi. sanci kesici ilacin birini mecburen kesiyorum o yuzden bugunde burdasin takiptesin dedi. eger yarina kadar nstler boyle giderse sanirim toparladik demek ..
bu kezde mutluluktan agladim arkadas
ne yasanirsa yasansin su son 2 ayinizda germeyin kendinizi. bakin benim durumuma. dr.jn bana sordugu iki soru vardi. cok mu yoruldun cok mu strese girdin... ikincisiydi. oglumun ogretmen davasina cok strese girmistjm. yaptimda ne oldu. nerdeyse bebegimin hayatina mal olacakti. inanin kabusu yasadim ben. yapmayin kendjnize bu kotulugu. degmeyecek adamlar icin yormayin. esin seninle. seni biliyor. olmadi evini degistirrisin. yazik gunah degil mi hem sana hem bebegine. yapma yavrum yapma. lutfen.
Ac kalmaman.gerekiyor en gec uc saatte ara öğün yapmalisin acliktandir ama.tedbir amaçlı git görün hemen.biseyler ye pekmez varsa icEfelihayat R Rzg14 sagolun❤ sakinim smdi annemler de geliyo zaten bunun ustune arayinca annem sesimden anladi geliyo. Ben geceden beri açım cok aciktim ama yemedim hicbisey acaba ondan mi oldu diye dusunuyorum.. Bakalim belki bi hastaneye fln gideriz
gelelim bizeeee..
Tum dua eden arkadaslarimdan Allah razi olsun. ayaginizi minicik bir taşa degdirmesin sizinnn..
mutluyum. ilk kez son iki nst yi begendi dr.um.. cikan ritmik dusuk degerleri sancidan saymadi)) bebegimiz cok saglikli dedi. sanci kesici ilacin birini mecburen kesiyorum o yuzden bugunde burdasin takiptesin dedi. eger yarina kadar nstler boyle giderse sanirim toparladik demek ..
Çok sevindim zamanında gelecek senin kızgelelim bizeeee..
@greyfurt_ aramiza hosgeldin catlaklari olan.anneler basenlerim benim gideli cok.olduguzel haber düzeliyormus sonra basenler kilo verince gorunmuyormus
Çok şükür ya çok sevindim inşallah bugünde sonuçlar iyi çıkar güzel haberlerini bekliyrzgelelim bizeeee..
Yaaaaa çok sevindimmmm inşallah gününde doğar yavrum darısı benim yavrumun başına inşallah 3 4 haftaya zorunlu sezeryan olmak istemiyorum çok korkuyorum küvezde kalmasından 3 4 haftaya inşallah böbreklerinde su düzelirde gününde doğar miniğimgelelim bizeeee..
Geçmiş olsn cnm bebeğin böbreklerinde sumu yok dedi doktr kaçırmışımYaaaaa çok sevindimmmm inşallah gününde doğar yavrum darısı benim yavrumun başına inşallah 3 4 haftaya zorunlu sezeryan olmak istemiyorum çok korkuyorum küvezde kalmasından 3 4 haftaya inşallah böbreklerinde su düzelirde gününde doğar miniğim
Yaaaaaa mutluluktan içimde havai fişekler patlıyor çok şükür çok şükür herşey hep yolunda gitsin insallahhhhhgelelim bizeeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?